eşimi eve almadım

Konunun devamını okumadım son durumu bilmiyorum ama büyük dengesizlik yaptığınız.
Önceden anlaşmışsınız ne olmuş geç olduysa?
Sizin terbiye ve görgü probleminiz var.

He bir de keşke evlilik için biraz daha büyüseydiniz..

Böyle tuhaf insanlar hep vardı da kk sayesinde mi farkettik? Yoksa dünyaya bir virüs yayıp mı çoğalttılar dengesiz insanları merak eder oldum?

Çok iyi yapmışsın. Şimdiden önünü kes bu tarz gitmelerin , ilk baştan nasıl başlarsa öyle gider, taviz daha çok tavizi doğurur. Çok özel bir durum olur 40 yıl da 1 o zaman anlayış göster tabiki. Ben seni haklı buldum. Evli barklı adamın artık dışarda işi olmaz. Hadi izin almış çıkmış b.kunu çıkarmasın Biz nasıl kadın olarak akşam evimizdeysek onlarda aynı şekilde evde olacak. Yok öyle çifte standart. Sen git kız arkadaşlarınla dışarı sonra eve gel gece yarısından sonra o ne yapar sana ? Elbette iki tarafta arkadaşları ile ayrı ayrı görüşebilir ama iyi niyeti suistimal etmeden. Zaten yeni evlisin karını evde gece yarılarılarına kadar bekletemezsin , dışarda fink atarken. Madeni değilim ben kimse kusura bakmasın

Bazıları evlenmiyor, resmen kuş kafesliyor. Ben yorumlardan bunu anlıyorum. Karşınızdaki kocanız diye esiriniz değil, eğer o da size izin vemiyor, kısıtlıyorsa zaten sizin sağlıklı bir ilişkiniz yok demektir.İnsanlar evlenince neden bireysel yaşamaktan vazgeçmek zorunda anlamıyorum ben. Eşim beni eve almasın bakalım beni o eve bir daha sokabilir mi? 5 yaşında çocuk muyum ben? Kimse kimsenin sahibi değil evli diye.

Eşinle konuşup rahatsız oldugun konuyu tartışmak ile kapıyı açmamak aynı şey değil...bu gün esin arabada yatar yarın bir gün "kimin evinden kimi kovuyorsun?" der ....konu bambaşka bir yere gider.Sorunlari konuşarak aşmaya çalış derim

Böyle yaparak adamlara aramak, eve erken gelmek, sizi düşünmek bir görevmiş gibi hissettiriyorsunuz. Bunları zaten içinden gelerek yapmayacaksa ne anlamı var? Adam gibi geldiğinde güzel bir şekilde karşılasaydınız, "Keşke bu kadar gecikmeseydin, ya da arayıp hem gecikeceğini söyleseydin, hem de hatrımı sorsaydın, çok mutlu olurdum" deseydiniz geri dönüşü çok farklı olurdu.

Bende burun ameliyatı oldum 3 gün sonra ayağa kalktım.
Ben eşinizin yerinde olsam çok sert tepki verirdim.

O ev sadece sizin değil, yaptığınız çok ayıp yorumları okumadım ama gaza gelmeyin derim, durum karmakarısık hal almış su an haksız durumdasınız nasıl telafi edersiniz bilmiyorum ama 2.5 aylık evlilikte çabuk yüz göz olmuşsunuz bir daha attığınız adımlara dikkat edin.

Bazıları evlenmiyor, resmen kuş kafesliyor. Ben yorumlardan bunu anlıyorum. Karşınızdaki kocanız diye esiriniz değil, eğer o da size izin vemiyor, kısıtlıyorsa zaten sizin sağlıklı bir ilişkiniz yok demektir.İnsanlar evlenince neden bireysel yaşamaktan vazgeçmek zorunda anlamıyorum ben. Eşim beni eve almasın bakalım beni o eve bir daha sokabilir mi? 5 yaşında çocuk muyum ben? Kimse kimsenin sahibi değil evli diye.
Bana da böyle konular tuhaf gelirdi. Ama mesela bu konu sahibinin başka konusunu okumustum, yeni evliyken kocasının nişanlı olduğu zamanlarda baska kadınla mesajlaşmalarini yakalamıştı. Anladım ki temelde ciddi sorunları olan insanlar yok izin vermem yok yarım saat gec gelemez muhabbeti yapıyor. Yoksa normal bir evlilikte tam dediği saatte gelmedi diye bu kadar tepki verilmez

Eşim 6:30da uyanıp işe gidecek ve hala gelmedi ewe,bende bebegimin aglamasına uyandım ,sonrada biraz bdv ye bakayım dedim
Cokda takılmamak lazım
Yeri belli yurdu belli,görüntü aradıgımda anında acıyo,ara ara msjlasıyoruz.gğveniyorum,sıkıntı yok

Merak ettim, eşinizde size böyle güveniyormu?

