eşimi eve almadım

Ahh be ablacim 18 yillik evlisin elbette ki tecrubelisindir. Bende 7 aylik evlilikte o kadar fazla iyi niyetli davrandim ki acaba benim kadar salagi var midir diye düşünüyorum. Ve o kadar Iyi niyetli davranmanin sonucu bosanmak. Yani diyeceğim o ki eğer birseye sinir olduysan tepkini gostereceksin o da bu sekilde gostermis..

inanki iyi niyetle alakası yok karşıdaki ile alakalı gitmiyor ise gitmiyor
tepki göstermiş olsan bile o senin için doğru insan olmayacaktı
içindeki öfkeyi anlıyorum ama evlilik
bu şekildede yürümez
evlilik dediğimiz şey çok ta abartmaya gerek olmadan ten uyumu enpati yeteneğidir

Eşiniz düşüncesizlik etmiş ama sizin tepkinizde çok fazla olmuş.eve alıp trip atsaydınız çok daha iyi olurdu.
Bunu sürekli hale getirmeyin evliliğiniz çok yıpranır.

işte o yüzden 10 15 senelik evlililer/ evliyiz
yarım saat için kimseyi kendi evinden kovmaya hakkı yok kimsenin.
Bir kadın çıksa şurada dese ki, eşim burun ameliyatı olmuştu. Bir hafta oldu. Ben de bugün arkadaşlarla iş çıkışı buluştum eşime de haber verdim saat 12'de evde olurum en geç dedim ama saat 12.30'da evdeydim. Eşim kapıyı kilitledi beni eve almıyor...

Burada kopacak kıyameti düşünüyor musunuz? O adam kırk defa boşatılmıştı. Bilmem kaç tane tavsiye verilmişti. Cenaze namazı kılınmış, üzerine toprak atılmıştı.

Bilmiyorum dediğin gibi fazla da abartmamak zorlamamak gerekte.. insan kendine söz dinletemiyor bazen. Hakkinda hayirlisi artik..

kadınlar kulübü kadın bakış açısı
şimdi tüm haklara sahip adamlara karşı azıcık cinsiyetçi davranıyor olabiliriz

Erken gel dedim ama tamam dedi. Saat 12.30 olmuş ve bir kez aramadı evde yalnızsın nasılsın diye. 7de gitmişti

Bu mesajın benim telefonumda gönderim saati bir saat öncesi. Yani saat 23:30 da yazılmış. Acaba senin baktığın saat mi ileride? Bir kaç kişi daha demiş saatlerde tutarsızlık var.

Bu mesajın benim telefonumda gönderim saati bir saat öncesi. Yani saat 23:30 da yazılmış. Acaba senin baktığın saat mi ileride? Bir kaç kişi daha demiş saatlerde tutarsızlık var.
Saat 02:44 nasıl bir saat öncesi. Benim telefonda da baktım şimdi 00:28 görünüyor.

Uygulamada saat, 00:28 gözüküyor. Tarayıcı da 23:28.

Hepinize yorumlarınız için cok teşekkür ederim tecrübeli ablalarım kardeşlerim. Bir anlık sinirle söyledim belki de birikimlerin patlamasıydı. Ama yapmamam gerekirdi haklıyken haksız duruma düştüm doğru söylüyorsunuz

Uygulamada saat, 00:28 gözüküyor. Tarayıcı da 23:28.

Tarayıcı ve uygulama saati neresi kafam karıştı ama bu konuyu tek ben demiyorum. Önceki mesajlarda da var saat konusuna takılan. Konunun açıldığı saat 12:30 değil, bir saat öncesi görünüyor.

Bu mevzu dışında konuyla ilgili görüşüm yarım saat için kalbi kırılacak kadar değersiz miydi eşin? Laf uzamıştır, yolda birine denk gelmiştir, araçla gittiyse kaza olmuştur trafik durmuştur, yakıt almıştır. Kalkmadan lavaboya gitmiştir biraz işi uzun sürmüştür. Her şey mümkün yani keşke önce bir dinleseydin. Bende söylediğim saatten geç geldim zaman zaman, eşim de geç geldi. Böyle bir muamele görseydim affedemezdim sanırım.

Evet ama haber verebilirdi. Veya oradayken evdesin nasılsın napıyorsun diyebilirdi. Genel olarak bir ilgisizlik var bu yaptığı da tuz biber oldu.

Gördüğünüz gibi bende 00.28

Eklentiler

• 93E79B59-3720-4922-AD81-590CE9BFC8F5.png
    388,9 KB · Görüntüleme: 155
Eşiniz de o saatte gelmişti. O yüzden saat karmaşası yaşadık. Son durum ne peki ?
Eşim geldi ama kapı kilitli arkasında anahtar vardı açamadı gitti. Bende odaya döndüm zaten kk da takılıyordum konu açtım. Eve geldi uyuyor suan. Oda bir anlık gafletle böyle davrandığımı ve hatasını biliyor sanırım. Bu ilk değil çünkü kolay kolay da bu raddeye gelmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…