• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kuzeninden kıskandım

Mecburiyetten bir araya geldiğimiz zamanlar oluyor anca o zaman ama bu olaylar olduğu sırada çok ağladım kendimi suçladım hata yaptım diye bir aradayken aklıma onlar geliyor beni ağlattılar zamanlar geliyor tahammül edemiyorum
Bence sen üzüleceğine o üzülsün. Böyle kimseyi takmayan bencil insanlar toplumdan dışlanmalı bence. Tavrını korumanı tavsiye ederim.

Konu sahibi yüzünden yanasıyorsun mesajı bariz olmuş ama kuzenden Asla yanasıyor mesajı almadım yanaşacak olsa karısının yanında ay memelerimi yeni yaptırdım dikkatli ol mu der tenhada gel memelerime bi bak mı der :KK8: sıfır sinsilik o yüzden hiç o tarz birşey hissetmedim
Birinin kocasını ayartacak kadın bunu diğer kadının gözüne sokarak yapmaz zaten. Ruhu bile duymaz muhtemelen 🤷🏻‍♀️

Belki masumlardır bilemem...ama ben kuzenler gördüm duydum.. Eşlerini birbirleriyle aldatan...
Geçen yaz oturduğumuz bölgede kuzen ilişkleri ayyuka çıkan çift öldürüldü hemde kadının başını kesti kocası ...dünde burada okuduğum bir konuda kadın 1 yıl evli kalıp boşanmış adam kuzeniyle evlenmiş..benim suçum neydi diyor kızcağız...bu örnekler çoğaltılabilir...
Size tavsiyem madem kırılmışlar mesafeli kalmaya devam edin...samimiyet kurmayın..böyle devam etsin ilişkiniz

kesinlikle katılıyorum. yersiz bir uyarı olmuş. bana söylense ne yapayım sen böyle bir ortamda yetişmediysen ben de senin gibi bir ortamda yetişmedim derim.

Konu sahibi şanslıymış, kuzen sessiz kalmış. "Sen ne demek istiyorsun, bana ne yakıştırıyorsun? Bu ne terbiyesizlik" deyip kavga da edebilirdi.
Önünü ardını düşünmeden konuşmasına rağmen ucuz atlatmış.

İşte bence bizim kuşakta o kadar yaygın değil. Kk’da açılan her kuzen konusunda kuzenlerin yakıştırılmış olmasına inanmıyorum ben. En fazla bi aklıevvel çıkıp bir iki bişey söylemiştir gülünür ya da kızılır geçilir
Tabi ki de gülünüp geçilmesi gerekir. Benden önce annem höst der. Ama işte bazen de aileler çöpçatanlık etmek istiyor.
Neyse, ama geleneksel ve ortalama evli çiftlerin ilişkileri bu konudaki don ve meme muhabbetini kaldırmaz bence. :KK53:
Ben olsam ortamına ve kuzenine göre güler geçerim belki. Ama çoğu zaman gülünmüyor işte.

Konu sahibi şanslıymış, kuzen sessiz kalmış. "Sen ne demek istiyorsun, bana ne yakıştırıyorsun? Bu ne terbiyesizlik" deyip kavga da edebilirdi.
aynen öyle. sen ne art niyetli fesat bir insansın neyi ima ettiğini farkında mısın diye çıkışsa daha rezillik

Tabi ki de gülünüp geçilmesi gerekir. Benden önce annem höst der. Ama işte bazen de aileler çöpçatanlık etmek istiyor.
Neyse, ama geleneksel ve ortalama evli çiftlerin ilişkileri bu konudaki don ve meme muhabbetini kaldırmaz bence. :KK53:
Ben olsam ortamına ve kuzenine göre güler geçerim belki. Ama çoğu zaman gülünmüyor işte.
İşte burada geleneksel olan sadece konu sahibi muhtemelen. Diğerleri kendi keyfine bakıyor kadın triplere giriyor.

Ama bunu söyleyebilmek için de belirli bir mesafenin konulması gerekmez mi? Şahsen kocamla sürekli başbaşa gelmeye çalışan yok aman gögüslerim yeni diyen yok ne lekesi o diyen kadından rahatsızlık duyarım. Terbiyesizlik bu kadının davranışları bence. Normalde de ciddi anlamda rahat bir insanımdır bu arada. Kıskançlık değil büyük bir rahatsızlık duyardım.

kuzenle konuşarak bence biraz saçmalamışsınız, eğer siz bir şeyler hissediyorsanız, rahatsızlık duyuyorsanız eşiniz ayarlayacak o mesafeyi. aramız iyiydi, ben konuştum diyorsunuz. zaten aranız iyi olduğu için, sizin o şekilde söylemeniz kuzeni de irrite etmiştir. -özellikle de gerçekten boşu boşuna kıskanıyorsanız, kuzenin gerçekten öyle bir düşüncesi yoksa- eşinin mesafeyi koymasıyla çözülemeyecek bir şey değil bu. siz konuyu konuşunca kuzen ne tepki verdi peki? sorulmuşta ben kaçırmış olabilirim.

Ama bunu söyleyebilmek için de belirli bir mesafenin konulması gerekmez mi? Şahsen kocamla sürekli başbaşa gelmeye çalışan yok aman gögüslerim yeni diyen yok ne lekesi o diyen kadından rahatsızlık duyarım. Terbiyesizlik bu kadının davranışları bence. Normalde de ciddi anlamda rahat bir insanımdır bu arada. Kıskançlık değil büyük bir rahatsızlık duyardım.
Mesafeyi niye hep 3. Şahıslardan bekliyoruz ki?
Mesafeyi ayarlayacak kişi eşim olmalı
Benim yapımı bilen ve yapımdan sorumlu olan eşim
Eşin kuzeni benim için niye sorumluluk alsın?

