FiskiYa musterimin biri tekirdagdan ozel yapim fiski getirdi. Ben bunla bile bu kafalari yasayamiyorum.
Iyi ki varsin kk
Siz cook yasayin emi.
Hani marjinal bizdik.
Sadece konuştuysan aldatmak olmuyo yalnız bu. Zaten boşanma kararı almışsın. Duygusal açlık olduğu içinde eskiden his beslediğim biriyle konuşmuşsun. İsteyen itiraz edebilir ama bu bana göre aldatmak falan değil. Kendi evinizi düzeninizi kurup boşanın benceEşim benimle aylarca birlikte olmuyor. Üstüne üstlük şiddet, hakaret, küfür. Çocuğumuz da yok. 3 senelik evliyiz hep böyleydi. En sonunda dayanmadım boşanacaktım ailem de ikna olmuştu boşanmama ama çok büyük bir yanlışa düştüm ben. Eski erkek arkadaşımla konuştum. Görüşme falan yok sadece telefonla konuştum. Koca bir boşluktaydım. Boşanacaktık. Biliyorum yaptığım şey hiç doğru bir şey değil zaten 2.haftasında telefonumu karıştırıp görmüşler ailem öğrendi evlatlıktan reddettiler beni boşanmama da müsade etmiyorlar artık. Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi. Seni kaybetmek istemiyorum ben senin arkandayım her zaman dedi. Çok haklı yapmamam gerekiyordu ama ne sevgi görebiliyorum ne de cinsel anlamda bir şey. Benimde tuhafıma gitti bu kadar sakin karşılaması. Terapiste gidiyorum. Ailem bana kötü gözle bakıyor karşılarına alıp bi kere bile konuşmadılar niye böyle bir şey yaptın diye sormak yerine yakıp yıktılar. Hala boşanmak istiyorum ama ailem tamamen bana karşı ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.
Telefonumu karıştırıp görmüşler
Fake değilim hayatımın her yeri tuhaf ailem hayatımı yönetiyor kendi kararlarımı kendim alamıyorum
EnteresaaaanEşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi.
Yalniz bende ssk li bir iste calismiyorumNerede yaşayacak? Hangi gelirle avukat tutacak? Buraya yazanlar genelde çalışmayan bayanlar ya da elinden parası alınıyor. Para olsa çoktan açmıştı davayı
Fake değilim hayatımın her yeri tuhaf ailem hayatımı yönetiyor kendi kararlarımı kendim alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?