Eşimi aldattım

Yaptığınız karşısında aileniz eşinizin vereceği tepkiyi vermiş sakin kalmasi size de anormal gelmedi mi .

Bosanmak için ailenızın iznini almanız gerekmıyor ki ikna cabasına girdiniz
?

Ayrıca herkes kendisine yakısanı yapar sızın kendinize verdıgınız su zararı dusmanınız veremez

Insan bosluga duser ama ailen redderken esin nasıl sakin ve arkanda anlamadim acaba oda mi aldatti diye düsünurdum ben

Boşanın. Eski erkek arkadaşınızla bir kere telefonda konuşmak hata olabilir belki ama bana göre aldatma sayılmaz. Ailenizi çok tuhaf buldum, herşeye rağmen sizin tarafınızda olmaları lazım. Eşinizle de mutsuzsanız boşanın.

Eşiniz de belki aynısını yapmıştır ondan sakin karşılamış olabilir. Boşanmak istiyorsanız boşanın. Kaldı ki evlilik kurumu böyle bir şey değil insan boşluğa düştü diye başkasına ihtiyaç duymaz (kadın için de erkek için de geçerli). Fiilen bitmiş bir şeyi resmiyette sürdürmeye gerek yok.

Bu konuyu sakin karsilayan adam seni ne icin dövüyor. Yemeğin tuzu fazla diye falan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…