Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kınadığını yaşamak tam olarak bu değil ki ama burda herşey tasarlanarak yapılmış. Hadi bel ölçüsü aldı tamam, memeleri yokladı ses etmedin. Belki şoktaydın edemedin olur ya, ama sonrasında bi dur diyemedin mi yahu. İşyeri bi de hani siz bayağı bayağı sınırları zorlamışsınız ilişkiye girmek için.

Ya bu bizle dalga geçiyor ya uyurken kim kimle sevişmiş bu güne kadar. Ayrıca iş yerinde ne uyuması ya? Güzel senaryo ama keşke bu kadar uçuk yazmasaydın be.

Eşine uyurken oldu demiş, yoksa adamla duvardan duvara pompaaaa yapmışlar

He ama evet fake olabilir

Erkekler yapınca kadınlar yuvam dağılmasın diye sineye çekiyor. Evet belki bazı kadınlar çekmez ama memlekette çoğu kadın sineye çekiyor. Neden bizim affedilme hakkımız olmasın.
Ve feminizm koşarak uzaklaşır…

Erkekler yapınca kadınlar yuvam dağılmasın diye sineye çekiyor. Evet belki bazı kadınlar çekmez ama memlekette çoğu kadın sineye çekiyor. Neden bizim affedilme hakkımız olmasın.
Annem ben veririm sana o hakkı hic sıkıntı yok, sen yeter ki gocani ikna et bxbxhxhxh benden yana icini ferah tut

Burda yapılan kötülük erkeğe değil, kendi karakterine, namusuna ve karnındaki bebeğe yapılmıştır.

2019nda evlendim demişsiniz.Eski bir konunuzda 2019 eylülde biri beni seviyor gibi hissediyorum diye konu açmışsınız.Eylülde bunu yazıp ne ara biri ile görüştünüz ne ara evlendiniz 2019’da.Konu feyk mi bilmem ama bilgiler pek örtüşmüyor

Kiz ben de sarisinim hic almadim, bazen kuvvetli isikta bi bakıyorum mhp ci biyigi gibi yanlardan asagi iniyo
allahın bize lutfettiği en güzel şey bıyıklarımızın sarı olması ben makyaj yapınca bi piyasaya fondoten ile çıkıyor ahaha alamamışsam o hafta makyajsız geziyom makyaj olmadığında no problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…