Eşimi bağımlılığından kurtarabilir miyim? Lütfen akıl verin

2 ay içerisinde 7-8 kere oynamış.

Sonuçta başlamış okuduğum örnekleri gördüğümde devamı gelir bağımlılık olarak düşünüyorum o yüzden
Telefon banka hesabı falan olmaz o iş.
Arkadaşına elden öder yine oynar.
Borç hafifletilirse kısa sürede oynamaz daha fazla onu tetikleyen mevcut borcu olmuş sanırım

Haklısınız. Yalan kumardan daha büyük problem

Daha çok yeni başlamış bence vazgeçebilir.

Ben katılıyorum, hemen şimdi bu işi keserse tadına varmazsa bırakabilir. Tüm parasını konu sahibesine göndersin, banka appinin şifresini konu ahibesi değiştirsin adama söylemesin, kredi kartını konu sahibesine versin bu şartları kabul ederse eyvallah yoksa da boşanacakmış gibi kenara para istiflerdim ve de ev araba ne varsa tapusunu isterdim.

Ben kendi adıma kredi, kart vs gibi borç yapmıcam bu süreçten sonra zaten. Şartlarımı daha söylemedim ama her şeyi kabul edeceğini söylemişti. Bakalım nolcak

1-Hemen yarin anlasmali boşanıp tüm malvarlığıni ve birikimi varsa velayeti ve diğer gelirlerinin sana devretmesini iste
2- Maaşının tümünü ve ev bütçesinin yonetimini süresiz sana devretmesini söyle
3-Telefon değişimi, aylık risk raporu, psikiyatri, terapi...vs aynen uygula, takip et
4-Tamamen temizlendigine emin olursan ve tüm koşulları aksatmadan yerine getirirse birkaç yıl sonra yeniden evlenebileceginizi söyle(bence şart değil )
5- Yine de arkandan is cevirirse en azından boşanmış olduğun için senin başın asla yanmaz, borçlara ortak olmazsın , birikimler dahil herşeyi kurtarır, elinden çeker alırsın , koyarsın g.tune tekmeyi gider

6- beşinci maddenin yaptırım gücü dışında hiçbir tedbir bağımlılığa çare olamaz...Denendi, çalışıyor.

Kızlar selam konu sahibi gibi bende aynı dertten muzdaribim. Ben ikinci evliliğimi ilk aşkımla yaptım hatta ilkinden resmi olarak boşandıktan 3 gün sonra cıktı karşıma mucizevi bir şekilde ben ilk boşandıktan sonra asla evlenmem diyordum ama hayatın bir mucizesi dedim ve ona tutundum 2 yıl sonrada evlendik eşimin kumar oynadığını öğrendim ve borçlarını kapatması için takılarımı verdim herkes hata yapar dedim ama kendisi benim onunla ilgilenmediğimi öne sürerek beni manipüle etmeye çalıştı sonradanda pişman oldu tövbe etti namaza başladı tam herşey düzeldi derken yine aynı macera kumar oynamış bu arada oynadığı sanal kumar sitelerine girip oynuyor dün öğrendimki kardrşinden borç para istemiş bana asla yansıtmıyor bizde kardeşiyle herşeyi paylaşır dertleşiriz tabi bana söyledi durumu bu süreçte bebek hayalimiz vardı hiç bir sorun yokken bebek olmadı bu da allahım taktiriymiş demekki şimdi aileme söyleyip boşanmayı düşünüyorum çünkü bu bir hastalık ve kurtuluşu yok oynadığında direk insanları kendi ailesini beni öne sürerek oynama sebebi arıyor gerçekten hayatın sınavından geçiyorum allah herkesin evine huzur versin ben cok pişmanım ikinci defa evlenip bunları yaşadığım için psikolojim bozuldu artık en çokta hayallerime uzuluyorum

Asla cozum olmaz, bir Kere memur ise hatli telefon ve banka hesabi acmamasi mumkun degil. Gidip bir hat daha alir arkadasi ustune alir yine yapar.
Kendinize vaktinize acimiyorsaniz deneyin ama gun sonunda hem ruh sagliginiz hem paraniz gidecek

Çok üzülüyorum bu duruma.. Eşim kanser olsaydı da boşanmak ister miydim acaba. Bağımlılık da bir hastalık sonuçta. Bilmiyorum belki de duygusal bakıyorum olayaa
Aynen. Kanser hastaları da bir kerecik hastalık bulaşsın, deneriz sonra kurtuluruz diyorlar. Sırf kök ailemden kardeşimi babamı ve dayımı kaybettim. Gidin kendinize başka mazeretler bulun, leş kumarbaz adamları savunucam diye milletin yaralarını deşmeyin.

Yapılabilecek her şeyi planlamışsın. Çok yeni bir şeyse böyle atlatma ihtimalin olduğunu düşünüyorum. Bir şans verilebilir bence de, inşallah işe yarar. O aklı verenler her kimse onlardan uzak durmasını sağlamalısın. Bu defa yakaladın ama aynı insanlarla tekrar görüşmek tekrar gaza gelme riski demektir.

Çok üzülüyorum bu duruma.. Eşim kanser olsaydı da boşanmak ister miydim acaba. Bağımlılık da bir hastalık sonuçta. Bilmiyorum belki de duygusal bakıyorum olayaa
İkisi aynı şey değil, böyle ikna etme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…