- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
-
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Bana 12yi bulmaz gelirim dedi saat 00.30 ve haber bile vermediO zaman başta gitmesini kabul etmeseydiniz veya belirli Bi saat söyleseydiniz daha iyi olurmuş.
2,5 aylık evliyim. Başlarda çok sorun yaşadık ama her şeyi rayına oturtmuş mutluyduk. Eşim bu akşam arkadaşlarıyla gitmek istedi tamam dedim. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyor ve biraz önce eve geldi. Kapıyı kilitledim arkada anahtar bıraktım. Aç kapıyı dedi açmadım gelme eve dedim indi gitti. Bu saat olmuş yeni geliyor ve ben 6 gün önce burun ameliyatı oldum hala kendimi iyi hissetmiyorum..
Değil çünkü size sormuş ve gitmesini söylemişsiniz.Benim için zor geçti çünkü üstüne birde grip oldum. 7/24 basımda olmasın ama yaptığı duyarsızlık değilmmi
Bana 12yi bulmaz gelirim dedi saat 00.30 ve haber bile vermedi
Bana 12yi bulmaz gelirim dedi. Saat 12.30 oldu gelmedi ve haber de vermedi bende çok sinirlendim
saat daha yeni 00.38 ne ara oldu tüm bunlarBana 12yi bulmaz gelirim dedi. Saat 12.30 oldu gelmedi ve haber de vermedi bende çok sinirlendim
E siz arasaydınız nerde kaldın diye.Bana 12yi bulmaz gelirim dedi saat 00.30 ve haber bile vermedi
Arayıp bir şekilde gönlünü alın ve eve dönmesini sağlayın. Tabi tlf nu açarsaTamam arkadaşlar napıyım sımdı
Yanlış yaptığınızı dile getirip eve çağırın. Daha yolun başındasınız büyütmeyin.Tamam arkadaşlar napıyım sımdı
Siz iki buçuk aydır sürekli diz dize ,göz göze mi oturuyorsunuz.2 bucuk aylik evlisiniz hemen hemen yeni evli sayilirsiniz
diz dize goz goze olmanız gerekir ki herseyi gectim 1 hafta olmamis ameliyat olmussunuz sizin yaninizda olmasi gerekiyor,
Esiniz sanirim daha ozgurlugune veda edememiş