İşte burada geleneksel olan sadece konu sahibi muhtemelen. Diğerleri kendi keyfine bakıyor kadın triplere giriyor.
:) Şimdi bazen ben de patavatsızlık yapabiliyorum. Hep çok düşünür öyle konuşurum ama nedense ağzımın ayarı kaçabiliyor kimi zaman. Şaka yapacağım diye çam devirir miyim? Kesinlikle evet. :KK53: Yakın arkadaşım olsa o eşofmanı görsem, ne yaptın len eritmişsin donu maşallah der miyim? Evet! :D
Ben çok da şey yapmam, marjinallikten herhalde bilemedim. :deli:

O sohbet esnasinda tavrinizi belli edip guzel cevaplar vermeniz lazımdı.

kuzenle konuşarak bence biraz saçmalamışsınız, eğer siz bir şeyler hissediyorsanız, rahatsızlık duyuyorsanız eşiniz ayarlayacak o mesafeyi. aramız iyiydi, ben konuştum diyorsunuz. zaten aranız iyi olduğu için, sizin o şekilde söylemeniz kuzeni de irrite etmiştir. -özellikle de gerçekten boşu boşuna kıskanıyorsanız, kuzenin gerçekten öyle bir düşüncesi yoksa- eşinin mesafeyi koymasıyla çözülemeyecek bir şey değil bu. siz konuyu konuşunca kuzen ne tepki verdi peki? sorulmuşta ben kaçırmış olabilirim.
Ben başta konulardan rahatsız olduğumu sana şöyle olsaydı ne yapardın öyle olsaydı ne yapardın diye sordum aynı konuları. Bana ben olsam ben de ben de garip serdim dedi sonra ben sen böyle böyle yapmıştın bu beni rahatsız etti deyince farketmemişim hatırlamıyorum bile kusura bakma dedi, özür diledi. Ondan sonra zaten bu olayın yaklaşık on gün sonra ortaya çıktı böyle büyük bir şekilde

Bı daha öyle konuştuğu zaman sennpatlat ki silikonu kuzen de olsa öyle şeyler soylenilmeyecegini anlasin

Erkek ve kız arkadaşlarımla/akrabalarımla şakalaşma, dertleşme sınırım aynı değildir.
Bu tarz konuşmaları rahat yapabilen insanlar genelde toplum içinde de öyledir.
Lafını sözünü tartmaz, lambur lumbur konuşur deriz ya öyle işte.
Her ortamda hoşuma gitmeyen davranışları yapan insanları kendi kalıplarıma göre uyaramayacağıma göre böyle bir durumda da eşimi yok sayıp kuzenle o konuşmayı yapmazdım.
Hatta eşiminde yapmasını istemezdim, sadece kuzeninin tavırlarının hoşuma gitmediğini söyler, böyle zamanlarda resmiyetini korumasını isterdim. Zaten bir süre sonra kuzen kişisi de sezer ve konuşmalarını düzeltirdi.

Rahatsız olunabilir bu konuda bir şey diyemem. Daha önce samimi kuzen/atladaş ilişkileri görmemiştir, anlayamıyordur rahatsız olur ama bunun muhatabı kuzen değil eştir. Kuzene kocamı elimden alacak yetişin bacılar muamelesi yapmak hoş değil. Hem kuzene korkunç bir iftira hem kocaya güvensizlik. Ben kocama sahip çıkamıyorum, kocam kendi dürtülerine sahip çıkamıyor sen kendine mukayyet ol da ben rahatsız olmayayım anlamı taşıyor.

Bu arada benim bir kuzenim bu sebepten 2 çocuğu olduğu halde boşandı karısından. Biri boşanmanın eşiğinden döndü.

Ben başta konulardan rahatsız olduğumu sana şöyle olsaydı ne yapardın öyle olsaydı ne yapardın diye sordum aynı konuları. Bana ben olsam ben de ben de garip serdim dedi sonra ben sen böyle böyle yapmıştın bu beni rahatsız etti deyince farketmemişim hatırlamıyorum bile kusura bakma dedi, özür diledi. Ondan sonra zaten bu olayın yaklaşık on gün sonra ortaya çıktı böyle büyük bir şekilde
peki eşin ne düşünüyor bu konuda onu da soralım?

Birinin kocasını ayartacak kadın bunu diğer kadının gözüne sokarak yapmaz zaten. Ruhu bile duymaz muhtemelen 🤷🏻‍♀️
İşte bende onu diyorum hadi ayartacak evlenmesini mi bekledi madem yakiştırmıslar zamaninda da evlenirdi kuzeniyle asla öyle birsey hissedilmiyor konus sahibinin saçma kıskançlığı hariç birsey yok konuda.
Bide insanlar mesela iş arkadaşlarıyla da çok samimi oluyorlar neler neler konusabiliyorlar sonuçta saatlerce beraber vakit geçiriyorlar burdaki kadinlar saniyor ki kocam günaydın iyi akşamlar diyor sadece asla samimiyet yok :70: yıllarca çalısmıs bi insan olarak çok komiğime gidiyor 🤣

Back