eşimi eve almadım

Eşim 6:30da uyanıp işe gidecek ve hala gelmedi ewe,bende bebegimin aglamasına uyandım ,sonrada biraz bdv ye bakayım dedim
Cokda takılmamak lazım
Yeri belli yurdu belli,görüntü aradıgımda anında acıyo,ara ara msjlasıyoruz.gğveniyorum,sıkıntı yok

Haklısınız ben abarttım sanırım

Konu sahibi canını sıkma yuzde 99 degil yuzde 100 haklısın
En uyuz oldugum sey budur benim de..
Ya tamam git kimse seni kafesine kilitlemedi de ne diye 12 de gelcem deyip 1 de gelirsin veya 1 saate gelcem deyip 3 saat sonra gelirsin
Kafesi senin eşin icin demiyorum yanlis anlama, benim esim kafesinden,daha doğrusu mağarasından çıkınca şaşırıyor bazen herhalde güneşi görmek falan iyi geliyor evin yolunu unutuyor.

Bu arada aynen bu tip bir olay arkadasimin basina geldi. Hamileydi ve de.. esi eve gec geldi eve almadi. Çık git dedi ben senin metresin miyim dedi.. ve yeni evliydi. Adam da arabada yatti. Sabaha karşı eve aldı kız eşini

Degisen hiçbirşey yok. Arada kiz küsünce 1 2 gun evde oturur. Sonra hooop disarida. Arkadaslariyla icki. Bekar gibi aynı . Aramaz sormaz. Bagirip cagirilmasindan anlamiyor adam kusüyor. Kiz mesaj atio sitemkar bu defa adam bagirior ne diye oyle mesaj atmismis. Eve bağlı bir erkek degil
Senin esin eve bagli evcil evi seven bir erkekse bu disari çıkmaları tolere edip kontrol altina alabilirsin.
Ancak dışarıya cok tutkunsa,yukarida verdigim örnekteki gibi, mesela benim babamda öyledir. Yani öyle idi. Para bitti dostlar gitti doğal olarak dışarısı da bitti :) işin zor düzelmez
Bazisi evlendiginin farkina varmiyor malesef
Ameliyat olmussun bu arada,gecmis olsun

Sizin mantıklı yorumlarınıza çok denk geliyorum İnan’ın içimden geçirdim yorum yapsanız diye. Geçmiş olsun dileğiniz için çok teşekkür ederim. Beni anlamanıza çok sevindim. Çok çok tutkun değil dışarıya ama nasıl desem gamsız biraz. Hani haber vereyim veya evde karım var napıyo nasıl demez hiç. Dediğiniz gibi tolere edeceğim artık ama anlamayan anlamıyor dediğiniz gibi.

Ay öylemiiii hızır gibi yetiştim desenize
Rica ederim,sizi cok iyi anlıyorum,biraz arkadas ortamını seviyordur,biraz rahat gamsiz boyle dunya yansa umrunda olmayacak tipler vardir ya belki öyledir,kimi insan ilgisini belli edemez yani belli eder de erkekler bizim gibi düşünemiyor belki öyledir. Siz daha tezcanli ve ince dusuncelisinizdir ona göre.. Ilerleyen surecte bakalim nasil olcak. Siz sabahleyin yine konuyu açmayın ama. Ben olsam açardım mesela kendimden biliyorum bir sonuca varilmiyor sonucu kavga oluyor..

Ama hic hata ettim demeyin hatanin büyüğü onda yani

2,5 aylık bir evlilikte bu kadar ağır bir hareket sizin için hiç iyi olmamış, belki başta haklıydınız ama tamamen haksız bir duruma düşmüşsünüz. Adamı direkt dışarıya başka kapılar aramaya itiyorsnuz. Ben o evliliğin sonunu çok İyi göremedim, Allah eşinize sabır versin.

Güven elbette güzel bir şey. Eve gelmedi diye illa aldatıyor vs değil. Ama yani bu saate kadar gelmemesi de ne bileyim... Ben kızardım.

Annelerimiz ezan okununca gel derdi de gecikirsek terlik saplatirdi ya popomuza. Aynen onun gibi olmus bu hanim abla. Bazilari koca degil sanki cocuk besliyor. Valla bi tuhaflar.

Sindirella mi bu 12 de evde olmayınca büyü mü bozuldu kapılar kilitlendi falan..içiniz nasıl rahat ediyor anlamış değilim..yaptığınız çok merhametsizce geldi..daha 2.5 ay olmuş kendinizi belli etmişsiniz.12 deyip 3 tek 4 te gelseydi,belki kızgınlığınızi anlayabilirdik.12 demiş 12:30 da gelmiş ne bu abartılı tepki anlayamadım.o aramadiysa siz arayın.birbirinizi neden yıpratıyorsunuz.hem ameliyatlı hem grip halinizle dinlenseniz,yatsaniz uyusaniz daha iyi değilmi..ilgi delisi olmussunuz.ben olsam o halde ilgiyi bırak gözümü acamaz uyumak dinlenmek isterdim.lutfen bu son olsun kapıyı kilitleyip eve almamazlik yapmayın.resmen dışarıya sevkediyorsunuz.

