• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kuzeninden kıskandım

Bu konunun neresinde kuzeninin ona sarktığını anladınız bende anlama sorunu var galiba herkes bizim gibi olmak zorunda değil bazı insanlar lambur lumbur konuşur napalım bende bana dokunarak konuşanlardan hoşlanmiyorum ama denk geliyor napim dönüp ağzına 2 tane çakayım mı 🤣
Dokunarak konuşanlardan da, yolda yürürken kola falan girenlerden de (kadın/erkek farketmez) gıcık olurum. Kayınbraderim benden 10 yaş falan küçük eskiden sürekli elini dizime koluma falan koyardı "caner çek elini, caner eline mıçayım" diye diye bıraktı. Temas sevmem eşim hariç, annemin bile öpmesinden falan hoşlanmam.

Bu konunun neresinde kuzeninin ona sarktığını anladınız bende anlama sorunu var galiba herkes bizim gibi olmak zorunda değil bazı insanlar lambur lumbur konuşur napalım bende bana dokunarak konuşanlardan hoşlanmiyorum ama denk geliyor napim dönüp ağzına 2 tane çakayım mı 🤣
Bibi, kuzen evliliği gerçeği var ülkemizde maalesef. Asla tasvip etmiyorum. Ama zamanında yakıştırdılarsa da saçmalama diyemiyorum. Şimdi böyle bir done olunca elimizde, don ve meme muhabbeti biraz uzayda süzülüyor. Kısacası çok da arkadaşça bir his alamadım nedense. İlla sarkmıştır demiyorum tabi, ama konu sahibini yaptığı konuşma kıza o şekilde yansımış. Kocama yanaşıyorsun mesajı vermemiş mi sizce de Bibi?

Edit kısmına inanmadım (bu bilgiyi nerden edindiniz mesela?), çünkü eğer öyle olsa annesi onlar kardeş gibi büyüdü demezdi. Kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm ben de, meme ameliyatı oldum (küçültme) kuzenlerim ziyaretime geldiğinde yüklerini atmışsın, yeni memelerin hayırlı olsun gibi espriler yaptılar.. Ayrıca pipisi lekeli eşofmanı niye giyiyor eşiniz, ben öyle bişey görsem ne o asit mi işedin falan derim heralde kaynatırım. Kuzenimin de karısı gelse bana böyle bi "uyarı" da bulunsa "höst hadi ordan" derim.Kuzenime de karının niyetlerini bi gözden geçir derdim.
bu sefer size katılıyorum :D

Biz kuzenlerimle kardeş olarak buyutulduk. Söyle ki: Biz bu dünyadan gidince, siz kalacaksınız ve birlik olmak zorundasınız şeklinde. Bir kuzenim evlendi ve dedi ki: eşim kuzenleriyle böyle büyümemiş, o yüzden anlamıyor, yanında resmi davranalım. Eyvallah dedik ama ona her türlü resmi davranarak.
Rahatsızlık duyana saygım olur her türlü ama ona göre de şekil almam. Gördüğüm yerde merhaba, o kadar!

Bibi, kuzen evliliği gerçeği var ülkemizde maalesef. Asla tasvip etmiyorum. Ama zamanında yakıştırdılarsa da saçmalama diyemiyorum. Şimdi böyle bir done olunca elimizde, don ve meme muhabbeti biraz uzayda süzülüyor. Kısacası çok da arkadaşça bir his alamadım nedense. İlla sarkmıştır demiyorum tabi, ama konu sahibini yaptığı konuşma kıza o şekilde yansımış. Kocama yanaşıyorsun mesajı vermemiş mi sizce de Bibi?
Bu şekilde anlaşılmasın diye elimden geleni yaptım ama nafile işe yaramadı

Bizim kuşakta çok yok o bence. En azından kendi ailemde öyle. Bir önceki kuşakta akraba evlilikleri varken bizim kuşak kuzeni kardeş olarak görüyor. Çevremde de kuzen evliliği görmedim hiç.
Bizde de yok Kudra. Şimdi ben kuzenimle evleneceğim desem aforoz edilirim aileden. Ama devam eden aileler var maalesef.
Şimdi bu tür yakıştırmalar da hoş değil. Tutup kuzenimle yakıştırılsam, evlenseniz mi acaba dense kuzenimle ilişkimiz mahvolur yani. Bir daha kardeş yarısı derken bir tuhaf olurum yani.

