- 11 Mayıs 2018
- 429
- 929
-
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Ahh be ablacim 18 yillik evlisin elbette ki tecrubelisindir. Bende 7 aylik evlilikte o kadar fazla iyi niyetli davrandim ki acaba benim kadar salagi var midir diye düşünüyorum. Ve o kadar Iyi niyetli davranmanin sonucu bosanmak. Yani diyeceğim o ki eğer birseye sinir olduysan tepkini gostereceksin o da bu sekilde gostermis..bakın ona göre hata değil demek ki ama adamın sorumsuzca davrandığı konusunda hem fikiriz
bu tavır bu evliliğe nasıl yansır
1 adam hatasını anlar özür diler eve alınmadığını unutur (bu düşük bir ihtimaldir)konu sahibide tatmin ve mutlu olur
2 adam bu davranışının normal olduğunu kendisine haksızlık yapıldığını düşünür öfke ve nefret duyar bu evliliğin bitişi demektir
3 adam hatalı olduğunu kabul eder ama cezayı aynen konu sahinine uygular
tahammülsüzleşir en ufak bir sorunda parlar oda kendince en ağır cezaları uygular empati ortadan kalkar
buda hastalıklı bir evlilik demektir
18 yıllık evliyim bir çok şeyi tecrübe ettim
tecrübe ile sabittir yani
inanki iyi niyetle alakası yok karşıdaki ile alakalı gitmiyor ise gitmiyorAhh be ablacim 18 yillik evlisin elbette ki tecrubelisindir. Bende 7 aylik evlilikte o kadar fazla iyi niyetli davrandim ki acaba benim kadar salagi var midir diye düşünüyorum. Ve o kadar Iyi niyetli davranmanin sonucu bosanmak. Yani diyeceğim o ki eğer birseye sinir olduysan tepkini gostereceksin o da bu sekilde gostermis..
Bir kadın çıksa şurada dese ki, eşim burun ameliyatı olmuştu. Bir hafta oldu. Ben de bugün arkadaşlarla iş çıkışı buluştum eşime de haber verdim saat 12'de evde olurum en geç dedim ama saat 12.30'da evdeydim. Eşim kapıyı kilitledi beni eve almıyor...işte o yüzden 10 15 senelik evlililer/ evliyiz
yarım saat için kimseyi kendi evinden kovmaya hakkı yok kimsenin.
Bilmiyorum dediğin gibi fazla da abartmamak zorlamamak gerekte.. insan kendine söz dinletemiyor bazen. Hakkinda hayirlisi artik..inanki iyi niyetle alakası yok karşıdaki ile alakalı gitmiyor ise gitmiyor
tepki göstermiş olsan bile o senin için doğru insan olmayacaktı
içindeki öfkeyi anlıyorum ama evlilik
bu şekildede yürümez
evlilik dediğimiz şey çok ta abartmaya gerek olmadan ten uyumu enpati yeteneğidir
12'de evde olması gerekmiyor muydu adamın?yalnız cidden konu 11.28 de açılmış ve bu saat oldu yeni geldi denmiş
diğer mesajda 12.30 da geldi denmiş.
kadınlar kulübü kadın bakış açısıBir kadın çıksa şurada dese ki, eşim burun ameliyatı olmuştu. Bir hafta oldu. Ben de bugün arkadaşlarla iş çıkışı buluştum eşime de haber verdim saat 12'de evde olurum en geç dedim ama saat 12.30'da evdeydim. Eşim kapıyı kilitledi beni eve almıyor...
Burada kopacak kıyameti düşünüyor musunuz? O adam kırk defa boşatılmıştı. Bilmem kaç tane tavsiye verilmişti. Cenaze namazı kılınmış, üzerine toprak atılmıştı.
Yarım saat gecikti diye mi almadınız eveBana 12yi bulmaz gelirim dedi. Saat 12.30 oldu gelmedi ve haber de vermedi bende çok sinirlendim
Erken gel dedim ama tamam dedi. Saat 12.30 olmuş ve bir kez aramadı evde yalnızsın nasılsın diye. 7de gitmişti
Saat 02:44 nasıl bir saat öncesi. Benim telefonda da baktım şimdi 00:28 görünüyor.Bu mesajın benim telefonumda gönderim saati bir saat öncesi. Yani saat 23:30 da yazılmış. Acaba senin baktığın saat mi ileride? Bir kaç kişi daha demiş saatlerde tutarsızlık var.
Uygulamada saat, 00:28 gözüküyor. Tarayıcı da 23:28.Bu mesajın benim telefonumda gönderim saati bir saat öncesi. Yani saat 23:30 da yazılmış. Acaba senin baktığın saat mi ileride? Bir kaç kişi daha demiş saatlerde tutarsızlık var.
O zaman konu sahibi adam gelmeden konuyu yazmaya başlamış . “Eve almasam mı?” Diyecekken eşi gelince “Eve almadım”olarak güncelleyerek açılış yapmışUygulamada saat, 00:28 gözüküyor. Tarayıcı da 23:28.
HAyır 12 buçukta paylaştımO zaman konu sahibi adam gelmeden konuyu yazmaya başlamış . “Eve almasam mı?” Diyecekken eşi gelince “Eve almadım”olarak güncelleyerek açılış yapmış
Uygulamada saat, 00:28 gözüküyor. Tarayıcı da 23:28.
Evet ama haber verebilirdi. Veya oradayken evdesin nasılsın napıyorsun diyebilirdi. Genel olarak bir ilgisizlik var bu yaptığı da tuz biber oldu.Tarayıcı ve uygulama saati neresi kafam karıştı ama bu konuyu tek ben demiyorum. Önceki mesajlarda da var saat konusuna takılan. Konunun açıldığı saat 12:30 değil, bir saat öncesi görünüyor.
Bu mevzu dışında konuyla ilgili görüşüm yarım saat için kalbi kırılacak kadar değersiz miydi eşin? Laf uzamıştır, yolda birine denk gelmiştir, araçla gittiyse kaza olmuştur trafik durmuştur, yakıt almıştır. Kalkmadan lavaboya gitmiştir biraz işi uzun sürmüştür. Her şey mümkün yani keşke önce bir dinleseydin. Bende söylediğim saatten geç geldim zaman zaman, eşim de geç geldi. Böyle bir muamele görseydim affedemezdim sanırım.
Eşiniz de o saatte gelmişti. O yüzden saat karmaşası yaşadık. Son durum ne peki ?HAyır 12 buçukta paylaştım
Eşim geldi ama kapı kilitli arkasında anahtar vardı açamadı gitti. Bende odaya döndüm zaten kk da takılıyordum konu açtım. Eve geldi uyuyor suan. Oda bir anlık gafletle böyle davrandığımı ve hatasını biliyor sanırım. Bu ilk değil çünkü kolay kolay da bu raddeye gelmemEşiniz de o saatte gelmişti. O yüzden saat karmaşası yaşadık. Son durum ne peki ?