- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.147
- 548
Konuya inandin mi da ona kizdin yahuBen bu anne baba abi kardeşleri de anlamam hiç .hadsizlik! sen birinin telefonunu ne hakla kurcalarsin yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuya inandin mi da ona kizdin yahuBen bu anne baba abi kardeşleri de anlamam hiç .hadsizlik! sen birinin telefonunu ne hakla kurcalarsin yahu
Şuan Mesih yeryüzüne inmiş deseniz ona dahi inanacak durumdayimKonuya inandin mi da ona kizdin yahu![]()
NidenŞuan Mesih yeryüzüne inmiş deseniz ona dahi inanacak durumdayim![]()
Sıcaktan mayişmişim hiç biseyi sorgulayacak halim kalmamisNiden
Kafa mi guzel jssjsbsbb
Terlememek için sağdan sola dönmuyorum düşünNiden
Kafa mi guzel jssjsbsbb
Durum cok vahimKafalarına ziplayasim geldi çok sinirlendim![]()
Size şiddet uygulayan hakaret ve küfür eden adamla sevişmiyorsunuz diye mi üzülüyorsunuz.Eşim benimle aylarca birlikte olmuyor. Üstüne üstlük şiddet, hakaret, küfür. Çocuğumuz da yok. 3 senelik evliyiz hep böyleydi. En sonunda dayanmadım boşanacaktım ailem de ikna olmuştu boşanmama ama çok büyük bir yanlışa düştüm ben. Eski erkek arkadaşımla konuştum. Görüşme falan yok sadece telefonla konuştum. Koca bir boşluktaydım. Boşanacaktık. Biliyorum yaptığım şey hiç doğru bir şey değil zaten 2.haftasında telefonumu karıştırıp görmüşler ailem öğrendi evlatlıktan reddettiler beni boşanmama da müsade etmiyorlar artık. Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi. Seni kaybetmek istemiyorum ben senin arkandayım her zaman dedi. Çok haklı yapmamam gerekiyordu ama ne sevgi görebiliyorum ne de cinsel anlamda bir şey. Benimde tuhafıma gitti bu kadar sakin karşılaması. Terapiste gidiyorum. Ailem bana kötü gözle bakıyor karşılarına alıp bi kere bile konuşmadılar niye böyle bir şey yaptın diye sormak yerine yakıp yıktılar. Hala boşanmak istiyorum ama ailem tamamen bana karşı ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.
Nerede yaşayacak? Hangi gelirle avukat tutacak? Buraya yazanlar genelde çalışmayan bayanlar ya da elinden parası alınıyor. Para olsa çoktan açmıştı davayıAileni takma bosan cocukta yokmus zaten
normal karşılayan yukarıda anlattığınız eşiniz mi size karşı şiddet hakaret uygulayan birsi eski sevgiliniz ile olan iletisiminizi nasil bu kadar sakin karşılıyor peki tabiatına aykırıEşim benimle aylarca birlikte olmuyor. Üstüne üstlük şiddet, hakaret, küfür. Çocuğumuz da yok. 3 senelik evliyiz hep böyleydi. En sonunda dayanmadım boşanacaktım ailem de ikna olmuştu boşanmama ama çok büyük bir yanlışa düştüm ben. Eski erkek arkadaşımla konuştum. Görüşme falan yok sadece telefonla konuştum. Koca bir boşluktaydım. Boşanacaktık. Biliyorum yaptığım şey hiç doğru bir şey değil zaten 2.haftasında telefonumu karıştırıp görmüşler ailem öğrendi evlatlıktan reddettiler beni boşanmama da müsade etmiyorlar artık. Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi. Seni kaybetmek istemiyorum ben senin arkandayım her zaman dedi. Çok haklı yapmamam gerekiyordu ama ne sevgi görebiliyorum ne de cinsel anlamda bir şey. Benimde tuhafıma gitti bu kadar sakin karşılaması. Terapiste gidiyorum. Ailem bana kötü gözle bakıyor karşılarına alıp bi kere bile konuşmadılar niye böyle bir şey yaptın diye sormak yerine yakıp yıktılar. Hala boşanmak istiyorum ama ailem tamamen bana karşı ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.
Olayın tüm kahramanları bi tuhafEşim benimle aylarca birlikte olmuyor. Üstüne üstlük şiddet, hakaret, küfür. Çocuğumuz da yok. 3 senelik evliyiz hep böyleydi. En sonunda dayanmadım boşanacaktım ailem de ikna olmuştu boşanmama ama çok büyük bir yanlışa düştüm ben. Eski erkek arkadaşımla konuştum. Görüşme falan yok sadece telefonla konuştum. Koca bir boşluktaydım. Boşanacaktık. Biliyorum yaptığım şey hiç doğru bir şey değil zaten 2.haftasında telefonumu karıştırıp görmüşler ailem öğrendi evlatlıktan reddettiler beni boşanmama da müsade etmiyorlar artık. Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi. Seni kaybetmek istemiyorum ben senin arkandayım her zaman dedi. Çok haklı yapmamam gerekiyordu ama ne sevgi görebiliyorum ne de cinsel anlamda bir şey. Benimde tuhafıma gitti bu kadar sakin karşılaması. Terapiste gidiyorum. Ailem bana kötü gözle bakıyor karşılarına alıp bi kere bile konuşmadılar niye böyle bir şey yaptın diye sormak yerine yakıp yıktılar. Hala boşanmak istiyorum ama ailem tamamen bana karşı ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.
Fake gıbısınEşim benimle aylarca birlikte olmuyor. Üstüne üstlük şiddet, hakaret, küfür. Çocuğumuz da yok. 3 senelik evliyiz hep böyleydi. En sonunda dayanmadım boşanacaktım ailem de ikna olmuştu boşanmama ama çok büyük bir yanlışa düştüm ben. Eski erkek arkadaşımla konuştum. Görüşme falan yok sadece telefonla konuştum. Koca bir boşluktaydım. Boşanacaktık. Biliyorum yaptığım şey hiç doğru bir şey değil zaten 2.haftasında telefonumu karıştırıp görmüşler ailem öğrendi evlatlıktan reddettiler beni boşanmama da müsade etmiyorlar artık. Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi. Seni kaybetmek istemiyorum ben senin arkandayım her zaman dedi. Çok haklı yapmamam gerekiyordu ama ne sevgi görebiliyorum ne de cinsel anlamda bir şey. Benimde tuhafıma gitti bu kadar sakin karşılaması. Terapiste gidiyorum. Ailem bana kötü gözle bakıyor karşılarına alıp bi kere bile konuşmadılar niye böyle bir şey yaptın diye sormak yerine yakıp yıktılar. Hala boşanmak istiyorum ama ailem tamamen bana karşı ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.