• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldattım

Eşim benimle aylarca birlikte olmuyor. Üstüne üstlük şiddet, hakaret, küfür. Çocuğumuz da yok. 3 senelik evliyiz hep böyleydi. En sonunda dayanmadım boşanacaktım ailem de ikna olmuştu boşanmama ama çok büyük bir yanlışa düştüm ben. Eski erkek arkadaşımla konuştum. Görüşme falan yok sadece telefonla konuştum. Koca bir boşluktaydım. Boşanacaktık. Biliyorum yaptığım şey hiç doğru bir şey değil zaten 2.haftasında telefonumu karıştırıp görmüşler ailem öğrendi evlatlıktan reddettiler beni boşanmama da müsade etmiyorlar artık. Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi. Seni kaybetmek istemiyorum ben senin arkandayım her zaman dedi. Çok haklı yapmamam gerekiyordu ama ne sevgi görebiliyorum ne de cinsel anlamda bir şey. Benimde tuhafıma gitti bu kadar sakin karşılaması. Terapiste gidiyorum. Ailem bana kötü gözle bakıyor karşılarına alıp bi kere bile konuşmadılar niye böyle bir şey yaptın diye sormak yerine yakıp yıktılar. Hala boşanmak istiyorum ama ailem tamamen bana karşı ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.
Yaptığınız karşısında aileniz eşinizin vereceği tepkiyi vermiş sakin kalmasi size de anormal gelmedi mi .

Bosanmak için ailenızın iznini almanız gerekmıyor ki ikna cabasına girdiniz
?

Ayrıca herkes kendisine yakısanı yapar sızın kendinize verdıgınız su zararı dusmanınız veremez

Eşim benimle aylarca birlikte olmuyor. Üstüne üstlük şiddet, hakaret, küfür. Çocuğumuz da yok. 3 senelik evliyiz hep böyleydi. En sonunda dayanmadım boşanacaktım ailem de ikna olmuştu boşanmama ama çok büyük bir yanlışa düştüm ben. Eski erkek arkadaşımla konuştum. Görüşme falan yok sadece telefonla konuştum. Koca bir boşluktaydım. Boşanacaktık. Biliyorum yaptığım şey hiç doğru bir şey değil zaten 2.haftasında telefonumu karıştırıp görmüşler ailem öğrendi evlatlıktan reddettiler beni boşanmama da müsade etmiyorlar artık. Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi. Seni kaybetmek istemiyorum ben senin arkandayım her zaman dedi. Çok haklı yapmamam gerekiyordu ama ne sevgi görebiliyorum ne de cinsel anlamda bir şey. Benimde tuhafıma gitti bu kadar sakin karşılaması. Terapiste gidiyorum. Ailem bana kötü gözle bakıyor karşılarına alıp bi kere bile konuşmadılar niye böyle bir şey yaptın diye sormak yerine yakıp yıktılar. Hala boşanmak istiyorum ama ailem tamamen bana karşı ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.
Insan bosluga duser ama ailen redderken esin nasıl sakin ve arkanda anlamadim acaba oda mi aldatti diye düsünurdum ben

Boşanın. Eski erkek arkadaşınızla bir kere telefonda konuşmak hata olabilir belki ama bana göre aldatma sayılmaz. Ailenizi çok tuhaf buldum, herşeye rağmen sizin tarafınızda olmaları lazım. Eşinizle de mutsuzsanız boşanın.

Eşiniz de belki aynısını yapmıştır ondan sakin karşılamış olabilir. Boşanmak istiyorsanız boşanın. Kaldı ki evlilik kurumu böyle bir şey değil insan boşluğa düştü diye başkasına ihtiyaç duymaz (kadın için de erkek için de geçerli). Fiilen bitmiş bir şeyi resmiyette sürdürmeye gerek yok.

Bu konuyu sakin karsilayan adam seni ne icin dövüyor. Yemeğin tuzu fazla diye falan mi?

Back
X