eşimi eve almadım

Aynı şeyi bende yaptım yani kocam dışarı çıkmıştı ve döndüğünde onu eve almadım.gidip kömürlükte yattı.tabi bunu sabah öğrendim.olay aynen şöyle gelişti.arkadaşlar çağırdı dedi tamam git dedim.bir saat sonra kızım babasını aradı.birşey soracakmış meşgule attı.sonra yine meşgule attı.mesaj at dedim.telefonu kapatmış ve bir daha hiç açmadı ta ki eve gelip ben kapıyı açmayana kadar.
Bu telefonunu kapatınca gıcık oldum aklıma bin bir türlü şey geldi.kazamı yaptı kötü birşeymi oldu.aldatılıyor muyum daha neler neler .büyük ihtimalle şarjım bitti falan diyecekti.ama beni defalarca aramak zorunda kalınca söyleyemedi tabi.bana dediki arayıp dır dır edeceksin sandım.hiç dırdırcı değilimdir aslında öyle olsa eve alır başının etini yerdim büyük ihtimal.çok öfkelendim yaptığı büyük bir sorumsuzluktu bana göre.araba ondaydı.çocuklara ya da bana birşey olmuş olabilirdi.
Ama olay şöyle hatırlanıyor şu an.kırk yılda bir dışarı çıktım beni eve almadın özgürlüğümü kısıtlıyorsun.
Şimdi ben şöyle düşünüyorum ben dışardeyken şarjım bittiğinde onu ararım başka numaradan şarjım bitti merak etme derim.aynı şeyi ondan da beklerim.ama tabi ben şu an boşanıyorum.yani ben fedakar cefakar anlayışlı bir kadın olamadım.hep eşitlik istedim.evlilikte eşitlik yok sadece fedakar bir kadın var.
Konu sahibi adamdan ne beklediğini ne düşlediğini çok iyi anlıyorum ama adamda o kapasite yok maalesef.

Eve almamak çocukluktan başka bir şey değil. Adamın gezdiği gezeceği burnundan gelmiş. Açta konuşma. Eve almamak ne. Evlenecek kadar büyümemişsiniz maalesef

Çok geçmiş olsun, şu mesajlarınız sonrası ben yaptığınızı şımarıklık olarak görmüyorum, boğazları yüzünden nefes almakta zorlanan, ameliyatı yüzünden burnundan da nefes alamayan ve bu yüzden de uyuyamayan eşinin farkına varmayan, ilgisiz bir adam için eve almama cezası bence uygun, ki ameliyatınızı da büyük ihtimalle eşiniz yüzünden öne çektiniz, kaldı ki adam yorgan döşek yatıyor olsaydı da siz arkadaşlarınızla dışarı çıksaydınız ben ölüyorum bana bakmıyorsun deyip dünya kadar laf sayardı, arkadaşlarınla çıkmak yerine yanınızda kalmayı kendisinin düşünmesi lazımdı, zaten arkadaşlarıyla çıkmayı kafaya koymuş, sizden de usulden onay isteyen bir adama gitme diyemezdiniz bütün gece somurtarak otururdu, sizi evde kaldığına pişman ederdi.
Taviz tavizi doğurur, baştan sınırları çizmek lazım.
Çok teşekkür ederim. Beni anladığınız için de. Ayrıca dalga geçen veya evden gitse diye bakıyorum diyen arkadaşlar ben daha 2,5 aylık evliyim. Sizin gibi yıllarca adam görmüş çoluk çocuğa karışmış bıkmış değilim her şey yeni başladı oysa ki. Bir daha konu açmamaya yemin ettim umarım eğlenmişsinizdir

Çok teşekkür ederim. Beni anladığınız için de. Ayrıca dalga geçen veya evden gitse diye bakıyorum diyen arkadaşlar ben daha 2,5 aylık evliyim. Sizin gibi yıllarca adam görmüş çoluk çocuğa karışmış bıkmış değilim her şey yeni başladı oysa ki. Bir daha konu açmamaya yemin ettim umarım eğlenmişsinizdir
Yeni evliyken hepimiz ilgi bekleriz eşimizden, üstelik hastaysak biraz da düşünceli olmasını bekleriz.
Yaptığınız hatadır değildir orasını bilemem ama eşinizden düşünceli olmasını beklemeniz yanlış değil.

Konunuzu yorumlara kapadım, isterseniz yeniden aktif ettirebilirsiniz.

X