Ben konu sahibini genel olarak haksız bulmuyorum.
Sorun anlatım tarzında ve eşini eş olarak değil sanki çocuğmuş gibi görmesinde.
Eş ailesi onları ayrı aile olarak kabul etmiyor, her planına sormadan dahil ediyor. Kesinlikle benimde kabul edebileceğim birşey değil.
Köyde köy köyde köy diye ısrar eden eşe ve ailesine bende tahammül edemezdim. Adam 30 sendir her kurbanı köyde geçirmesi beni ilgilendirmezdi. Canım isterse giderim istemese gitmem. Ama gitmek isteyene mani olmam, sen git ailenle geçir derim. Evlendik diye adamı satın almadım ya.
Konu sahibi sizin hatanız burda, her konunda bunu yapiyorsunuz.
Aile evinde baskıda büyüdüğünüzü düşünüyorum, evlenince özgür olucam kimseye hesap vermem diye düşünmüş olmalısınız.
Tabii eş aileside sizi aile olarak görmemesi sizi çıldırtıyor. Ama bunları birlikte oturmadan düşüncektiniz. Eş ailesinin zihniyeti öyle olduğunu nişanlyken anlamış olmalıydıniz. Evlenince ben değiştirim demek işe yaramamış.
Onlar öyle görmüş, kötülüğünden yapmiyorlardır ama onlara göre oğluları evlendiği için ayrı bir aile olmadı. Evlerine bir gelin geldi oğlu evlendiği için birey olmadı, bakış açıları bu.
Bunu milyonlarca kez sen evlisin, biz evliyiz desenizde değişitrmessin. Peşine bir değil 20 tane :) de koysan yine değiştiremezsin.
Aynı apartmanda oturup benden izin aldınızmı bilmem ne bilmem ne yemez öyle aile :)
Daha öncede yazmıştım adamların evinde bedelsiz oturup 2 kuruşluk şeylere laf ediyorsunuz. Arabayı kullandılar, bilet aldık pasta aldık falan filan… bunları yazmanız çok itici :) :)
Aile evinizde hiç pasta görmedinizmi diyesi geliyor insanın, her konunuzda bi pasta mevzusu var nerdeyse :)
Sonuç olarak haksız değilsiniz ama hatalısınız. Kira ödemeden yaşar gideriz kimsede bize karışamaz diye düşünmenin sonuçlarına katlanıyorsunuz
Birde sizin eş ailesi nasıl bir aile ben çözemedim.
Siz hariç hepsi mamalak sanki :)
O hastaneye tek gidemez diğeri telefondan anlamaz biri şunu yapamaz.
Siz nasıl biryere düşmüşsünüz öyle yazık gerçekten :)