- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Eşime sormak lazımMerak ettim, eşinizde size böyle güveniyormu?
Yoksa ironimi yaptiniz. Umarim ironidir.
Yaptığınız çok ayıp. Adam habersiz gitmemiş. Ben olsam bir daha yüzünüze bakmam.2,5 aylık evliyim. Başlarda çok sorun yaşadık ama her şeyi rayına oturtmuş mutluyduk. Eşim bu akşam arkadaşlarıyla gitmek istedi tamam dedim. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyor ve biraz önce eve geldi. Kapıyı kilitledim arkada anahtar bıraktım. Aç kapıyı dedi açmadım gelme eve dedim indi gitti. Bu saat olmuş yeni geliyor ve ben 6 gün önce burun ameliyatı oldum hala kendimi iyi hissetmiyorum..
Evliligin ilk zamanları olsa belki bende kızardım ,bilemiycem cünkü hiç dışarı cıkmazdıGüven elbette güzel bir şey. Eve gelmedi diye illa aldatıyor vs değil. Ama yani bu saate kadar gelmemesi de ne bileyim... Ben kızardım.
2,5 aylık evliyim. Başlarda çok sorun yaşadık ama her şeyi rayına oturtmuş mutluyduk. Eşim bu akşam arkadaşlarıyla gitmek istedi tamam dedim. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyor ve biraz önce eve geldi. Kapıyı kilitledim arkada anahtar bıraktım. Aç kapıyı dedi açmadım gelme eve dedim indi gitti. Bu saat olmuş yeni geliyor ve ben 6 gün önce burun ameliyatı oldum hala kendimi iyi hissetmiyorum..
Ciddi misiniz ?Konu sahibinin yeni konusu, kocam eve gelmiyor nerde olabilir??
Benim anlamadığım saat 12.30 oldu yazıyorsunuz ama yorumlarınız 11.30 da... Ayrıca iş sonrası buluşma için geç bir saat değil Yaptığınız çok çok çok yanlış.Bana 12yi bulmaz gelirim dedi. Saat 12.30 oldu gelmedi ve haber de vermedi bende çok sinirlendim
Kadının kocası bu kadar kızmamıştır belki :)) topa tutmussunuz kapıyı acmadığına pişman etmissiniz :))sitemin kadinlari helal valla bende sizdenim
adam bizim kadar kızmışmıdır kızmamışmıdır bilemem
benim tespitim
bu şekilde giderse bu evlilik yürümez üzerinedir
bilemiyorum umarım öyle olur lakin konu sahibi şımarık ve ben merkezli biri gibiKadın zaten bin pişman oldu sesi çıkmıyor :) evet yanlış yapmış ama inşallah konuşarak hallederler daha çok yeniler.