• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kuzeninden kıskandım

Kızlar konu çok uzun o yüzden kısa kesmeye çalışacağım, aklınıza takılan bir şey olursa lütfen sorun. Eşimin kuzenleri biraz rahat insanlar şöyle ki, kuzeni biz nişanlıyken arabada giderken eşim kasisten geçtiği için "aman yavaş valla yeni para verdim de yaptırdım göğüslerime bir şey olmasın" dedi. Sonra bir başka kuzeni biz evlendikten sonra eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bölge de çamaşır suyu lekesi vardı, bu kız da dedi ki "senin orana ne oldu". Bunlar benim gözüme batan şeyler oldu ben de bu kızla konuşmak istedim. Biraz sıkıntılı bir konu olduğu için sözlerime çok dikkat ettim kısaca dedim ki, ben sizin kuzen ortamınız gibi bir ortamda büyümediğim için bunlar bana biraz garip geliyor lütfen biraz daha dikkat edebilir misin, diye rica ettim ve bundan kimseye bahsetmemesini söyledim ama o bütün kuzenlerin söylemiş. Yanlış mı yaptım onunla konuşmak hata mıydı aramız iyiydi bu olaydan önce samimiyetine güvendim ama o bana bunu yaptı. Hatta o aralarda eşimle işe gidip geliyordu otobüs olmadığı için ben onunla konuştuktan 10 gün sonra dolmuş saatleri onun istediği gibiolunca her şeyi açığa çıkardı sonradan herkese dedi ki ben çok kırıldım gururuma dokundu. Ben de diyorum ki gururuna dokunan insan bir daha biner mi eşimin arabasına bir de planlamış gibi dolmuş saatini bekledi açıklamak için
Annesi bana dedi ki onlar kardeş gibi büyüdüler benim kızlarım senin evliliğine yuvana zarar vermez korkma. Ben de çok ağladım başlığa kıskandım yazdım ama konu kıskanmak değildi. Ben sadece hoşuma gitmeyen bu laçka sohbetler devam etmesin diye konuşmak istemiştim.

Edit: eşimin ve bu kuzeninin anneleri bunları birbirlerine yakıştırmalar zamanında

Buyrun filmdelisi hanım. :KK14:
Cansın😍

Yorumlarda pipi lekesi görünce, Allahım neler düşündüm herhalde striptiz gecesi yapıldı shot savaşı falan dedim, merakım iyice perçinlenmişti ki yine hayal dünyamın azizliğine uğramışım😂😂😅

Gelsin mi kız? Canın dava mı çekti, sen yeter ki iste Kudra hanımcığım. :KK53:
Buraya sadece eleştirmeye gelmişsiniz
Aralarındaki konuşmalar hoşunuza gitmeyebilir ama kuzeniyle konuşarak yanlış yapmışsınız. Eleştirdiğim nokta şu birine bir şey anlatırken kimse bilmesin demek bana doğru gelmiyor. Bu mesele sizinle ilgili değil ki. Birinin şahsına yaptığından rahatsız olduğunuz bir durumu anlatıyorsunuz madem konuşarak yanlış yapmadığınıza inanıyorsunuz neden aranızda kalsın? Sizin muhatabınız eşinizin kuzeni, arkadaşı vs olmamalı. Eşinizle konuşmalısınız. Gidip konuşarak hata etmişsiniz. Ben de kuzenlerimle çok yakınımdır, saydıklarınız bana aşırı bir tavır gelmedi ama size gelmiş olabilir bunu eleştirmiyorum, herkesin yapısı farklıdır. Düşünüyorum kuzenimin eşi gelip benimle bu şekilde konuşsa çok bozulur büyük olay çıkartırım.
Evet bu konu da hata etmiş olabilirim...

Evlendikten sonra öğrendim
Yaşınız doğruysa 23 yaşında evlilik ve insan ilişkileri zor gelebilir. Burdaki insanlara kızmanız birşey değiştirmez eğer normalde de karşınızdakine saygısız ve bencil diyorsanız birdenbire ilişkilerinizi yürütemezsiniz. Evet sizi haklı buluyorum bende kuzeniyle mesafeli olmasını isterdim burdaki hanımların da dediği gibi eşinizle çözmelisiniz. isteklerinzde net olun. Bu kadar sinirlenmenize gerek kalmaz.

Derin mana çıkarmadım konu meme muhabbeti de değil. Ben bu üslupla konuşmayı kabul edemem. Siz edersiniz farklıyız bu kadar işte

Kuzen de meme, orana noldu filan demiş ya, onu da kabul edememişsiniz ya, ona da deseydiniz ya "Sen marjinal misin, değilsin seni bencil narşşişşt üslubsuz saygısızz" filan diye, niye demediniz diyorum. Yüz yüze olunca mı kibarlık var sizde sadece, ekran arkasında olunca kibarlık off mu oluyor diyorum. Konu memedir demiyorum.

Ay açıklattı kadın, o kadar mı zordu anlaması öf.

