Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Sunshine cım kv evinde yememek için çok mücadele ettin. Eşin seni tuttu.
Şimdi de köy için bu kadar olay yaparsan fazla naz aşık usandırır haberin olsun
O yüzden dikkat ediyorum muhtelif teşekkür ederim. Çoğu kişi inanmasada çok şey çözdüm. Yemek problemini bırak eşim hiçbir olayı bana yansıtmıyor. Ailesine uğrayacaksa sen istersen çık ben bi bakayım diyor yok diyorum canım 5 dakka bende göreyim. Kaynanam 2 gün üstte kınaya düğüne gitti benide sürüklerdi ama tahminimce eşim gelmez demiştir. Bana sormadan yemek daveti de olmuyor ki zaten iftar hariç daha kaynanama gitmedik bile düşün. Böyle ufak para problemi ve köy sıkıntısı kaldı onunda alışkanlık olduğunu düşünüyorum biranda düzelmeyecek.

Bi problem yok calcifer eşim gelmemi istiyor çünkü dün arife çalışıp çalışmadığımı sordu :) bende kesik kesik cevap verdim. Tatil için heyecanlı heveslenip söyleyip söyleyip duruyor. Ay çok komik geçen köyünün adı geçti tv de gel gel hayatım bak ne dedi diyor. Ulan adam bek sana geçen kızmadım mı köy diye

Aynı benim eşim bayramda köy diye tutturdu ama tek gitti ben keyfimi bozmadım anası ile gittiler

Sana bir adet kürek gönderiyorum. Eşinin ağzını ortasına vur lütfen

Evet iyi niyetliyim yapıcı olmaya çalışıyorum kocamın adamı kısıtlamak bana göre değil yapım değil aslında. Sadece istediğim bu hersene olucak diye bi kaide yok

Yazık bu kızın köyü de varmış. Kocasının köyüne yakın. Oraya hiç gitmemişler. Kocası bana bencil geldi.Herşey karşılıklı.
Aile yapısı kayınvalidem damat ve gelinlerin aileleri yok gibi davranıyorlar. Görümcemin bilmem kocasının memletine gittiği. Kaynanamın kayınpederinde 1 saatten fazla durduğunu bilmem. Eşimin beynide öyle. Ben işte kendi köyüme gitmek istemesemde direticem benimde köyüm var diye. Ailem var abim var inşallah yiğenim olucak bi sizde yok aile.

Bence iş daha farklı ama söyleyip senin sinirlerini zıplatmak istemiyorum. İnşallah orta yol bulursunuz

Kapanmada karısını bırakıp yanında kocası olan anasıyla mı gidecekti bir de, bu fedakarlık değil canım. Seni bir başına bırakıp gitse hayvanlık etmiş olurdu.

Yerinde olsam bayramın ilk günü kendi ailemi görür ondan sonra köye giderim

Yani abartılacak birşey bulamıyorum
Ailesi tabiki de pastasını da alır tansiyon aletini de
Benim eşim annesine alır hiç karışmam Aynı şekilde bende anneme babama birşey alsam eşim karışmaz dozunu artırmadığı müddetçe bence bunlar güzel şeyler
Ailelerimiz de bence mutlu oluyorlar evlatlarından hediye filan alınca

Konunun başında herkes konu sahibi haksiz görmüş. Ortalarda baska gerçekler çıkmış galiba. Anne baba kuzusu bir adam mıymış? Mevzu nedir calci?
Şöyle konu sahibinin eş tarafı sıkıntılı. Kız başta tavır koyamadığı için baya sıktılar kızı. Şimdi de tavır koydu ancak çok çok saçma şekilde koyduğu için kızdık. Konuyu anlattıkça aslında eşinin de kızı manüple ettiğini ailesinden taraf olduğunu görünce konu sahibinin haklı olduğunu fark ettik.
Bu ailede o kadar bocaladı ki kendi kişiliğinden ödün verip saçma sapan davranmaya başladı kız

Bir ara konuyu okuyayim. Konu sahibini gecimsiz sanmıştım. Hic oyle degilmis.

