- 20 Ocak 2010
- 45.997
- 163.882
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Bilemedimnedesem
Ne oldu konu sahibi memeleri yaptırmaya mı gittin baktın başedemicen füze atayım mı dedin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna katılıyorum bence de uyumlu olan iki insan evlenmeli sonuçta nişanlılık dönemi bunun için var ailelerle de tanışılıyor bu dönemde açıkcası birbirine zamanında yakıştırılan eşimin kuzeniyle gidip gelmesinden hoşlanmazdım eşimde bunu bildiği için yapacağını sanmam.Adamın kuzenle gidip gelmekle ilgili bir sıkıntısı yok, kuzenin her gün adamla gidip gelmekle ilgili bir sıkıntısı yok. Sıkıntılı olan tek insan adamın karısı. Kocasına söyler, kocası anlayışla karşılarsa kendine çeki düzen verir, anlayışla karşılamazsa ya kavga çıkar ya da umursamaz aynen devam eder.
Mesele kuzen falan değil, birbirine uyumlu olmayan iki insanın evlenmesi ve kadının güvensizliği.
sayenizde ingiliş olduğumu öğrendiğim bir gün.. bilemedimnedesem hanımdan biraz türkçe dersleri alalım lütfen. yanlış biliyoruz, rezil oluyoruz şurada kkyaAynen ben aslen ingilişşş olduğum için narsist diyorum
Kusura bakmayın ama marjinallik saygıyla üslupla olur burada bu yorumları yapıp marjinal olduğunuzu düşünüyorsanız size hemen gerçeği söyleyeyim siz marjinal değilsiniz. Saygısız, bencil ve etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü umursamayan narşist bir insansınız. Kusura bakmayın :)
Evlendikten sonra öğrendimBuna katılıyorum bence de uyumlu olan iki insan evlenmeli sonuçta nişanlılık dönemi bunun için var ailelerle de tanışılıyor bu dönemde açıkcası birbirine zamanında yakıştırılan eşimin kuzeniyle gidip gelmesinden hoşlanmazdım eşimde bunu bildiği için yapacağını sanmam.
Kötü bir şey söylemedim ki buradan neyden bahsediyorsunuz acabaKuzene "kibarlığından" söyleyemediklerini, ekran arkasında olunca buraya kusmuş. Maçanız yiyorsa çıkın kuzene söyleyin bunları da biraz eğlensin kadın "Ay deliye bak ayol" diye ahshs
Gelsin mi kız? Canın dava mı çekti, sen yeter ki iste Kudra hanımcığım.Kk’ya yeni bir dava mı geliyorduuuuu, aaaazzz sonraaaa
Hiç haklı bulamadınız beni ben de düşünceniz saygı duyup bir kaç kez cevap verdikten sonra kestim konuşmayı. Şimdi gidip gelip yorum yapıyorsunuz sebebi nedir. Bu kadar kötü bulduysanız konuyu neden vakit harcıyorsunuz burada yazmakla?Ne oldu konu sahibi memeleri yaptırmaya mı gittin baktın başedemicen füze atayım mı dedin
Olmaz olamazz. Herkes konu sahibi gibi düşünmek zorunda, bu bir kural bilmeliydin Rosa cığımHayır yani, ona söylediğim bir şey de yoktu Gibi hanımcığım. Kendi ilişkimden bahsediyordum. Ne meraklıymış başkasının ilişkisine burnunu sokmaya.
Kötü bir şey söylemedim ki buradan neyden bahsediyorsunuz acaba
Öyle bir düşüncem yoktu kendi ilişkinizde bahsettiğiniz anlamadım sanırım elbette ki sizin ilişkinizi karışmam bana söylediğinizi düşündümOlmaz olamazz. Herkes konu sahibi gibi düşünmek zorunda, bu bir kural bilmeliydin Rosa cığım
Kızlar konu çok uzun o yüzden kısa kesmeye çalışacağım, aklınıza takılan bir şey olursa lütfen sorun. Eşimin kuzenleri biraz rahat insanlar şöyle ki, kuzeni biz nişanlıyken arabada giderken eşim kasisten geçtiği için "aman yavaş valla yeni para verdim de yaptırdım göğüslerime bir şey olmasın" dedi. Sonra bir başka kuzeni biz evlendikten sonra eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bölge de çamaşır suyu lekesi vardı, bu kız da dedi ki "senin orana ne oldu". Bunlar benim gözüme batan şeyler oldu ben de bu kızla konuşmak istedim. Biraz sıkıntılı bir konu olduğu için sözlerime çok dikkat ettim kısaca dedim ki, ben sizin kuzen ortamınız gibi bir ortamda büyümediğim için bunlar bana biraz garip geliyor lütfen biraz daha dikkat edebilir misin, diye rica ettim ve bundan kimseye bahsetmemesini söyledim ama o bütün kuzenlerin söylemiş. Yanlış mı yaptım onunla konuşmak hata mıydı aramız iyiydi bu olaydan önce samimiyetine güvendim ama o bana bunu yaptı. Hatta o aralarda eşimle işe gidip geliyordu otobüs olmadığı için ben onunla konuştuktan 10 gün sonra dolmuş saatleri onun istediği gibiolunca her şeyi açığa çıkardı sonradan herkese dedi ki ben çok kırıldım gururuma dokundu. Ben de diyorum ki gururuna dokunan insan bir daha biner mi eşimin arabasına bir de planlamış gibi dolmuş saatini bekledi açıklamak içinKonu silinmiş, yok mu alıntı yapan, ss alan bir cengaver?
Derin mana çıkarmadım konu meme muhabbeti de değil. Ben bu üslupla konuşmayı kabul edemem. Siz edersiniz farklıyız bu kadar işteHakikaten açıklayayım mı neyden bahsettiğimi? İhtiyaç duyuyor musunuz buna? Ay ilahi, kuzenin meme lafından bile derin manalar çıkarabilen bir insansınız, söylediğim şey gayet açık, üzerine hatta 832947 farklı mana çıkarabilirsiniz siz ya yapmayın şimdi böyle. :)
Söyledik de konu silmek yasak diye ama konu sahibi algılayamadı sanırım.Konu silinmiş, yok mu alıntı yapan, ss alan bir cengaver?
Sağol, varol sayende pipi üzerindeki lekeyi ben meselesinde tahayyül edip, eşofmandaki leke olduğunu anladım.doğru alternatiflerden biri.. güzel de konuşmuşsun ayrıca tebrikler.
ikinci adımı hak etmiş yüzüne bakma bir daha aklı başına gelsin.
Hatlar karıştı konu sahibiiiii ordamısınnn Rosaaaaaaa ses veeer arada kaldımÖyle bir düşüncem yoktu kendi ilişkinizde bahsettiğiniz anlamadım sanırım elbette ki sizin ilişkinizi karışmam bana söylediğinizi düşündüm
Olmaz olamazz. Herkes konu sahibi gibi düşünmek zorunda, bu bir kural bilmeliydin Rosa cığım
:) Bana saygısız, bencil ve narŞist dedi ama kısa süreli bir amnezi yaşıyor sanırım.Hakikaten açıklayayım mı neyden bahsettiğimi? İhtiyaç duyuyor musunuz buna? Ay ilahi, kuzenin meme lafından bile derin manalar çıkarabilen bir insansınız, söylediğim şey gayet açık, üzerine hatta 832947 farklı mana çıkarabilirsiniz siz ya yapmayın şimdi böyle. :)