- 11 Mayıs 2018
- 429
- 929
-
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Bu erkekleri savunmadigin halin mi? Peki benim bir hasta olarak evde tek birakilmam ondan soğumam uzaklasiyo olmam bi erkek icin önemli değil mi? Ayrica gondermeseydi nedir yahu sahibi miyim ben onun. Gidiyor madem bi arasaydi mesaj atsaydi diyor..Eve almaması sıkmak değil mi? E hiç göndermeseydi madem. burda söylemek istediğim erkeklerin yaptıklarını onaylıyor olmam değil, erkekler için bu tarz davranışların uzaklaştırıcı olduğu. Bilmem anlatabildim mi?
Aman klasik Uşak erkegi iste diycem simdi ama.... Beni de linc edecekler... Sizi anliyorum en azindan bi naslsn dese yetecekti ameliyat olmussunuz belli ki ilgiye sevgiye ihtiyaciniz var.. Su haber vermeme durumlarindan ben de coook cekiyorum bu arada...Bana 12yi bulmaz gelirim dedi. Saat 12.30 oldu gelmedi ve haber de vermedi bende çok sinirlendim
Konuyu actiginiz saat 11.28
Kizmakta kirilmakta hakli olabilirsiniz ama bu kadar sert yanlis davranmissin.
Bende ayni sebepten esime kizmistim. Ama kapiyi kitlemeyip sadece kusmustum. Yanima gelip sormustu noldu diye ;anlyamamisti cunku. Ben senin hic bi yere gitmene karismiyorum ama 12 nedir ya 12. Senin arkadaslarinda bi tuhaf hepsi evli barkli. Anlayamiyorum demistim. Gonlumu aldi bir daha da 12 de gelmedi.
Yani kapi disari etmeden de anlasabiliyor insanlar
Rica ederim ya hepimiz eve almamanin esine ufak bi ders olsun maksadin da oldugunu biliyoruz. Kadin niye bi arayip sormadi mesaj atmadi diyoradamın herşeyi ile doğru olduğunu kim savundu?
eğer varsa öyle biri yanılıyor
konu sahibi daha çok hatalı eve nasıl almaz ne hakla
olur mu öyle şey
hatalar hepimiz için yarın hanım kızımızda hata yaptı diyelim adamda ufak bir ders olsun diye eve almasınRica ederim ya hepimiz eve almamanin esine ufak bi ders olsun maksadin da oldugunu biliyoruz. Kadin niye bi arayip sormadi mesaj atmadi diyor
Evetyalnız cidden konu 11.28 de açılmış ve bu saat oldu yeni geldi denmiş
diğer mesajda 12.30 da geldi denmiş.
yalnız cidden konu 11.28 de açılmış ve bu saat oldu yeni geldi denmiş
diğer mesajda 12.30 da geldi denmiş.
Kusura bakmayin sizinle ayni görüşte değilim. Hata elbetteki bizler için ama hastayken insan hassas oluyor bu herseyi bilen adamlar bunu da bilsin ve yanimiz da olsun. Arkadas kaçmıyor yarin bir gün hasta olduğunda da o cok sevdigi arkadaslari degil ben oluyorum onun yaninda..hatalar hepimiz için yarın hanım kızımızda hata yaptı diyelim adamda ufak bir ders olsun diye eve almasın
olmaz olmaz bunlar evliliği yıpratan saçma hareketler
Yazımda ki aranılan mantık bu değildi aslında 10 15 senelik evli kalmanın sırrı değil ..işte o yüzden 10 15 senelik evlililer/ evliyiz
yarım saat için kimseyi kendi evinden kovmaya hakkı yok kimsenin.
Konuyu açış saatiniz bile 12 den önce adam nasıl 12 den sonra gelmiş anlayamadım ben :) Haklıyken haksız konuma düşecek kadar ağır bir tepki olmuş bence. Bu soğukta yazık günah. Keşke eve girmesine izin verip kırıldığınız durumu anlatsaydınız. Daha yolun çok başındasınız bu kadar büyük tepkiler , ilişkinizi tekrar raydan çıkartır.2,5 aylık evliyim. Başlarda çok sorun yaşadık ama her şeyi rayına oturtmuş mutluyduk. Eşim bu akşam arkadaşlarıyla gitmek istedi tamam dedim. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyor ve biraz önce eve geldi. Kapıyı kilitledim arkada anahtar bıraktım. Aç kapıyı dedi açmadım gelme eve dedim indi gitti. Bu saat olmuş yeni geliyor ve ben 6 gün önce burun ameliyatı oldum hala kendimi iyi hissetmiyorum..
Yazımda ki aranılan mantık bu değildi aslında 10 15 senelik evli kalmanın sırrı değil ..işte o yüzden 10 15 senelik evlililer/ evliyiz
yarım saat için kimseyi kendi evinden kovmaya hakkı yok kimsenin.
bakın ona göre hata değil demek ki ama adamın sorumsuzca davrandığı konusunda hem fikirizKusura bakmayin sizinle ayni görüşte değilim. Hata elbetteki bizler için ama hastayken insan hassas oluyor bu herseyi bilen adamlar bunu da bilsin ve yanimiz da olsun. Arkadas kaçmıyor yarin bir gün hasta olduğunda da o cok sevdigi arkadaslari degil ben oluyorum onun yaninda..