Eşimi bağımlılığından kurtarabilir miyim? Lütfen akıl verin

Yedamın bir numarası var onu internetten bulun şehir ilçe sorulacak ona göre randevu oluşturuyorlar eşininde numarasını alıyorlar rızası varmı diye bize çok ileri bi tarih verdiler bekledik sonrasında 2 gün kala aradılar 1 ay sonraya ötelediler yine bekledik yine iki gün kala arayıp randevuyu birsonraki aya attılar hep aynı senaryo… benim eşim en son camide tövbe etti sabah akşam namaza başladı tam güvenirken namazı bıraktı direkt anladım butun gece evde elinde telefona bakmayı telefonun sessize almaya başladı ben eşimi kontrol edemiyorum cok sinirli asla karışmama izin vermiyor özellikle oynarken aşırı sinirli çünkü kaybediyor işte bana dediği şey 2025 te oynayanlara hapis cezası gelecek bana don getirirsin artık oldu . Büyük yeminler etti hiç birşeyi kaybetme korkusu yok içinde kumarmı oynuyorsun diye soramıyorum bile deliriyor

emell_ Birde devlet hastanelerinde amatem diye bir bölüm var onlar ilaçla tedavi ediyorlar ama benim eşim ilaçla tedaviyi reddetmişti yedam önermişti zaten burayıda eşiniz kabul ediyorsa direkt buradan başlayın tedaviye

Arkadaşım sen de memursun bak ben de memurum sende benim eski halimi gördüm çocuksuz halimi, keşke o günlere dönebilseydim de kumarbaz bir salağı baba yapmasaydım. Çevre filan hikaye inan öyle bi kıvama getirir ki çevrenin de alayının da.. deyip mahkeme yolunu tutarsın.

benim esim oynadigi siteyi soyledi ama bu demek degil ki baska yerlerdende oynamayacak.
e devletten surekli risk merkezi raporu cikariyorum haftalik olmasi gereken bircuda geliride biliyorum şuan zaten.
maaş bordrolarına kadar takip ediyorum.
Ben ilk kez şeyden huylandim mesela girdigim sitelerde vs onume surekli slot cevirme vs reklamlari cikiyordu.
E ben girmiyorum boyle sitelere kizim cocuk o halde bu reklamlar kimin kullanim bilgilerine göre onume dusuyor ayni ip yi kullandigimiz icin tabiki eşimin.

Bu arkadasin yorumuna sonuna kadar katiliyorum çocuksuz olsam 5 dk duşunmezdim ama cocugunda psikolojisini dusunup herseyi agirdan almak zorundayim mesela.
Aman duzene girsin diye sakin bu adama cocuk yapmayin cocuk onlar icin bir zevki bir bagimliligi birakma sebebi degil çünku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…