- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 32
-
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Görmedim ama bakarım. Evlilik gerçekten çok çok çok zormuş ben suan evli olmasam yüzde yüz ayrılık sebebi ilgisizlikİlgisizlikten ben de bayağı muzdaripdim, görmüşsünüzdür belki açtığım o talihsiz başlığı. Ayrıldım ama siz evlisiniz tabi daha zor oluyor.
Konuşmayı deneyin derim.
İlgisizlik çok zor ve gurur kırıcı. Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan.Görmedim ama bakarım. Evlilik gerçekten çok çok çok zormuş ben suan evli olmasam yüzde yüz ayrılık sebebi ilgisizlik
Normalde bizde öyle yapıyorduk benim de ya arkadaşlarım gelirdi ya ablama giderdim. Fakat suan sağlık açısından hiç iyi değilim zaten evde kal demişti kendisideBende ilk zamanlar bu davranışı sergiliyordum kızdığımda almazdım .
Yada söz verip tutmadığında ..
Yeni evlisiniz çocukta yoktur sizde benzer şeyler yapın ..
Eşim arkadaşlarıyla çıktığında aynı güne denk getirirdim.
Bende çılardım yazım işle pikniğe giderdik iş çıkışı .
Alışveriş merkezi eğlence mekanı sizde eşinizle aynı güne denk getirin ..
Hem onu kafanıza takmazsınız hemde eğlenirsiniz.
Bizimkide böyleydi.
Söz verip aradığımda 1 saate ordayım yarım saate ordayım diyordu ..
Ben arkadaşlarımla çıktığımda arayıp hadi eve geçelim dediğinde ya biraz daha durucam sen geç diyordum ..
Kahve içelim öyle diyordum .
Canlı müzik bitsin öyle ayrılıcaz mekandan diyordum saat baaşı arıyordu ..
Son zamanlarda bu hafta arkadaşlarımızla plan yapalımmı dediğimde yaaa çıkmayalım birlikte geçirelime döndü olay ..
Yokya sende yer yapıyorsun oldu sonra .
Şimdi zaten çocuktan vaktimiz yok fazla
Abartmayin bence kiz hassas doneminde biraz dusunceli davranabilirdi adam ikisi de hatali bu durumda ne kadar kolay bosanmayi dusunuyorsunuz hayret ediyorum gercektenEsinizin yerinde olsam bosanirdim
Yeni evlisin ya o yüzden sordum biraz erken mi diye..Kemik olsada olmasa da burun ameliyatları artık kolay sonrasında biraz dikkat gerektiriyor tabi grip olman iyi olmamış ama eşine de fazla naz yapma güçlü dur ki çocuk bu daha demesinEstetik değil burnumda kemik vardı bu zamana kadar hep erteledim ama eşim ağzım açık uyuduğum için dalga geçiyordu bende bir an önce olmak istedim. Zor geçti biraz
Ben kucumsemiyorm aksine sana hak veriyorum ama topa tutuldum burda :) ama genede eve almamazlik yapmayin eve gelsin tavir koyun konusmayin anlar hatasiniEstetik değil burnumda kemik vardı bu zamana kadar hep erteledim ama eşim ağzım açık uyuduğum için dalga geçiyordu bende bir an önce olmak istedim. Zor geçti biraz
O kadar kotuyseniz adami neden evden uzaklastirdiniz?ya geri gelmeseydiBen aradım geldi eve aşağıda arabadaymış. Gitmeden de saçma sapan tartışma çıkarıp arkasını dönüp gitmişti. Burun ameliyatını kücümseyen arkadaşlar üstüne birde grip oldum ve hem burnum tamponlu hem boğazlarım şiş Nefes darlığından sabahlara kadar ağladım. En azından bir mesaj veya arayabilirdi geciktim nasılsın vs diye. Benim tepkim bu yüzden
İnanın hiç naz yapmadım. Doktor eğilmeyeceksin demesine rağmen evi de onu da hiç aksatmadım. Ama insan biraz ilgi şefkat bekliyorYeni evlisin ya o yüzden sordum biraz erken mi diye..Kemik olsada olmasa da burun ameliyatları artık kolay sonrasında biraz dikkat gerektiriyor tabi grip olman iyi olmamış ama eşine de fazla naz yapma güçlü dur ki çocuk bu daha demesin
Hay gozunu seveyim ya tek kaldim burda hızir gibi yetistin al bende de o kadar yuz vermeye gelmiyor su istimal ediyorlar malesef ve arkadasimiz hakliiiiBir mesaj atmak aramak bu kadar zor olmamali.. Bu erkek milletine malesef yüz vermeye gelmiyor.. kiz hakli dağılın!!
Bu kadar geç geleceğini bilmiyordum kendisi de geç kalmam dedi ve gitti. Ne aradı ne sordu ben evde bu haldeykenO kadar kotuyseniz adami neden evden uzaklastirdiniz?ya geri gelmeseydi
Ben olsam gelmezdim mesela
Aman Allahım yükleniyorlar size ..Normalde bizde öyle yapıyorduk benim de ya arkadaşlarım gelirdi ya ablama giderdim. Fakat suan sağlık açısından hiç iyi değilim zaten evde kal demişti kendiside
Teşekkür ederim beni anladığınız içinHay gozunu seveyim ya tek kaldim burda hızir gibi yetistin al bende de o kadar yuz vermeye gelmiyor su istimal ediyorlar malesef ve arkadasimiz hakliiii
Belki fevri cikmjs ama hakliiiii !