Yoksa ironimi yaptiniz. Umarim ironidir.

Bu erkekleri savunmadigin halin mi? Peki benim bir hasta olarak evde tek birakilmam ondan soğumam uzaklasiyo olmam bi erkek icin önemli değil mi? Ayrica gondermeseydi nedir yahu sahibi miyim ben onun. Gidiyor madem bi arasaydi mesaj atsaydi diyor..
Ay Valla ben sizinle başedemem o kadar uzak noktalardayız ki ve ne dersem diyim siz o uzak noktadan anlamayacaksınız

2,5 aylık evliyim. Başlarda çok sorun yaşadık ama her şeyi rayına oturtmuş mutluyduk. Eşim bu akşam arkadaşlarıyla gitmek istedi tamam dedim. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyor ve biraz önce eve geldi. Kapıyı kilitledim arkada anahtar bıraktım. Aç kapıyı dedi açmadım gelme eve dedim indi gitti. Bu saat olmuş yeni geliyor ve ben 6 gün önce burun ameliyatı oldum hala kendimi iyi hissetmiyorum..
Yalnış yapmışsınız daha çok yenisiniz böyle davranarak onu daha çok kaybedersiniz konuşarak çözeydiniz keşke ....özür dileyin ve bir daha daha olgun çözümler ve tepkiler vermeye çalışın haklıyken haksız hale düşürmüşsünüz kendinizi

28 ekim Pazar günü evlendim. Düğün kına her sey Harika geçti balayına gittik döndük mutluluktan uçuyordum resmen. Ta ki geçen Pazar olanlara kadar..

Evlendik haftasına Pazar günü eşim evdeydi. Hoş vakit geçirdik vs derken biraz daha uyumak istediğini söyledi. Balayında ki fotoğrafları atıcam bahanesiyle telefonunu müsade isteyerek aldım. Hiç yapmam ama içime doğdu ve WhatsAppını karıştırmaya başladım. Arşivlere baktım ve kahroldum.

Biz nişanlıyken, evlenmeden 2 ay önce bir kadınla konuşmuş. Kadın evli (boşanma asamasındaymıs ) ve baska şehirde. Benden önce tanısıklıkları varmış. bel altı konuşmuşlar. 2 gün. Sonra iletişim kopmuş. Eşim düğün fotoğrafları koyunca kadın tekrar iletişime geçmiş. Yerin bende ayrı hep mutlu ol falan demiş. Söylediğine göre hiç buluşmamışlar.

Mesajları okudum basımdan asağı kaynar sular döküldü. Telefonu yatağın kenarına koyarak yüksek bi sesle kalk artık dedim. Şirinlik yaparak biraz daha uyuyayım dedi. Sonra telefonu fark etti. O sırada hızlıca eşyalarımı toplamaya başladım ben gidiyorum dedim. Ağladı yalvardı yakardı. Hataydı dedi. Ben allah önünde sana söz verdim ( dini nikah )sonrası olmadı olamaz da dedi.

Bende ama konuştuğumuz zamanlarda da nisanlıydık nasıl yaparsın dedim. Kırdım döktüm herşeyi ve ablama geldim. Peşimden geldi benimle birlikte ablama her şeyi anlattı. Yalvardı yakardı bir daha olmayacak ilk ve son kez oldu aklım basıma gelince konuşmayı kestim dedi. Kabul etmedim cok nettim ayrılık konusunda. Sonra gitti akşam geri geldi. Yine yalvardı yakardı bir şans istedi

Acıdım o haline tamam dedim. Kaybetmekten cok korkmus söylediğine göre.

Bugun annemlere geldim kalmaya uzaklaşınca daha iyi anladım ama hem kızgınım hemde kırgın. Kendime kızıyorum ona acıdıgım için. Şimdi mesajda yine yüzüne vurdum yarın konuşacağız dedi. Kafam sürekli bu olayla meşgul ne yapacağım bilmiyorum. Güvenim bitti zaman ver toparlayacağım dedi. Gerçektende öyle ne nisanlıyken ne öğrenene kadar gözümde cok efendi değerli birisiydi. Kırmadı incitmedi. Belki de kondurmadığım için bilmiyorum seytana uydum pişmanım diyor. Ben ne yapacağımı bilmiyorum kafam karmakarışık ...

Bu konunuza istinaden açmak istememeniz normal, doğal olarak

sabaha kadar gelmese haklısınız dicem ama gec e gelmiş sonuçta keşke eve alıp çemkirseydiniz daha iyiydi sanki.

X