Merhaba S Sunshine1 hanım, bu konu özelinde değilde az çok bildiğim tüm konularınız nezdinde yazayım.

Üzgünüm sizin çözdüğünüzü sandığınız çoğu sorun maalesef çözülmedi , sadece hasıraltında hortlayacakları günü bekliyorlar.

Sürekli eşimle konuştum diyorsunuz ya , net olmuş olsanız olay kapanır ve bir daha açılmaz iması dahi yapılmaz ama yapılıyor neden mi?

Çünkü farketmeseniz de kaçak dövüşüyorsunuz, ne şiş yansın ne kebap misali , içinizde tamamen rest çekersem acaba ne olur korkusu var , bu yüzden de sürekli bir orta yol bulmaya çalışarak , kendinizi yoruyor, yıpratıyorsunuz.

Örnek; eşim ben annemleri bir göreyim sen istersen yukarı çık dediğinde , yok ben de 5 dakika göreyim diyorsunuz.

Şimdi bunda ne var diyebilirsiniz , ama şu var net olduğunuz konularda farkında olmadan sürekli açık kapı bırakıyorsunuz , bu da karşı tarafta farklı bir izlenim bırakıyor nasılsa yapıyor gibi.

Eşinizle konuşuyorsunuz ona şüphem yok ama yaptırım konusunda başarılı olamıyorsunuz maalesef.

Umarım anlatabilmişimdir kısa tutmaya çalıştım ama , genel hatları ile bana yansıyan bunlar ve benzerleri.

Sözlerinizi ve davranışlarınızı aynı paralelde yürütmeyi başarabildiğiniz gün çözülecek çoğu şey.
Henüz çok gençsiniz ama inanıyorum ki zaman size bunu öğretecek, sevgiler.

Korkmuyorum canım insan sustukça kaybediyor zaten.

Sana bir adet kürek gönderiyorum. Eşinin ağzını ortasına vur lütfen

Eki Görüntüle 3069488
Ya alemsin Allahta seni güldürsün emi. Kız ben bu çocuğa geçen de açık açık köye mi gidicez istiyor musun hım iznim az ama yol uzak benzin malum demiştim üstüne de azarladım anam yok vazgeçmiyor. Daha çokta ailesel sıkıntı bence. Babası sıkıştırıyor olmalı kurbanı orda kesiyorlar karısı önden gidiyor kayınpeder de eşime ne zaman çıkarız diye ayarlamaya çalışıyoruz. Ramazanda adam bileti songün aldı ya geliriz diye bekledi inanır mısınız ?

Kapanmada karısını bırakıp yanında kocası olan anasıyla mı gidecekti bir de, bu fedakarlık değil canım. Seni bir başına bırakıp gitse hayvanlık etmiş olurdu.
Ben dedim kapı orda gidebilirsin ne işim var anan baban taciz ediyor köy diye. Ya işteyim hastam var kadın diyorki konuştun mu doktorunla ? Pardonda anne böyle bişey soramam dedim bana ne dese beğenirsin ? He denemiceksin yani ? Böyle biriydi zemheri. Kocam benden dolayı gidemiyor ya aldı damadını kızını gitti dert oldu. Kocasıda arıyor bir yandan. Eşime dedim taciz etmeyi bıraksınlar köy köy gelmiyorum abi gidebilirsin sıkıldım sizin köyünüzden kafayımı yediniz dedim. Hani sanma ki susuyorum. Kurbanda insanca sordu geldi. Anne babasıda taciz edemez benim köyümmü yok bi dakka anne derim. İnanıyorum zamanla bu da azalıcak.

Kalbinizden öperim. Elbette alabilir sömürülme durumu hissedince ister istemez içten üzülüp kırılıyorum. Bayramın ilk günü cıkınca 3. Günü dönmemiz gerekiyor 1 gün için 3000 benzin parası yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…