Eşimi kuzeninden kıskandım

Kusura bakmayın ama marjinallik saygıyla üslupla olur burada bu yorumları yapıp marjinal olduğunuzu düşünüyorsanız size hemen gerçeği söyleyeyim siz marjinal değilsiniz. Saygısız, bencil ve etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü umursamayan narşist bir insansınız. Kusura bakmayın :)

iyi yapmissiniz yanlis bir sey yok kendinizi kotu hissetmeyin bunlar nasil terbiyesiz laflar ya

Denedim olmadı

"Sen ne demek istiyorsun, bana ne yakıştırıyorsun? Bu ne terbiyesizlik"
Ben aslında bunu diyebilmek için mesafeli biri olman lazım demek istedim. Yani günlük normal şakalaşırsın eşi bundan rahatsızlık duyar bende tepki veriririm o zaman sen benimle kuzenimin ilişkisine nasıl karışırsın diye.
Mesafeyi niye hep 3. Şahıslardan bekliyoruz ki?
Mesafeyi ayarlayacak kişi eşim olmalı
Benim yapımı bilen ve yapımdan sorumlu olan eşim
Eşin kuzeni benim için niye sorumluluk alsın?
Kesinlikle bu mesafeyi eşimden beklerdim bende. Evlilikte üçüncü tarafla konuşmayı doğru bulmam ama burda mecburi devam eden günlük arabayla gelen biri var mecburen söylenmek zorunda yani

Konu sahibi kendisi söylemiş, onların ilişkisi böyle demiş. Mesafe anlayışları bu demek ki.
Zaten konuda tek kadın kuzen yok ki. İki kadından bahsediyor. Göğüs muhabbetini yapan başka, eşofmandaki lekeyi gösteren başka.
İkisini de mi yakıştırmışlar adama, ikisi de mi terbiyesiz? Adam kapanın elinde kalacak bu mantıkla.
Konu sahibinin kuruntularından başka bir şey yok bence ortada.

Kesinlikle bu mesafeyi eşimden beklerdim bende. Evlilikte üçüncü tarafla konuşmayı doğru bulmam ama burda mecburi devam eden günlük arabayla gelen biri var mecburen söylenmek zorunda yani
Arabayla gelene değil de arabaya alan eşime söylemeliyim işte
Eşimin arabasına kuzeni olarak binme diye kime desem ters teper

Siz nesiniz peki? Size ne benim arkadaşımla ilişkimden ya hu? Size mi sormuşum?
O zaman siz de özgüvensiz, kendinden emin olmayan bir kadınsınız. Ama siz sordunuz bu konuyu açarak.
Bakın sizin de ayarınız yok, sakın ha bir daha şahsıma hakarette bulunayım demeyin, ben kuzenlere benzemem.

Seviyesiz bence ama gerçekten eşinizle ilgilendiğini düşünmediniz herhalde. Belki kendi aralarında normaldir ama sizin yanınızda biraz daha dikkatli olabilirdi.

Zerre kıskançlık duygum yok diyebilirim .bugüne kadar etrafimdakilerde söyledi...

Bunun kiskanclikla bir alakası yok

Kuzenler kardeşler yazmışlar ama

Erkek kardeşimin yanında goguslerimden bahsetmiyorum yada onun pipisinden

Sen doğru olanı yapmışsın bu iğrenç muhabbete ortak olmak istememen en doğal hakkin

E sizde saygısız bencilsiniz o zaman o kuzene göre siz kim oluyorsunuz da esinizin velisi gibi 40 yıllık kuzenini uyariyorsunuz

Narşist değil nasrsist aşkım Ayrıca KİB görüşürüz 5 gün sonra :)

Ben o eşofman üzerine öyle bir geyik çevirirdim ki yıllarca unutmazdık ama buraya yazmayayım konu sahibi sinirleniyor

Ne seviyesiz muhabbetler böyle. Rahatsız olmakda haklısınız. Kime isterse de yaysın söylediğinizi umrumda olmazdı. Ağızlarından çıkan lafı tartsın da konuşsunlar onlarda.

Sanki sinirinizi Rosa'dan çıkarıyorsunuz .

İşte sırf siz değil aileler de evleniyor 'a güzel bir örnek..sizin için laçka ama onlara normal..bakış açısı farkı..
Ama bence eşinin toparlaması gerekiyordu hiç sizi konuşma durumunda bırakmadan...

Ya benim mi garibime gitti tek esiniz neden lekeli bi esofmanla saldı kendini ortaya? Hani giyerken hiç mi farketmedi hadi erkek patavatsız görmedi sizde mi görmediniz hiç görüp kaç göz yapıp değiştir demediniz mi? Kuzenlerimle hiç samimiyetim yok hepsi kasıntı bi tip. Ben çok rahatımdır, kasmam.

15 yıllık erkek arkadasımla her seyi konusuruz. Misal yanımda terli görürüm “pilavlı sohbet mi vardı hacı ne bu ter” derim inceden laf sokarım yani. Parti olacak dar biseyler giyiyor “cihaz göğe bakmasın diye mi giydin hafız bunu” diyorum. Bir sey hissettiğimden değil arkadasım dostum yani. Niyetsiz kullanıyorum. Ha eşi meşi olursa elbet dikkat edilir bazı seylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…