2 bucuk aylik evlisiniz hemen hemen yeni evli sayilirsiniz
diz dize goz goze olmanız gerekir ki herseyi gectim 1 hafta olmamis ameliyat olmussunuz sizin yaninizda olmasi gerekiyor,
Esiniz sanirim daha ozgurlugune veda edememiş

istediği kadar yeni evli olsun 1 haftalık evli değiller sonuçta ne o öyle döt döte. neredeyse 3 ay olacak adamın da arkadaşlarıyla çıkıp kafa dağıtmaya ihtiyacı var ki alt tarafı bir estetik ameliyat olmuş ciddi birşey değil bile. yani öyle yatıp kalkarken destek alınacak aman dikişler patlarlık bir ameliyat değil. napsın adam 24 saat başında mı beklesin.
bence çok çok çok büyük bir çocukluk etmiş 7 de gidip 12 bucukta gelmesi gayet normal ki erken gel de ne demek çocuğuna ezandan önce evde ol demek gibi birşey

Kadınlar klubüne uygulamadan girildiğinde saat 00:28 görünüyor ama normal googledan girdiğinizde 23:28 olarak.

kadınlar kulübü kadın bakış açısı
şimdi tüm haklara sahip adamlara karşı azıcık cinsiyetçi davranıyor olabiliriz
Ben boşardım öyle bir durumda. Eşim böyle bir şey yapıcak sonu çok kötü biterdi. Gerçekten tepem atardı herhalde. Resmen şahsıma hakaret. Kimse bana o şekilde de ders veremez, çok aşağılayıcı. O kapı açıldığı gibi de aynı şekilde muamele eder neyi var neyi yok toplar kapıya koyardım. Saygısızlık. Yok erkeklere yğz vermemek gerek, yok erkeklere bilmem ne yapmak gerek... aynı şeyleri onlarda bizim için söylüyor. Abi kadını şımartmaya gör hemen tepene çıkıyor. Eşler birbirine oynatabilecekleri kukla gözüyle baktıkları sürece sonlarının olacağı yer aile mahkemesidir. Hepimiz az çok bir şeyler yaşadık evliliğin başlarında ama kimse kimseye hayvan eğitir gibi terbiyecilik yapamaz. Apartmana da rezil olmak cabası. Dediğim gibi ya boşanırdım ya da anası danası kim varsa olanları mesaj atıp anlatır, gelin oğlunuzu alın der telefonu kapatır ertesi gün boşanma dilekçesini yazar, günlerce başka yerde kalırdım. Eşim de görürdü nasıl oluyormuş terbiyecilik. Evden de paşa paşa çıkardı beyimiz.

Erken gel dedim ama tamam dedi. Saat 12.30 olmuş ve bir kez aramadı evde yalnızsın nasılsın diye. 7de gitmişti
Adam dışarı gitmiş biraz zaman geçirecek . Tutup seni niye arasın çocuk Musun ki kontrol edecek . Bende burnumdan ameliyat oldum 2 kere normal yatıp dinleceksin kimse sana birşey yapamaz ki . Niye bu güzel zamanları cehennneme çeviririz bilmem hata ediyorsun sonra ayağına dolanır Bunlar

Kapi acmamak nedir yahu? Hadi gelir tartisirsin tamam da cocuk mu bu eve almiyorsun? Su olayi yasasam bir daha o eve girmezdim zaten, mutlu mesut yasarsin tek basina.. anasi gibi egitmeye calisiyorsunuz da onun bir annesi var zaten..

Adamları böyle oto b*ka sıkıyorsunuz sonrasındaysa kocam bana soğuk dıyorsunuz.sizden müsade isteyip cıkmıs adam yahu

Ben seni haksız buldum..
Zaten 7’de gitmiş 11:30’da geldi diyorsunuz, kaçta gelicekti ya?8-9’da mı?
Arada bir erkeğin de kadının da kendine ayıracağı ayrı bir hayatı, arkadaşlarıyla geçireceği zamanları olmalı zaten..
Bir an “bu saat oldu geldi” diyince sabah karşı 5-6’da geldi haber de vermedi sandım

Ilk okuduğumda sabaha karşı geldi sandim. Cok saçma bi hareket olmus kapıyı açmamak .bi telefon bile etmemesine ben de bozulabilirdim ama yarim saat gecikti diye ortalığı velveleye vermek cok çirkin olmus. Simdiden bu kadar yuz goz olursanız yurumez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…