Konu sahibi yüzünden yanasıyorsun mesajı bariz olmuş ama kuzenden Asla yanasıyor mesajı almadım yanaşacak olsa karısının yanında ay memelerimi yeni yaptırdım dikkatli ol mu der tenhada gel memelerime bi bak mı der :KK8: sıfır sinsilik o yüzden hiç o tarz birşey hissetmedim

Eşi kuzenden kıskanma konularının hepsinde not olarak eş ve kuzenin daha önceden yakıştırılmış olması nasıl bir tesadüf acaba 😂
Haklı çıkma itemi o 😂

Konuya döneyim
Kuzenle konuşma konusunda kendinizi haklı görüyorsanız kuzene niye kimseye anlatma dediniz ki?
Davamda haklı olsam ondan önce ben duyururum valla herkese
Aralarındaki muhabbete de ayar vermesi gereken kişi eşiniz
O memnun olduğu sürece 3. Kişileri uyararak bu tarz konuları çözemezsiniz

Bizde de yok Kudra. Şimdi ben kuzenimle evleneceğim desem aforoz edilirim aileden. Ama devam eden aileler var maalesef.
Şimdi bu tür yakıştırmalar da hoş değil. Tutup kuzenimle yakıştırılsam, evlenseniz mi acaba dense kuzenimle ilişkimiz mahvolur yani. Bir daha kardeş yarısı derken bir tuhaf olurum yani.
İşte bence bizim kuşakta o kadar yaygın değil. Kk’da açılan her kuzen konusunda kuzenlerin yakıştırılmış olmasına inanmıyorum ben. En fazla bi aklıevvel çıkıp bir iki bişey söylemiştir gülünür ya da kızılır geçilir

Off bana dokunarak konusanlara cakmak icin zor duruyorum hele de kardesim felansa cakiyorum 🤣o kotu iste

Konu sahibi yüzünden yanasıyorsun mesajı bariz olmuş ama kuzenden Asla yanasıyor mesajı almadım yanaşacak olsa karısının yanında ay memelerimi yeni yaptırdım dikkatli ol mu der tenhada gel memelerime bi bak mı der :KK8: sıfır sinsilik o yüzden hiç o tarz birşey hissetmedim
Size bir şey sormak istiyorum konu da belirtmiştim uzun tutmak istemiyorum diye bu kuzeni eşimle birlikte işe gidip geliyordu ben çarşıya gittiğim zamanlarda buradaki kuzenleri haber verecek olacak ki bu kız ben ne zaman çarşıya gitsem eşim ve benimle dönmedi eve sadece eşimle yalnız dönüyordu normal mi hala? Bunu ben farketmemiştim başka bir kuzeni bana bu tartışmalar esnasında bana, sen de çarşıya gidiyorsun zırt pırt demişti de. Bu konuda da fikrinizi almak istedim

eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bölge de çamaşır suyu lekesi vardı

İnsan niye böyle bir eşofmanla insan içine çıkar allaseniz? "Moda faciaları" diye paylaşılan tuhaf desenli kıyafetler geldi aklıma, kıçının alt ortasında tomurcuk gül deseni filan olanlar, tövbest. İnsanın tuhafına gider, samimilerse "O ne öyle be" denilip gülünür de.

İşte Bibi, belki de kız konu sahibinde hoşlaşmadı, gıcık etmek istiyor. :KK53: Kızın da ekmeğine yağ sürmüş, tüm kuzenlerle arasını bozmuş bir güzel.
Ondan dedim ben de işte o öyle deyince haha de geç. Rahatsızlığını kıza belli etme diye.
Böyle entrikalı işleri sevmem ama içine düştüysem de asla mağlup olmak istemem. Sanırsın bir Hürrem Sultan. :deli:

Hakli oldugunuz noktalar var ama Kizlar dediginde verilecekti o tepki ama siz gec kalmissiniz
Birde kizi tembihlemek yerine kocanla konussan daha hakli olurdun

Edit kısmında yalan yok zaten bu yüzden eşim de ailesi de arkamda durdu
O zaman şöyle; eşinizin ailesi yakıştırmış, belli ki eşiniz de kendine kuzenini yakıştırmış zamanında, ama kızın ailesi ve kız kendini yakıştırmamış ki ailesi öyle demiş kız da bu kadar rahat ;) Tavsiyem kızın niyetinden değil de eşinizin niyetinden şüphelenin.

O sohbet esnasinda tavrinizi belli edip guzel cevaplar vermeniz lazımdı.

Onunla konuşurken de eşinizin yaninda konuşmanız gerekirdi tembihlemek yerine açık açık.

Back