Kızlar konu çok uzun o yüzden kısa kesmeye çalışacağım, aklınıza takılan bir şey olursa lütfen sorun. Eşimin kuzenleri biraz rahat insanlar şöyle ki, kuzeni biz nişanlıyken arabada giderken eşim kasisten geçtiği için "aman yavaş valla yeni para verdim de yaptırdım göğüslerime bir şey olmasın" dedi. Sonra bir başka kuzeni biz evlendikten sonra eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bölge de çamaşır suyu lekesi vardı, bu kız da dedi ki "senin orana ne oldu". Bunlar benim gözüme batan şeyler oldu ben de bu kızla konuşmak istedim. Biraz sıkıntılı bir konu olduğu için sözlerime çok dikkat ettim kısaca dedim ki, ben sizin kuzen ortamınız gibi bir ortamda büyümediğim için bunlar bana biraz garip geliyor lütfen biraz daha dikkat edebilir misin, diye rica ettim ve bundan kimseye bahsetmemesini söyledim ama o bütün kuzenlerin söylemiş. Yanlış mı yaptım onunla konuşmak hata mıydı aramız iyiydi bu olaydan önce samimiyetine güvendim ama o bana bunu yaptı. Hatta o aralarda eşimle işe gidip geliyordu otobüs olmadığı için ben onunla konuştuktan 10 gün sonra dolmuş saatleri onun istediği gibiolunca her şeyi açığa çıkardı sonradan herkese dedi ki ben çok kırıldım gururuma dokundu. Ben de diyorum ki gururuna dokunan insan bir daha biner mi eşimin arabasına bir de planlamış gibi dolmuş saatini bekledi açıklamak için
Annesi bana dedi ki onlar kardeş gibi büyüdüler benim kızlarım senin evliliğine yuvana zarar vermez korkma. Ben de çok ağladım başlığa kıskandım yazdım ama konu kıskanmak değildi. Ben sadece hoşuma gitmeyen bu laçka sohbetler devam etmesin diye konuşmak istemiştim.

Edit: eşimin ve bu kuzeninin anneleri bunları birbirlerine yakıştırmalar zamanında

Buyrun filmdelisi hanım. :KK14:

oha kopyalamış mıydın :D

Kuzen de meme, orana noldu filan demiş ya, onu da kabul edememişsiniz ya, ona da deseydiniz ya "Sen marjinal misin, değilsin seni bencil narşşişşt üslubsuz saygısızz" filan diye, niye demediniz diyorum. Yüz yüze olunca mı kibarlık var sizde sadece, ekran arkasında olunca mı böyle yardırıyorsunuz sadece diyorum. Konu memedir demiyorum.

Ay inanmıyorum açıkladım öf.
Boşuna yorulmayın Strobe hanımcığım. Kendini kurnaz sanıyor, anlamazdan geliyor. Baaal gibi de biliyor aslında. :KK14:

Yaşınız doğruysa 23 yaşında evlilik ve insan ilişkileri zor gelebilir. Burdaki insanlara kızmanız birşey değiştirmez eğer normalde de karşınızdakine saygısız ve bencil diyorsanız birdenbire ilişkilerinizi yürütemezsiniz. Evet sizi haklı buluyorum bende kuzeniyle mesafeli olmasını isterdim burdaki hanımların da dediği gibi eşinizle çözmelisiniz. isteklerinzde net olun. Bu kadar sinirlenmenize gerek kalmaz.
Bu konuda yaptığım şeyler hatalı olabilir ama gelen cevaplar yok artık bundan da bunu mu anladın gibi olunca canım sıkıldı açıkçası kimseye saygısız bencil demiyorum onların dediği şey siz böylesiniz diye herkes böyle olmak zorunda mı benim dediğim şey ise benim bulunduğum ortamda birisi bir şeyi yapmadan rahatsız oluyorsa bende o şeyi yapmam hele ki bu o kadının eşiyse hiç yapmam ama kadın kalktı bana ben inadına kocanın yanından ayrılmazdım diyor sizce bu saygısızlık değil mi?

Kuzen de meme, orana noldu filan demiş ya, onu da kabul edememişsiniz ya, ona da deseydiniz ya "Sen marjinal misin, değilsin seni bencil narşşişşt üslubsuz saygısızz" filan diye, niye demediniz diyorum. Yüz yüze olunca mı kibarlık var sizde sadece, ekran arkasında olunca kibarlık off mu oluyor diyorum. Konu memedir demiyorum.

Ay açıklattı kadın, o kadar mı zordu anlaması öf.
Ben o sırada nişanlıydım ve başka bir kuzeni bu şekilde konuştu o sırada da hiçbir şey söylemedim evlendikten sonra diğer muhabbet olunca söylemek zorunda kaldım. Eşime de daha önceden mesafesini korumasını söylemiştim korudu da ama bu muhabbetler devam etti aynı ortamdayken de böyle muhabbetler olunca ben bu konulardan hoşlanmıyorum demiştim. Tüm bunlara rağmen bu son olay oldu o zaman konuştu. Okumazsınız diye tüm ayrıntıları anlamamıştım

Bu konuda yaptığım şeyler hatalı olabilir ama gelen cevaplar yok artık bundan da bunu mu anladın gibi olunca canım sıkıldı açıkçası kimseye saygısız bencil demiyorum onların dediği şey siz böylesiniz diye herkes böyle olmak zorunda mı benim dediğim şey ise benim bulunduğum ortamda birisi bir şeyi yapmadan rahatsız oluyorsa bende o şeyi yapmam hele ki bu o kadının eşiyse hiç yapmam ama kadın kalktı bana ben inadına kocanın yanından ayrılmazdım diyor sizce bu saygısızlık değil mi?
bahsettikleri ben kuzenime bu gözle bakmam bana bunu iddaa ederlerse inadına yakın olurum kendimi biliyorum sonuçta diyorlar. Ortadaki başa bir kadın olsa bence size hak verilirdi ama akrabası olduğu için böyle düşünenler var. İşte sizde size farklı açılardan görüş versinler diyye yazmadınız mı? İnsanlarda görüşlerini belirtiyorlar size. Siz bu şekilde düşünmüşsünüz ama başkaları bunu rahatsız edici bulmamış . Bence sizde aşırı sinirlenmeyin bu çözüm değil. Kendi hayatınızda da böyle yapıyorsunuz belli ki.

Back