Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İtiraf etmemişsin ki uyurken yaptık demişsin. Önce belimi tuttu sonra memelerimi sonra da seviştik içime boşaldı ikimizde çok azmıştık şeklinde itiraf edeceksin.

O zaman itiraf olur
Ya bu bizle dalga geçiyor ya uyurken kim kimle sevişmiş bu güne kadar. Ayrıca iş yerinde ne uyuması ya? Güzel senaryo ama keşke bu kadar uçuk yazmasaydın be.

her haltı yiyin yiyin sonra kınadığınızı yaşamayın bilmem ne…
aldattıysan bahane bulmaya gerek yok çocuğu aldırıp ayrılacaktın.

Demek sadece belini ölçmemiş

konu sahibinin istediği gibi yorum da yapayım : önce kocan aldatmış seni, telefondaki yaptıkları aldatma olduğu için sen de bi kere aldatınca eşitlendiniz

Ben kendimi affettim. Çünkü itiraf ettim. İtiraf etmeden. Eşimin yanında günümü gün etseydim o zaman affetmezdim. Şuan vicdanım rahat. Tek derdim ailemi kurtarmak
Ay ne itirafı ayol tecavüze uğradım demediğiniz kalmış eşinize hala itiraf diyorsunuz. Kendinizi kandırmaya devam Feriha hanımcım

ne demek bir kere beğenebiliyoruz tamamen haksızlık

Bir anlık bir şey olsa da çok ileri gitmişsiniz tensel aldatmışsınız eşinizi. Bu nasıl affedilir ki?

Burada kimsenin elin adamı ile cinsel içerikli muhabbetler yapıp,daha da öteye giderek önce belini gösterip,daha sonra göğüslerini elletip,en nihayetinde sevişeceğini düşünmüyorum.
Netflix dizisi gibi. Etrafta bombalar hastalıklar ölümler var, birden ellesmeye başlıyorlar. Örn. La casa de papel

Yanlışlıkla adamın üstüne düştünüz galiba işyerinde, tesadüfe de bak ki bazı yerler de açıkmış o ara. Pis pis konuşturmayın şimdi.

Açıkçası karşılıklı gönül rızası ile birlikte olmuşsunuz adamla. Gerisi için yapacağınız şey belli eşinizden ayrılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…