Eşimi aldattım

Ben bu konuda her ne olursa olsun sadece suraya odaklıyım. Birşey tam olarak bıtmeden neden yanlış adımlar atılır ki? Ben boşluktaydım yaptım deyıp sonrada hataydı deyip üstünü kapatmaya calısmak hic teselli edıcı degıl bence.eşinizin yaptıklarının yada ailenızın anlayışsızlıgının bedeli sizin kendi kişiliğinizi ezecek hatalara düşmenize sebep olmamalı.. İHANET etmek çok yanlış çok..Birde şu var.. O kadar hengamenin huzursuzluğun içinde nerden gelıyor aklınıza eski sevgiliyle gorusmek ne buyuk cesaret.Kafanız nasıl kaldırıyor. Malesef bu konuda hiç kimseye en ufak anlayışım yok. Kusura bakmayın.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Ahanda göründü Sivas'ın bağları bacım...

Enteresan bir durum eşinin normal karşılaması dahada enteresan..acaba mahkemeye delil olarak falanmı sunacak bunu...size şiddet küfür hakaret gösteren birinin bu durumda arkandayım demesi bence vahim. Asıl buna odaklanın detim..ailenize gelince boşverin hayat sizin hayatınız ..mutlu olmak ta hakkınız...ne istiyorsanız onu yapın eşe yada aileye bağımlı olmayın zamanla anlayacaklardır

Konu fake bariz ama gene de yazacagim cunku bosanmak icin aileden icazet almayi bekleyen cok kisi olduguna eminim. Bu durumda olmamak icin kadinin maddi gucu olmali. O yuzden kocaniz sabanci ya da koclardan da olsa calisin, ki o hatunlar da bos oturmuyor zaten.

Sadece konuştuysan aldatmak olmuyo yalnız bu. Zaten boşanma kararı almışsın. Duygusal açlık olduğu içinde eskiden his beslediğim biriyle konuşmuşsun. İsteyen itiraz edebilir ama bu bana göre aldatmak falan değil. Kendi evinizi düzeninizi kurup boşanın bence

Adam da her turlu pislik var kufur hakaret ee baska bi adamla konustum kocacim kusura bakma dio oda tamam askm senin arkandayim keske evliyken yapmasaydin dio. Sacmalıga bak.. o tipte adam olsaydi gebertirdi seni belki nasil sakin kaldi kufurbaz haydo acaba. Bence ailende seni reddetmisken belli ki bu evliligide surdurmek istemiyosun. Esinde karsi cikmiyo pek sna ikna et anlasmali bosan. Sonra ne yaparsab yapabilirsin.

Şiddet küfür vs olan adam aldatıldığında medeni nasıl davrandı?
Bence eksik anlatıyorsun
Eşin gay olabilir bu arada paravan evlilik yapmış olabilir
Aylarca cinsellik olmaması beni şüphelendirdi

Telefonumu karıştırıp görmüşler

telefonumu karıştıran ailem konuştuğum kişinin eski sevgilim olduğunu nasıl anladı

hadi adı ile kayıtlıydı oradan anladı diyelim telefon konuşması bu içeriği belirsiz

ailen boşanacağım deyine hemen neden hayatında biri olduğundan şüphelensin ki

kusura bakmayın ama ya gerçeği basitleştirip anlatıyorsunuz ya da hiçbiri gerçek değil

Yazılan mesajların tamamını okumadım ama;
Çalışıp kendini geçindirebiliyormuşsun.
Eşinle hiçbir bağ yok ve hakaret, şiddet var.
Bu aşamada kimsenin desteğini beklemeye gerek yok.

Bu devirde telefonunda şifre olmayan var mı yaa. Benim telefonumun şifresini benden başka bilen yok mesela. Niye şifreler verilir, verilecekse niye koyarlar? Niye telefonunuzds şifre olmaz?

Boşanma davasında hakim ailenin onayı var mı diye bakmıyor . Geçerli nedenleriniz var açın bir an önce davayı boşanın. Maddi olarak ailenize muhtaç da değilsiniz 3-4 ay küserler sonra barışırlar zaten . Çocuk tok, gerçek bir evlilik yok bir an önce kurtul şu adamdan

Hiç kimsenin normal karşılayacağı bir durum değil bu eşiniz çok rahat davranmış.ailenizin onayına ihtiyacınız yok mutlu değilseniz boşanın gitsin.

Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi.
Enteresaaaan

Fake değilim hayatımın her yeri tuhaf ailem hayatımı yönetiyor kendi kararlarımı kendim alamıyorum

Almaya baslasan iyi olur bacim. Sen o eve geri dönsen agzini burnunu kirar. Heleki ailenin arkanda olmadigini bilse. Ailende iyi bahane bulmus kendine seni geri göndermek icin. Esin mi daha serefsiz, onlar mi bilemedim. Kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…