- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
-
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Değil!Benim için zor geçti çünkü üstüne birde grip oldum. 7/24 basımda olmasın ama yaptığı duyarsızlık değilmmi
Evet canim en azindan disari cikcaksa da benimle cikior ben ona pek musade edemiyorum malesef katiyimdir.Siz iki buçuk aydır sürekli diz dize ,göz göze mi oturuyorsunuz.
Hımm tmm cnmEvet canim en azindan disari cikcaksa da benimle cikior ben ona pek musade edemiyorum malesef katiyimdir.
Aradi yada mesaj atti mi ?Tamam arkadaşlar napıyım sımdı
Ben aradım geldi eve aşağıda arabadaymış. Gitmeden de saçma sapan tartışma çıkarıp arkasını dönüp gitmişti. Burun ameliyatını kücümseyen arkadaşlar üstüne birde grip oldum ve hem burnum tamponlu hem boğazlarım şiş Nefes darlığından sabahlara kadar ağladım. En azından bir mesaj veya arayabilirdi geciktim nasılsın vs diye. Benim tepkim bu yüzdenAradi yada mesaj atti mi ?
Wc ye giderken de dahil mi bu dizdize gözgöze olma durumu?2 bucuk aylik evlisiniz hemen hemen yeni evli sayilirsiniz
diz dize goz goze olmanız gerekir ki herseyi gectim 1 hafta olmamis ameliyat olmussunuz sizin yaninizda olmasi gerekiyor,
Esiniz sanirim daha ozgurlugune veda edememiş
Haklısınız ama keşke o kadar büyük tepki göstermeseydiniz.2,5 aylık evliyim. Başlarda çok sorun yaşadık ama her şeyi rayına oturtmuş mutluyduk. Eşim bu akşam arkadaşlarıyla gitmek istedi tamam dedim. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyor ve biraz önce eve geldi. Kapıyı kilitledim arkada anahtar bıraktım. Aç kapıyı dedi açmadım gelme eve dedim indi gitti. Bu saat olmuş yeni geliyor ve ben 6 gün önce burun ameliyatı oldum hala kendimi iyi hissetmiyorum..
Bardağı taşıran son damla oldu. Genel olarak ilgisiz hep göz ardı ettim ama artık bende yoruldum bu umursamazlıgındanHaklısınız ama keşke o kadar büyük tepki göstermeseydiniz.
Sorunmu vardi estetik mi?Ben aradım geldi eve aşağıda arabadaymış. Gitmeden de saçma sapan tartışma çıkarıp arkasını dönüp gitmişti. Burun ameliyatını kücümseyen arkadaşlar üstüne birde grip oldum ve hem burnum tamponlu hem boğazlarım şiş Nefes darlığından sabahlara kadar ağladım. En azından bir mesaj veya arayabilirdi geciktim nasılsın vs diye. Benim tepkim bu yüzden
İlgisizlikten ben de bayağı muzdaripdim, görmüşsünüzdür belki açtığım o talihsiz başlığı. Ayrıldım ama siz evlisiniz tabi daha zor oluyor.Bardağı taşıran son damla oldu. Genel olarak ilgisiz hep göz ardı ettim ama artık bende yoruldum bu umursamazlıgından
Estetik değil burnumda kemik vardı bu zamana kadar hep erteledim ama eşim ağzım açık uyuduğum için dalga geçiyordu bende bir an önce olmak istedim. Zor geçti birazSorunmu vardi estetik mi?