• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldattım

Eşim benimle aylarca birlikte olmuyor. Üstüne üstlük şiddet, hakaret, küfür. Çocuğumuz da yok. 3 senelik evliyiz hep böyleydi. En sonunda dayanmadım boşanacaktım ailem de ikna olmuştu boşanmama ama çok büyük bir yanlışa düştüm ben. Eski erkek arkadaşımla konuştum. Görüşme falan yok sadece telefonla konuştum. Koca bir boşluktaydım. Boşanacaktık. Biliyorum yaptığım şey hiç doğru bir şey değil zaten 2.haftasında telefonumu karıştırıp görmüşler ailem öğrendi evlatlıktan reddettiler beni boşanmama da müsade etmiyorlar artık. Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi. Seni kaybetmek istemiyorum ben senin arkandayım her zaman dedi. Çok haklı yapmamam gerekiyordu ama ne sevgi görebiliyorum ne de cinsel anlamda bir şey. Benimde tuhafıma gitti bu kadar sakin karşılaması. Terapiste gidiyorum. Ailem bana kötü gözle bakıyor karşılarına alıp bi kere bile konuşmadılar niye böyle bir şey yaptın diye sormak yerine yakıp yıktılar. Hala boşanmak istiyorum ama ailem tamamen bana karşı ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.
Size şiddet uygulayan hakaret ve küfür eden adamla sevişmiyorsunuz diye mi üzülüyorsunuz.
Bu kadar berbat bir adam ama eski sevgilinizle konuşmanızı anlayışla karşıladı öyle mi?
Valla çok enteresansınız

Ya musterimin biri tekirdagdan ozel yapim fiski getirdi. Ben bunla bile bu kafalari yasayamiyorum.
Iyi ki varsin kkEn Büyük KK
Siz cook yasayin emi.
Hani marjinal bizdik.

Şiddet uygulayan, küfür eden, hakaret eden kocan başkası ile konusmana karuşmıyor 😂İyimiş. Demek ki aldatılmayı bekliyormus. Ailen de bu durum da acaba kızıma ne yaptı diye sormak yerine sizden şüphelenip telefon kurcalıyor. 😂 Nerden baksan saçma bir konu

Eşim benimle aylarca birlikte olmuyor. Üstüne üstlük şiddet, hakaret, küfür. Çocuğumuz da yok. 3 senelik evliyiz hep böyleydi. En sonunda dayanmadım boşanacaktım ailem de ikna olmuştu boşanmama ama çok büyük bir yanlışa düştüm ben. Eski erkek arkadaşımla konuştum. Görüşme falan yok sadece telefonla konuştum. Koca bir boşluktaydım. Boşanacaktık. Biliyorum yaptığım şey hiç doğru bir şey değil zaten 2.haftasında telefonumu karıştırıp görmüşler ailem öğrendi evlatlıktan reddettiler beni boşanmama da müsade etmiyorlar artık. Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi. Seni kaybetmek istemiyorum ben senin arkandayım her zaman dedi. Çok haklı yapmamam gerekiyordu ama ne sevgi görebiliyorum ne de cinsel anlamda bir şey. Benimde tuhafıma gitti bu kadar sakin karşılaması. Terapiste gidiyorum. Ailem bana kötü gözle bakıyor karşılarına alıp bi kere bile konuşmadılar niye böyle bir şey yaptın diye sormak yerine yakıp yıktılar. Hala boşanmak istiyorum ama ailem tamamen bana karşı ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.
normal karşılayan yukarıda anlattığınız eşiniz mi size karşı şiddet hakaret uygulayan birsi eski sevgiliniz ile olan iletisiminizi nasil bu kadar sakin karşılıyor peki tabiatına aykırı

Şiddet küfür sevgisizlik ne ararsan var ama anlayışla karşıladı. İmkanı yok bu durumun.

Bir anlık boşluğa düşmüş olabilirsiniz. Ama rica ediyorum yapmayın. Biz kadınlar erkeksiz de yaşayabiliriz inanın bana. İlla eşinizden boşanıyorsunuz diye hemen boşluk doldurmaya çalışmayın. Çünkü dolmaz. Yıpranır gidersiniz. Sakin olun. Şu an evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız buna odaklanın. Boşanmak istiyorsanız boşanın. Kimse yetişkin birime karışmamalı bu durumda. Ama hata yapmayın,

Bu konuya cidden inananlar var mi aranizda..

konu sahibi siddete ve hakarete maruz kaliyor diye beyan etti fakat kocasini aldatan adam bu duruma sakin olabilicegini sanmiyorum hele ki siddet ve hakaret gibi seyler yapiyorsa bu durumda hayli bir hakaret weer ve ofkesini kontrol altinda tutmaya bilir tabi bu benim nacizane fikrim

Olayın tüm kahramanları bi tuhaf
Kimse olması gerektiği gibi olamamış
Değişik 🤔

Şiddet denilince zaten ilk iş kurtulmak.
Anında bosanmaz lazım.
Küfür hakaret olunca zaten saygısı kalmamış şiddet uygulayan insandan ne beklersin.
Ailen boşanma razı olmuş ama şüphelenip telefonuna bakmışlar.onlarinda saygısı yok sana karşı.sonucta 15 yaşında değilsin senin için endiselenip,korkudan bakmamislar belli ki.
Evlatlıktan ret ediyorum demekle olmaz o işler.
Senin başına kötü bişey gelse ilk ailen koşar gelir.normali bu.

Ben ilk eşimden çok çektim.eger bir adamda şiddet,küfür,hakaret,baskı gibi şeyler varsa ki benim eski eşimde vardı
Sakince olur öyle şeyler,keşke evliylen yapmasaydi,ben seni anlıyorum gibi şeyler duymak mümkün değil.

Bence ailemi ezemem falan demeyi bırak boşan.
Madem aldatma olayı olduğunu kabul ediyorsun boşuna seni kimsenin anlamasını bekleme.
Ayrıca sadece telefonla konuştu diye aldatma olduğunu ben düşünmüyorum.
Ama sizin telefonla konuşmaktan daha büyük probleminiz var

Fake gıbısın

Back
X