- 12 Ocak 2025
- 41
- 85
- 3
- 26
- Konu Sahibi cheryblossommm
Bana bırakır ben de ona. İzin istemem. O da istemez. Arkadaşlarla çıkacağım der. Tamam anahtarını unutma derim. Ben de gezmeye çıkarken çıkıyorum der çıkarım. İşteyse mesaj atar kalın giyin hava soğuk der. O namazlı abdestli ailesi sofu. Ben açığım. Üzülüyor ama kapan bile demez. Dar giyerim bazen. Bu çok dar ama sen bilirsin der. Üzülmesin diye üstüne uzun tunik giyerim.Hiç mi eşinizin ne dediğinin önemi yok sizde. Güdüm altına girmekten bahsetmiyorum.
Eşimle aynı kafadayız. Bizde emir ve sorgu yok. Psikolojik baskı yok. İkimiz de terazi burcu özellikleri taşıyoruz. Huzurumuzu bozacak durumlar yaratmayız. Saygı çok. Hep rica ederiz. Teşekkür ederiz. Gerilince susup hobilerimize döneriz. Ben film izlerim o oyun oynar. Konu kapanır. Ama asla kişisel alan ihlali yapmıyoruz. Biz evliyiz. Birinin malı değiliz. Ben evlendim diye onun emrine girmedim. O da keza. Ben onu yönetemem. Koca adam. İstediğini saygı ve sevgi çerçevesinde yapar. Bana sormak zorunda değil. Bildirir. Bilgim olur. Hepsi bu. Benim kafam bu. Eşimle uyumumuz da bu açıdan tam.