eşimi eve almadım

Erken geleceğim dedi demissiniz ama isten zaten 6 7 de cikip eve gelip buluşmaya gitmesi saat 8 civarıni bulmuştur.

Yani suraya bagliycam 12 gibi geldi diyorsunuz bana cok gec gelmedi saat.
Hem kapıyı falan açmamak çocukça yapmayın öyle.

Bana 12yi bulmaz gelirim dedi. Saat 12.30 oldu gelmedi ve haber de vermedi bende çok sinirlendim

Anlıyorum ama 1-2 saatlik aksamaları biraz gözardı edebiliriz sonuçta değil mi? Arkadaşlarımızla çıkınca sohbet muhabbet uzayabiliyor. Arayın veya mesaj atın. Biraz fevri davrandım neredesin yazabilirsiniz mesela..

Uzun zamandır çıkmadıysa,ameliyatınız dolayısı ile işler bisüredir ona kaldıysa,darlanmış bunalmış olması olası.
Bukadar sıkboğaz olmayın.

2 bucuk aylik evlisiniz hemen hemen yeni evli sayilirsiniz
diz dize goz goze olmanız gerekir ki herseyi gectim 1 hafta olmamis ameliyat olmussunuz sizin yaninizda olmasi gerekiyor,
Esiniz sanirim daha ozgurlugune veda edememiş
Siz iki buçuk aydır sürekli diz dize ,göz göze mi oturuyorsunuz.

Benim anlamadığım eğer ihtiyaç duyuyorsanız arayın hatta trip atin bu saat oldu gelmedin diye. eve gelmesini isteyin. Ama eve gelince konuşmadan etmeden hatta tartışmadan kapıyı kapamak çok ağır.
Bu kadar ağır adımlar insanı asla terbiye etmez anca karşısındakinden soğutur emin olun. Biraz empati yapın. Bir hayatı paylaştığınız eşiniz biraz ihmalkarlık ya da dusuncesizlige maruz kaldı diye sizi ortak yuvanıza almasa ne hissederdiniz. Gerçekten aradaki sevgiyi sorgulatacak bir adım olmuş. Umarim karşılıklı toparlarsınız.

Eşiniz ilgisiz biri mi normalde de? Bu kadar saat ameliyatlı olmasa da insan merak eder. Siz de aramamışsınız. Şimdi de yarım saate takılmışsınız gibi duruyor ama asıl sorun iletişim. Siz hala konuşmamak için diretiyorsunuz. Eşinizi arayıp konuşmak istediğinizi söyleyin.

Siz bir gün arkadaşlarınızla dışarı çıkarsanız ve geç dönmek zorunda kalırsanız ne olacak? Sokakta kalmak size müstehak ozaman. Bir de şeyi merak ettim ameliyat olmuşsunuz ya kocanız işteyken napıyorsunuz bütün gün evde yalnız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…