eşimi eve almadım

2.5 ayda birini nasıl bezdiririmin örneği olmuşsunuz.
geç kaldı geç kaldı dediğiniz yarım saat.
arkadaş sohbeti uzayan bir şey neticede. yarım saati tolere edemeyecek kadar değeri yok mu eşinizin gözünüzde.
ameliyatınıza gelince. yarım saat gecikince burnunuz düşmedi ya..

Bu kadar geç geleceğini bilmiyordum kendisi de geç kalmam dedi ve gitti. Ne aradı ne sordu ben evde bu haldeyken
Kesin saat verecektiniz. Erken gel demeyle olmuyor. Erkekler yuvarlak laftan anlamazlar. Maç bitince hemen gel derim ben mesela. Ya da arayıp Çocuklar durmuyor beş dakika sonra kalk derim. Ona kalsa ohoo

Benim için zor geçti çünkü üstüne birde grip oldum. 7/24 basımda olmasın ama yaptığı duyarsızlık değilmmi
O zaman gitme işten eve gel deseydiniz arkadaşlarıyla çıkmış gayet erken gelmiş saat gece 1 değil sonuçta sacmalamişsiniz kırmışsiniz eşinizi ilk günden

Böyle sıktıkça erkekleri yapmayacakları varsa da yapıyorlar birşeyleri...
Farkindaysaniz kadin sikmamiş aksine göndermiş bu sevgili koca da haniminin hasta olduğunu biliyor bir arayip soramaz miydi? Eşinin iyi niyetini firsata çeviriyor ve siz geçmiş yapmayacaklari varsa da yapar diyosunuz yapsin valla yapsin yani..

Farkindaysaniz kadin sikmamiş aksine göndermiş bu sevgili koca da haniminin hasta olduğunu biliyor bir arayip soramaz miydi? Eşinin iyi niyetini firsata çeviriyor ve siz geçmiş yapmayacaklari varsa da yapar diyosunuz yapsin valla yapsin yani..
Eve almaması sıkmak değil mi? E hiç göndermeseydi madem. burda söylemek istediğim erkeklerin yaptıklarını onaylıyor olmam değil, erkekler için bu tarz davranışların uzaklaştırıcı olduğu. Bilmem anlatabildim mi? Objektif olmaya çalışalım

Yaptığınız buyuk yanlis. Ya bastan gitmemesini soylemeli, soylemesenizde ima edicektiniz, ya net bir saat vericektiniz.
Olaya gelince sanki sabaha karşı gelmiş gibi davranmissiniz. Eve alip kavga cikarsaniz ya da birkac gun tavir yapsaniz anlardi.

Adam ne güzel izin alıp gitmiş, ayrıca ne var ki saatte.
Yaptığınız saygısızlık gerçekten..
Karşınızdaki kişi sizin köleniz ya da eşyanız değil; herşeyden önce bir birey.
Beni bu halde bıraktı aramadı sormadı filan demişsiniz. Allah aşkına altı üstü bir burun ameliyatı, sanki ölüm döşeğinde misiniz!? Arayıp ne soracak size, en fazla ağrınız vardır. 2-3 saat bari rahat bırakın ya.

Erken gel dedim ama tamam dedi. Saat 12.30 olmuş ve bir kez aramadı evde yalnızsın nasılsın diye. 7de gitmişti
Konuyu actiginiz saat 11.28
Kizmakta kirilmakta hakli olabilirsiniz ama bu kadar sert yanlis davranmissin.
Bende ayni sebepten esime kizmistim. Ama kapiyi kitlemeyip sadece kusmustum. Yanima gelip sormustu noldu diye ;anlyamamisti cunku. Ben senin hic bi yere gitmene karismiyorum ama 12 nedir ya 12. Senin arkadaslarinda bi tuhaf hepsi evli barkli. Anlayamiyorum demistim. Gonlumu aldi bir daha da 12 de gelmedi.
Yani kapi disari etmeden de anlasabiliyor insanlar

adamın herşeyi ile doğru olduğunu kim savundu?
eğer varsa öyle biri yanılıyor
ama konu sahibi daha çok hatalı eve nasıl almaz ne hakla
olur mu öyle şey

Daha 2,5 aylık evlisiniz böyle gereksiz tepkilerle evliliğinizi yıpratmayın :olamaz:

Adam eve gelince konuşursunuz artık sizi ne rahatsız ettiyse. İçeri almamak çocukça olmuş.

X