Boşanmak için uzun süre diretince anlamışlar hayatımda birisi olduğunu telefonumu karıştırıp görmüşler. Çalışıyorum ama ailem ne kadar beni reddetsede onları arkamda bırakmak istemiyorumSadece telefonda konuşmusşın ailene kadar nasıl yakalandın neden önlem anlamadın?? Cinssellik yok çocuk yok sevgi yok. Bence de boşan. Çalışıyor musun. Ailen destek vermese yalnız baş edebilecek misiin bunlaarıı düşün.
Fake değilim hayatımın her yeri tuhaf ailem hayatımı yönetiyor kendi kararlarımı kendim alamıyorumEğer fake değilsen konunun her yeri bir ayrı tuhaf.
Eski erkek arkadaşınla konuşmak için boşanmayı bekleyemedin mi?
Hadi bekleyemedin konuştuğunu neden cümle aleme duyurdun?
hadi duyurdun kocan bunu nasıl ve neden normal karşıladı?
önceki mesajında kimseye muhtaç değilim kendi paramı kazanıyorum yazmışsın. O zaman neden boşanmak için ailenden izin istiyosun?
ve en önemlisi fake misin?
Daha önceki konunda dediğin gibi kendi yaşamını kur çalışıyormuşsun da. Bak kabul ettirmene de gerek kalmamış reddetmişler seni.Senelerdir çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum muhtaç değilim hiçbir şekilde. Ailem herkes laf eder boşandıktan sonra etraftaki insanlar bana kötü gözle bakar mantığındalar. Bundan boşansan sanki daha iyisi mi gelecek bile dediler. Ben kimsenin gelmesini istemiyorum ki. Böyle yaşayacağıma boşanırım kendi başıma yaşarım daha iyi ama kabul ettiremedim.
Ben senin yerinde olsam 3 yıl bile dayanmazdım. Direkt boşanırdım. Ailenle bence konuş anlaşmaya bak kocaman kadınsın illakki anlayışla karşılarlar. (Konuşma içeriklerin arkadaşça mı yokssa aşk meşk mi ne gördüler de reddettiler nasıl eşin varsa umursamamış sorun yapmamış ben bunu bile kafama takar bitirirdim.)Boşanmak için uzun süre diretince anlamışlar hayatımda birisi olduğunu telefonumu karıştırıp görmüşler. Çalışıyorum ama ailem ne kadar beni reddetsede onları arkamda bırakmak istemiyorum
Fake değilim hayatımın her yeri tuhaf ailem hayatımı yönetiyor kendi kararlarımıEğer fake değilsen konunun her yeri bir ayrı tuhaf.
Eski erkek arkadaşınla konuşmak için boşanmayı bekleyemedin mi?
Hadi bekleyemedin konuştuğunu neden cümle aleme duyurdun?
hadi duyurdun kocan bunu nasıl ve neden normal karşıladı?
önceki mesajında kimseye muhtaç değilim kendi paramı kazanıyorum yazmışsın. O zaman neden boşanmak için ailenden izin istiyosun?
ve en önemlisi fake misin?
Telefonda konusmak, telefon konusmasinin icerigine bagli olarak aldatmak sayilmayabilir ama bu durumu aileniz nasil
Telefonumu karıştırıp görmüşlerTelefonda konusmak, telefon konusmasinin icerigine bagli olarak aldatmak sayilmayabilir ama bu durumu aileniz nasil ogrendi?
Hmm gecmis olsun o zamanFake değilim hayatımın her yeri tuhaf ailem hayatımı yönetiyor kendi kararlarımı
Telefonumu karıştırıp görmüşler
Ben bu anne baba abi kardeşleri de anlamam hiç .hadsizlik! sen birinin telefonunu ne hakla kurcalarsin yahuAyrıca ailen senin hatanı bulduğu için boyle yapıyolar bi alabilseler seninle konuşsalarr bide hemen evlatlık reddetmekte ne demek boşansan napcaksın ailen seni kabul etmiyor bile durum çok vahim
Dimi yahuBen bu anne baba abi kardeşleri de anlamam hiç .hadsizlik! sen birinin telefonunu ne hakla kurcalarsin yahu
Kafalarına ziplayasim geldi çok sinirlendimDimi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?