Evet tam olarak bu. Alışkanlığından kaynaklı. Geçen sene Ramazan da da annesi emri vaki yaptı sinirlendim eşime köy köy ne bu taciz diye tepki gösterince kurban bayramı için sordu bana tatlı tatlı. Gideriz dedim ama şuralarıda gezelim ortak yolu bulduk çok iyiydi. Bu sene neye göre karar veriyor ? İşte yüz bulunca astar bu. Bende madem öyle sen git bana sormadığın için gelmeyeceğim dedim.Burada konu köye gidip gitmemek değil. Konu saygı duymak..Aynı hayatı paylaştığınız ve de özellikle çalışan bir kadın olduğunuz için size sorulmasını istemeniz kadar normal bir şey yok. Çalışan insanın istediği gibi hareket edebileceği , istediği gibi zamanı yönetebileceği sadece tatil günleri var. Ailesini görecek özlemiştir desek zaten sürekli berabermişsiniz. Sanırım eşinizin alışkanlığından kaynaklanıyor , evlendi diye bir anda köye gitme isteğinin yok olmasını beklemek de kısa vadede mümkün olabilecek bir şey değil .biraz daha orta yolu bulmak ister gibi davranın en azından haklıyken haksız duruma düşmeyin.