• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kuzeninden kıskandım

:) Şimdi bazen ben de patavatsızlık yapabiliyorum. Hep çok düşünür öyle konuşurum ama nedense ağzımın ayarı kaçabiliyor kimi zaman. Şaka yapacağım diye çam devirir miyim? Kesinlikle evet. :KK53: Yakın arkadaşım olsa o eşofmanı görsem, ne yaptın len eritmişsin donu maşallah der miyim? Evet! :KK70:
Ben çok da şey yapmam, marjinallikten herhalde bilemedim. :deli:
Kusura bakmayın ama marjinallik saygıyla üslupla olur burada bu yorumları yapıp marjinal olduğunuzu düşünüyorsanız size hemen gerçeği söyleyeyim siz marjinal değilsiniz. Saygısız, bencil ve etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü umursamayan narşist bir insansınız. Kusura bakmayın :)

Kızlar konu çok uzun o yüzden kısa kesmeye çalışacağım, aklınıza takılan bir şey olursa lütfen sorun. Eşimin kuzenleri biraz rahat insanlar şöyle ki, kuzeni biz nişanlıyken arabada giderken eşim kasisten geçtiği için "aman yavaş valla yeni para verdim de yaptırdım göğüslerime bir şey olmasın" dedi. Sonra bir başka kuzeni biz evlendikten sonra eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bölge de çamaşır suyu lekesi vardı, bu kız da dedi ki "senin orana ne oldu". Bunlar benim gözüme batan şeyler oldu ben de bu kızla konuşmak istedim. Biraz sıkıntılı bir konu olduğu için sözlerime çok dikkat ettim kısaca dedim ki, ben sizin kuzen ortamınız gibi bir ortamda büyümediğim için bunlar bana biraz garip geliyor lütfen biraz daha dikkat edebilir misin, diye rica ettim ve bundan kimseye bahsetmemesini söyledim ama o bütün kuzenlerin söylemiş. Yanlış mı yaptım onunla konuşmak hata mıydı aramız iyiydi bu olaydan önce samimiyetine güvendim ama o bana bunu yaptı. Hatta o aralarda eşimle işe gidip geliyordu otobüs olmadığı için ben onunla konuştuktan 10 gün sonra dolmuş saatleri onun istediği gibiolunca her şeyi açığa çıkardı sonradan herkese dedi ki ben çok kırıldım gururuma dokundu. Ben de diyorum ki gururuna dokunan insan bir daha biner mi eşimin arabasına bir de planlamış gibi dolmuş saatini bekledi açıklamak için
Annesi bana dedi ki onlar kardeş gibi büyüdüler benim kızlarım senin evliliğine yuvana zarar vermez korkma. Ben de çok ağladım başlığa kıskandım yazdım ama konu kıskanmak değildi. Ben sadece hoşuma gitmeyen bu laçka sohbetler devam etmesin diye konuşmak istemiştim.

Edit: eşimin ve bu kuzeninin anneleri bunları birbirlerine yakıştırmalar zamanında
iyi yapmissiniz yanlis bir sey yok kendinizi kotu hissetmeyin bunlar nasil terbiyesiz laflar ya

Erkek ve kız arkadaşlarımla/akrabalarımla şakalaşma, dertleşme sınırım aynı değildir.
Bu tarz konuşmaları rahat yapabilen insanlar genelde toplum içinde de öyledir.
Lafını sözünü tartmaz, lambur lumbur konuşur deriz ya öyle işte.
Her ortamda hoşuma gitmeyen davranışları yapan insanları kendi kalıplarıma göre uyaramayacağıma göre böyle bir durumda da eşimi yok sayıp kuzenle o konuşmayı yapmazdım.
Hatta eşiminde yapmasını istemezdim, sadece kuzeninin tavırlarının hoşuma gitmediğini söyler, böyle zamanlarda resmiyetini korumasını isterdim. Zaten bir süre sonra kuzen kişisi de sezer ve konuşmalarını düzeltirdi.
Denedim olmadı

"Sen ne demek istiyorsun, bana ne yakıştırıyorsun? Bu ne terbiyesizlik"
Ben aslında bunu diyebilmek için mesafeli biri olman lazım demek istedim. Yani günlük normal şakalaşırsın eşi bundan rahatsızlık duyar bende tepki veriririm o zaman sen benimle kuzenimin ilişkisine nasıl karışırsın diye.
Mesafeyi niye hep 3. Şahıslardan bekliyoruz ki?
Mesafeyi ayarlayacak kişi eşim olmalı
Benim yapımı bilen ve yapımdan sorumlu olan eşim
Eşin kuzeni benim için niye sorumluluk alsın?
Kesinlikle bu mesafeyi eşimden beklerdim bende. Evlilikte üçüncü tarafla konuşmayı doğru bulmam ama burda mecburi devam eden günlük arabayla gelen biri var mecburen söylenmek zorunda yani

Ama bunu söyleyebilmek için de belirli bir mesafenin konulması gerekmez mi? Şahsen kocamla sürekli başbaşa gelmeye çalışan yok aman gögüslerim yeni diyen yok ne lekesi o diyen kadından rahatsızlık duyarım. Terbiyesizlik bu kadının davranışları bence. Normalde de ciddi anlamda rahat bir insanımdır bu arada. Kıskançlık değil büyük bir rahatsızlık duyardım.

