- 11 Eylül 2021
- 80
- 46
- 38
- 26
- Konu Sahibi Bilemedimnedesem
-
Kusura bakmayın ama marjinallik saygıyla üslupla olur burada bu yorumları yapıp marjinal olduğunuzu düşünüyorsanız size hemen gerçeği söyleyeyim siz marjinal değilsiniz. Saygısız, bencil ve etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü umursamayan narşist bir insansınız. Kusura bakmayın :):) Şimdi bazen ben de patavatsızlık yapabiliyorum. Hep çok düşünür öyle konuşurum ama nedense ağzımın ayarı kaçabiliyor kimi zaman. Şaka yapacağım diye çam devirir miyim? Kesinlikle evet.Yakın arkadaşım olsa o eşofmanı görsem, ne yaptın len eritmişsin donu maşallah der miyim? Evet!
Ben çok da şey yapmam, marjinallikten herhalde bilemedim.
iyi yapmissiniz yanlis bir sey yok kendinizi kotu hissetmeyin bunlar nasil terbiyesiz laflar yaKızlar konu çok uzun o yüzden kısa kesmeye çalışacağım, aklınıza takılan bir şey olursa lütfen sorun. Eşimin kuzenleri biraz rahat insanlar şöyle ki, kuzeni biz nişanlıyken arabada giderken eşim kasisten geçtiği için "aman yavaş valla yeni para verdim de yaptırdım göğüslerime bir şey olmasın" dedi. Sonra bir başka kuzeni biz evlendikten sonra eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bölge de çamaşır suyu lekesi vardı, bu kız da dedi ki "senin orana ne oldu". Bunlar benim gözüme batan şeyler oldu ben de bu kızla konuşmak istedim. Biraz sıkıntılı bir konu olduğu için sözlerime çok dikkat ettim kısaca dedim ki, ben sizin kuzen ortamınız gibi bir ortamda büyümediğim için bunlar bana biraz garip geliyor lütfen biraz daha dikkat edebilir misin, diye rica ettim ve bundan kimseye bahsetmemesini söyledim ama o bütün kuzenlerin söylemiş. Yanlış mı yaptım onunla konuşmak hata mıydı aramız iyiydi bu olaydan önce samimiyetine güvendim ama o bana bunu yaptı. Hatta o aralarda eşimle işe gidip geliyordu otobüs olmadığı için ben onunla konuştuktan 10 gün sonra dolmuş saatleri onun istediği gibiolunca her şeyi açığa çıkardı sonradan herkese dedi ki ben çok kırıldım gururuma dokundu. Ben de diyorum ki gururuna dokunan insan bir daha biner mi eşimin arabasına bir de planlamış gibi dolmuş saatini bekledi açıklamak için
Annesi bana dedi ki onlar kardeş gibi büyüdüler benim kızlarım senin evliliğine yuvana zarar vermez korkma. Ben de çok ağladım başlığa kıskandım yazdım ama konu kıskanmak değildi. Ben sadece hoşuma gitmeyen bu laçka sohbetler devam etmesin diye konuşmak istemiştim.
Edit: eşimin ve bu kuzeninin anneleri bunları birbirlerine yakıştırmalar zamanında
Denedim olmadıErkek ve kız arkadaşlarımla/akrabalarımla şakalaşma, dertleşme sınırım aynı değildir.
Bu tarz konuşmaları rahat yapabilen insanlar genelde toplum içinde de öyledir.
Lafını sözünü tartmaz, lambur lumbur konuşur deriz ya öyle işte.
Her ortamda hoşuma gitmeyen davranışları yapan insanları kendi kalıplarıma göre uyaramayacağıma göre böyle bir durumda da eşimi yok sayıp kuzenle o konuşmayı yapmazdım.
Hatta eşiminde yapmasını istemezdim, sadece kuzeninin tavırlarının hoşuma gitmediğini söyler, böyle zamanlarda resmiyetini korumasını isterdim. Zaten bir süre sonra kuzen kişisi de sezer ve konuşmalarını düzeltirdi.
