- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Çok sürmez bu evlilik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin saat verecektiniz. Erken gel demeyle olmuyor. Erkekler yuvarlak laftan anlamazlar. Maç bitince hemen gel derim ben mesela. Ya da arayıp Çocuklar durmuyor beş dakika sonra kalk derim. Ona kalsa ohooBu kadar geç geleceğini bilmiyordum kendisi de geç kalmam dedi ve gitti. Ne aradı ne sordu ben evde bu haldeyken
Eve alıp işkenceyi evde devam ettirmek en mantıklısıHelalll vallahi ,,,
2,5 aylık evlisiniz ve eve almıyorsunuz kapıyı açmıyorsunuz..
Burada 10 15 senelik hatunlar yapamaz bunu
O zaman gitme işten eve gel deseydiniz arkadaşlarıyla çıkmış gayet erken gelmiş saat gece 1 değil sonuçta sacmalamişsiniz kırmışsiniz eşinizi ilk gündenBenim için zor geçti çünkü üstüne birde grip oldum. 7/24 basımda olmasın ama yaptığı duyarsızlık değilmmi
Aynen aynen sonrasinda geçen tripli saatler daha güzel olurdu bence de
Eve alıp işkenceyi evde devam ettirmek en mantıklısı
Farkindaysaniz kadin sikmamiş aksine göndermiş bu sevgili koca da haniminin hasta olduğunu biliyor bir arayip soramaz miydi? Eşinin iyi niyetini firsata çeviriyor ve siz geçmiş yapmayacaklari varsa da yapar diyosunuz yapsin valla yapsin yani..Böyle sıktıkça erkekleri yapmayacakları varsa da yapıyorlar birşeyleri...
Adamı sokağa atarsam içimi kime boşaltacam?Aynen aynen sonrasinda geçen tripli saatler daha güzel olurdu bence de
Evettt bizim gibi 10 senelik hatunlar kapı deliğinde bekler vallahi içeri alır...
Eve alıp işkenceyi evde devam ettirmek en mantıklısı
Eve almaması sıkmak değil mi? E hiç göndermeseydi madem. burda söylemek istediğim erkeklerin yaptıklarını onaylıyor olmam değil, erkekler için bu tarz davranışların uzaklaştırıcı olduğu. Bilmem anlatabildim mi? Objektif olmaya çalışalımFarkindaysaniz kadin sikmamiş aksine göndermiş bu sevgili koca da haniminin hasta olduğunu biliyor bir arayip soramaz miydi? Eşinin iyi niyetini firsata çeviriyor ve siz geçmiş yapmayacaklari varsa da yapar diyosunuz yapsin valla yapsin yani..
Isten kacta cıkıyor esınız? Arkadaslarıyla kacta bulustu?Benim için zor geçti çünkü üstüne birde grip oldum. 7/24 basımda olmasın ama yaptığı duyarsızlık değilmmi
Sokağa atmayacaksıniz zaten eve aldıktan sonra soyleceginizi söyleyip tribe devamAdamı sokağa atarsam içimi kime boşaltacam?
Helalll vallahi ,,,
2,5 aylık evlisiniz ve eve almıyorsunuz kapıyı açmıyorsunuz..
Burada 10 15 senelik hatunlar yapamaz bunu
Konuyu actiginiz saat 11.28Erken gel dedim ama tamam dedi. Saat 12.30 olmuş ve bir kez aramadı evde yalnızsın nasılsın diye. 7de gitmişti
adamın herşeyi ile doğru olduğunu kim savundu?Farkindaysaniz kadin sikmamiş aksine göndermiş bu sevgili koca da haniminin hasta olduğunu biliyor bir arayip soramaz miydi? Eşinin iyi niyetini firsata çeviriyor ve siz geçmiş yapmayacaklari varsa da yapar diyosunuz yapsin valla yapsin yani..