Konu sahibi kendisi söylemiş, onların ilişkisi böyle demiş. Mesafe anlayışları bu demek ki.
Zaten konuda tek kadın kuzen yok ki. İki kadından bahsediyor. Göğüs muhabbetini yapan başka, eşofmandaki lekeyi gösteren başka.
İkisini de mi yakıştırmışlar adama, ikisi de mi terbiyesiz? Adam kapanın elinde kalacak bu mantıkla.
Konu sahibinin kuruntularından başka bir şey yok bence ortada.

Kesinlikle bu mesafeyi eşimden beklerdim bende. Evlilikte üçüncü tarafla konuşmayı doğru bulmam ama burda mecburi devam eden günlük arabayla gelen biri var mecburen söylenmek zorunda yani
Arabayla gelene değil de arabaya alan eşime söylemeliyim işte
Eşimin arabasına kuzeni olarak binme diye kime desem ters teper

Kusura bakmayın ama marjinallik saygıyla üslupla olur burada bu yorumları yapıp marjinal olduğunuzu düşünüyorsanız size hemen gerçeği söyleyeyim siz marjinal değilsiniz. Saygısız, bencil ve etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü umursamayan narşist bir insansınız. Kusura bakmayın :)
Siz nesiniz peki? Size ne benim arkadaşımla ilişkimden ya hu? Size mi sormuşum?
O zaman siz de özgüvensiz, kendinden emin olmayan bir kadınsınız. Ama siz sordunuz bu konuyu açarak.
Bakın sizin de ayarınız yok, sakın ha bir daha şahsıma hakarette bulunayım demeyin, ben kuzenlere benzemem.

Seviyesiz bence ama gerçekten eşinizle ilgilendiğini düşünmediniz herhalde. Belki kendi aralarında normaldir ama sizin yanınızda biraz daha dikkatli olabilirdi.

Zerre kıskançlık duygum yok diyebilirim .bugüne kadar etrafimdakilerde söyledi...

Bunun kiskanclikla bir alakası yok

Kuzenler kardeşler yazmışlar ama

Erkek kardeşimin yanında goguslerimden bahsetmiyorum yada onun pipisinden

Sen doğru olanı yapmışsın bu iğrenç muhabbete ortak olmak istememen en doğal hakkin

E sizde saygısız bencilsiniz o zaman o kuzene göre :KK66: siz kim oluyorsunuz da esinizin velisi gibi 40 yıllık kuzenini uyariyorsunuz ;)

Narşist değil nasrsist aşkım :dondurma: Ayrıca KİB görüşürüz 5 gün sonra :)

:) Şimdi bazen ben de patavatsızlık yapabiliyorum. Hep çok düşünür öyle konuşurum ama nedense ağzımın ayarı kaçabiliyor kimi zaman. Şaka yapacağım diye çam devirir miyim? Kesinlikle evet. :KK53: Yakın arkadaşım olsa o eşofmanı görsem, ne yaptın len eritmişsin donu maşallah der miyim? Evet! :KK70:
Ben çok da şey yapmam, marjinallikten herhalde bilemedim. :deli:
Ben o eşofman üzerine öyle bir geyik çevirirdim ki yıllarca unutmazdık 😂 ama buraya yazmayayım konu sahibi sinirleniyor 😂

Ne seviyesiz muhabbetler böyle. Rahatsız olmakda haklısınız. Kime isterse de yaysın söylediğinizi umrumda olmazdı. Ağızlarından çıkan lafı tartsın da konuşsunlar onlarda.

Sanki sinirinizi Rosa'dan çıkarıyorsunuz .

İşte sırf siz değil aileler de evleniyor 'a güzel bir örnek..sizin için laçka ama onlara normal..bakış açısı farkı..
Ama bence eşinin toparlaması gerekiyordu hiç sizi konuşma durumunda bırakmadan...

Ya benim mi garibime gitti tek esiniz neden lekeli bi esofmanla saldı kendini ortaya? Hani giyerken hiç mi farketmedi hadi erkek patavatsız görmedi sizde mi görmediniz hiç görüp kaç göz yapıp değiştir demediniz mi? Kuzenlerimle hiç samimiyetim yok hepsi kasıntı bi tip. Ben çok rahatımdır, kasmam.

15 yıllık erkek arkadasımla her seyi konusuruz. Misal yanımda terli görürüm “pilavlı sohbet mi vardı hacı ne bu ter” derim inceden laf sokarım yani. Parti olacak dar biseyler giyiyor “cihaz göğe bakmasın diye mi giydin hafız bunu” diyorum. Bir sey hissettiğimden değil arkadasım dostum yani. Niyetsiz kullanıyorum. Ha eşi meşi olursa elbet dikkat edilir bazı seylere.

Back