Ben aslında bunu diyebilmek için mesafeli biri olman lazım demek istedim. Yani günlük normal şakalaşırsın eşi bundan rahatsızlık duyar bende tepki veriririm o zaman sen benimle kuzenimin ilişkisine nasıl karışırsın diye."Sen ne demek istiyorsun, bana ne yakıştırıyorsun? Bu ne terbiyesizlik"
Kesinlikle bu mesafeyi eşimden beklerdim bende. Evlilikte üçüncü tarafla konuşmayı doğru bulmam ama burda mecburi devam eden günlük arabayla gelen biri var mecburen söylenmek zorunda yaniMesafeyi niye hep 3. Şahıslardan bekliyoruz ki?
Mesafeyi ayarlayacak kişi eşim olmalı
Benim yapımı bilen ve yapımdan sorumlu olan eşim
Eşin kuzeni benim için niye sorumluluk alsın?
Ama bunu söyleyebilmek için de belirli bir mesafenin konulması gerekmez mi? Şahsen kocamla sürekli başbaşa gelmeye çalışan yok aman gögüslerim yeni diyen yok ne lekesi o diyen kadından rahatsızlık duyarım. Terbiyesizlik bu kadının davranışları bence. Normalde de ciddi anlamda rahat bir insanımdır bu arada. Kıskançlık değil büyük bir rahatsızlık duyardım.
Arabayla gelene değil de arabaya alan eşime söylemeliyim işteKesinlikle bu mesafeyi eşimden beklerdim bende. Evlilikte üçüncü tarafla konuşmayı doğru bulmam ama burda mecburi devam eden günlük arabayla gelen biri var mecburen söylenmek zorunda yani
Siz nesiniz peki? Size ne benim arkadaşımla ilişkimden ya hu? Size mi sormuşum?Kusura bakmayın ama marjinallik saygıyla üslupla olur burada bu yorumları yapıp marjinal olduğunuzu düşünüyorsanız size hemen gerçeği söyleyeyim siz marjinal değilsiniz. Saygısız, bencil ve etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü umursamayan narşist bir insansınız. Kusura bakmayın :)
E sizde saygısız bencilsiniz o zaman o kuzene göreKusura bakmayın ama marjinallik saygıyla üslupla olur burada bu yorumları yapıp marjinal olduğunuzu düşünüyorsanız size hemen gerçeği söyleyeyim siz marjinal değilsiniz. Saygısız, bencil ve etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü umursamayan narşist bir insansınız. Kusura bakmayın :)
Narşist değil nasrsist aşkımKusura bakmayın ama marjinallik saygıyla üslupla olur burada bu yorumları yapıp marjinal olduğunuzu düşünüyorsanız size hemen gerçeği söyleyeyim siz marjinal değilsiniz. Saygısız, bencil ve etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü umursamayan narşist bir insansınız. Kusura bakmayın :)
Ben o eşofman üzerine öyle bir geyik çevirirdim ki yıllarca unutmazdık:) Şimdi bazen ben de patavatsızlık yapabiliyorum. Hep çok düşünür öyle konuşurum ama nedense ağzımın ayarı kaçabiliyor kimi zaman. Şaka yapacağım diye çam devirir miyim? Kesinlikle evet.Yakın arkadaşım olsa o eşofmanı görsem, ne yaptın len eritmişsin donu maşallah der miyim? Evet!
Ben çok da şey yapmam, marjinallikten herhalde bilemedim.
Türkçe yazıyorum yabancı dil değilNarşist değil nasrsist aşkımAyrıca KİB görüşürüz 5 gün sonra :)
narsistin türkçesi narşist mi?Türkçe yazıyorum yabancı dil değil
Sanki sinirinizi Rosa'dan çıkarıyorsunuz .Kusura bakmayın ama marjinallik saygıyla üslupla olur burada bu yorumları yapıp marjinal olduğunuzu düşünüyorsanız size hemen gerçeği söyleyeyim siz marjinal değilsiniz. Saygısız, bencil ve etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü umursamayan narşist bir insansınız. Kusura bakmayın :)
Narsistin türkçesi yabancısı olmaz narsist narsisttirTürkçe yazıyorum yabancı dil değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?