eşimi eve almadım

Sanirim mecazi anlamda soledigimi anlamadiniz bende bunj anlatamayacagim smdi tabikide cikilir ama vaktinde gelinir ve haber verilir. Ve ben rahatsizsam ozellikle aramalar daha da sıklaşır burda ihmalkarlık war ve yeni evli olan insanlar daha cok vakit geciyor herkesin bildigi üzere dimi ! Evet arkadas eve alip tribini yapbilirdi ama hakli yani bayan onu solemeye calisiyorm bende kirilirdim tepkimi gosterirdim lakin böle degil.

İlgisizlikten ben de bayağı muzdaripdim, görmüşsünüzdür belki açtığım o talihsiz başlığı. Ayrıldım ama siz evlisiniz tabi daha zor oluyor.
Konuşmayı deneyin derim.
Görmedim ama bakarım. Evlilik gerçekten çok çok çok zormuş ben suan evli olmasam yüzde yüz ayrılık sebebi ilgisizlik

Bende ilk zamanlar bu davranışı sergiliyordum kızdığımda almazdım .
Yada söz verip tutmadığında ..
Yeni evlisiniz çocukta yoktur sizde benzer şeyler yapın ..
Eşim arkadaşlarıyla çıktığında aynı güne denk getirirdim.
Bende çılardım yazım işle pikniğe giderdik iş çıkışı .
Alışveriş merkezi eğlence mekanı sizde eşinizle aynı güne denk getirin ..
Hem onu kafanıza takmazsınız hemde eğlenirsiniz.
Bizimkide böyleydi.
Söz verip aradığımda 1 saate ordayım yarım saate ordayım diyordu ..
Ben arkadaşlarımla çıktığımda arayıp hadi eve geçelim dediğinde ya biraz daha durucam sen geç diyordum ..
Kahve içelim öyle diyordum .
Canlı müzik bitsin öyle ayrılıcaz mekandan diyordum saat baaşı arıyordu ..
Son zamanlarda bu hafta arkadaşlarımızla plan yapalımmı dediğimde yaaa çıkmayalım birlikte geçirelime döndü olay ..
Yokya sende yer yapıyorsun oldu sonra .
Şimdi zaten çocuktan vaktimiz yok fazla

Normalde bizde öyle yapıyorduk benim de ya arkadaşlarım gelirdi ya ablama giderdim. Fakat suan sağlık açısından hiç iyi değilim zaten evde kal demişti kendiside

Estetik değil burnumda kemik vardı bu zamana kadar hep erteledim ama eşim ağzım açık uyuduğum için dalga geçiyordu bende bir an önce olmak istedim. Zor geçti biraz
Yeni evlisin ya o yüzden sordum biraz erken mi diye..Kemik olsada olmasa da burun ameliyatları artık kolay sonrasında biraz dikkat gerektiriyor tabi grip olman iyi olmamış ama eşine de fazla naz yapma güçlü dur ki çocuk bu daha demesin

Estetik değil burnumda kemik vardı bu zamana kadar hep erteledim ama eşim ağzım açık uyuduğum için dalga geçiyordu bende bir an önce olmak istedim. Zor geçti biraz
Ben kucumsemiyorm aksine sana hak veriyorum ama topa tutuldum burda :) ama genede eve almamazlik yapmayin eve gelsin tavir koyun konusmayin anlar hatasini

O kadar kotuyseniz adami neden evden uzaklastirdiniz?ya geri gelmeseydi
Ben olsam gelmezdim mesela

İnanın hiç naz yapmadım. Doktor eğilmeyeceksin demesine rağmen evi de onu da hiç aksatmadım. Ama insan biraz ilgi şefkat bekliyor

Bir mesaj atmak aramak bu kadar zor olmamali.. Bu erkek milletine malesef yüz vermeye gelmiyor.. kiz hakli dağılın!!
Hay gozunu seveyim ya tek kaldim burda hızir gibi yetistin al bende de o kadar yuz vermeye gelmiyor su istimal ediyorlar malesef ve arkadasimiz hakliiii
Belki fevri cikmjs ama hakliiiii !

Hadsizce bi tavır olmuş babanızın çiftliği değil ki o ev. Ayrıca burun ameliyatı da başınızda birinin beklemesini gerektiren bir durum değil. Bakın, hala hayattasınız

Normalde bizde öyle yapıyorduk benim de ya arkadaşlarım gelirdi ya ablama giderdim. Fakat suan sağlık açısından hiç iyi değilim zaten evde kal demişti kendiside
Aman Allahım yükleniyorlar size ..
Ama eşinizin sözünü tutmadığının farkında değil sanırım kimse ..
Burun ameliyatı diye başınızdamı bekledim demişler ama ..
İnsan psikolojikmen zor gününde yanında biri olsun destek olsun istiyor anlayabiliyorum .
Eşiniz bence bugün gitmese ölmezdi.
İster büyük bir operasyon olsun ister küçük bir süre manevi destek olmalıydı size diye düşünüyorum olan olmuş sinirli olduğunuzu sinirliyken görmek istemediğinizi ..
Siniriniz geçtiğinde konuşucağınızı söyleyin .
Ve destek beklediğinizi dile getirin .

2,5ayda bu seviyeye gelmeyi nasıl başardınız karşılıklı olarak soruyorum mutlaka eşiniz de de sorun vardır ama yani bukadar da zorlaştırmaya gerek varmı habersiz çıkmamış evet geç bi saat olmuş ama haberiniz var bazen insan kendi mutsuzluğunu hazırlıyor tabiki “kadınsın alttan al”gibi saçma bir fikir vermiyorum ama bu durumun çözümü eve almamak değil bu sadece evliliğinize kötü hatıra bırakır yaralar daha fazla üstelemeyip daha sakin bi vakitte konuşun

Eşim şehir dışı çalışıyor benimde gittiği zaman 2 gece olmuyor. 4 aylık evliyim bende. Hiç öyle yapışık ikiz gibi olamadık. Geçenlerde çok kötü hasta oldum boğaz kulak enfeksiyonu. yatak yorgan surekli yattim kalkamadim bunyem de zayif.Esim o hafta şehir dışı gitmedi. Aradı sordu devamlı eve geldi geri ise gitti. Sen hasta olma ben olayım sana kıyamıyorum böyle içim tuhaf oluo bile dedi. Yani demem o ki bu bana göre ilgi.
Ama ilgiyi üzerinize çekmekte sizin elinizde. Sadece hasta olduğunuzda değil onun eve gelme sebebi olmalısınız. Tabi ki dışarıya da çıkacak. Şöyle örnek vereyim sürekli arayan kişi bendim. Sonra farkettim ki aramaları hep ben yapıyorum bi gittiğinde hiç aramadım o aradı hiç aramadın die ev işi şu bu dedim. Sonra yine aynı şeyi tekrarladım. Ve artık hep arananim bazen diyorum yeni konuştuk bişe değişmedi yeni mi 2 saat oldu dior. Öncesi böyle değildi ama ;-) demem o ki daha yeniyiz sizde aynı şekilde zamanla bişeyleri öğreniyorsun. Şu anda da ben olsaydım arar yada mesaj atar korktuğumu söylerdim evde yanlizlik tedirgin eder beni bunu da bilir. Yokken de kardesimle kalırım. Uzun oldu ama kusura bakmayın örnek vermek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…