Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadınlarda keyfinden değil maddi imaknsızlıklar,ataerkil zihniyet ve ailelerinin baskısından kabul ediyor canım benim. Sakın onlarla bir tutma kendini. Aldatmanın kadını erkeği olmaz aldatılan ve imkanı olan herkes kendisini aldatan eşini boşamalı bence.

Bize burda kendini aklamaya çalışman yersiz kocana söyle bunları. 1 kereden bi şey olmaz,hamile de kaldım ama olsun de. Bakalım ne dicek.

Gerçek ten artık kimseye cevap yazmayacağım. Dilerim bir gün kınadığınız şeylerin içine düşmezsiniz. Çünkü böyle şeyleri en çok ben kınardım. Başıma geldi. Tek derdim kocamı geri kazanmak çünkü onu seviyorum çektiğim bu acı pişmanlık beni olgunlaştırdı. Onun kıymetini anladım. Kazanmak için her şeyi yapıcam

Allah fırsat vermesin ....

Adam dövmediyse, zarar vermediyse insanlığından dövmemiş . Pişmanlığınıza ne hacet zaten pişman olmasanız abes olurdu onun açısından. Sıkıntı şu bu adam bunu sindirebilcek mi? Sineye çekmek oyle kolay değil kadın için de erkek için de. Evet bu topraklarda sineye çeken çok kadın var ama bir çoğu maddi sebeplerden ötürü. Çocuğum babasız büyümesin, baba evime dönemem orası daha beter, ev hanımıyım gelirim yok gibi sebepler. Yoksa hangi onurlu insan kabullenir ki? Sakin olmak başkaa gurursuz olmak başka

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz önce çocuk kimden onu öğrenin.
İş yerinde elamin adamıyla sevişip millete kınama muhabbeti de yapmayın. Başka bildiğiniz bir şey yok.

Eşiniz de azıcık onurlu olup hayatından def eder sizi umarım.

Bu konuya yorum yapmak bile istemiyordum ama kendimi yaparken buldum cocuklar okuldayken kendime uğraş bulmalıyım..
Eskiler ne der bilirsin yırtık don dikiş tutmaz.
kadinlar aldatildiklarini hic unutmazlar. sineye cekmis gibi gözükürler ama patlamaya hazır volkan gibi kaynar durur içleri ..ki o kadınlarında yaşamaya devam ettikleri durum yaşamak değildir..
Esine gelirse de böyle bir şeyi unutması mümkün degil .sadece süründüğünü görmek hoşuna gidiyor daha fazla sürün diye açık kapı bırakıyor.. ve sakin güvenme en beklemediğin bir anda herkese bile söyleyebilir..sizden bu saatten sonra ne aile olur ne kasaba.bunu kabullen ve ne yapacağın için yol yordam düşür. ALLAH kimseyi bu duruma dusurmesin

Eşini aldattın ve affetmiyor diye trip atıyor gibisin, öyle hissettim yazdıklarından. Bu arada çocuk eşindense tamam yaa aldatmalarda affetme eşiği budur zaten.

Eşinden iki çift tatlı söz duymaya hasret olursun, karşına sana değer verdiğini düşündüğün biri çıkar aklın kayar bir şeyler yaşarsın bu bile normal değil asla kabul edilemez ama anlarım, hata yapılır şeytana uyulur. Siz seksten konu açıyorsunuz iş arkadasinizla, sonra adam ölçecem falan diyor. Kanka arkadaşla Ellesmeler Hop içe bosalmalar. Yani bunun eller tutulur tek yani yok. İnşallah karninizdaki çocuğun bahti açık olur hikayenin tek masum yönu o.

Ayyy bu ne berbat bir konu uydurmanın dibini yapmışsın.
Esra Erol var ister misin,yada Müge anlı o hemen dna yaptırır sonra o piti piti yapsrsın

Ya gerçekten sözde kankana belini,memeni elletirken ne olacağını düşündün? Dünyanın en saf insanı yapmaz senin bu yaptığını. Allah hepimize akıl fikir vermiş. Duyar kasmayın lütfen. Hani arada duygusal bir çekim olsa dicem ki duygularına yenik düşmüş falan. Sende o da yok ki. Adama oranı buranı elletmeye başlamışsın sonra muhabbet bir anda sevişmeye dönmüş. Kocanı gerçekten sevsen elin adamına oranı buranı elletmezdin bence. Senin ki şuan ortada kalma paniği. Ya zaten diyorum ya bizi inandırmaya uğraşma kocanı inandırmaya uğraş.

Rüyamda görsem saatlerce etkisinden çıkamayacağım olayı adamcağıza canlı kanlı yaşatmış bi de pişmanım affedecek mi diyor, pes...Bi de adamın sakinliğine efendiliğine sığınıyor, işte sonra niye efendi insanlar az bu hayatta. Efendi insanların sırtına binen çok da ondan. Bu adam belalı bi tip olsaydı, cesaret eder miydi acaba

Dövülmek mi istiyorsunuz iyi misiniz siz? O da olduktan sonra daha yüz yüze bakabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?

Bizim kafa aynı çalışıyor benzer bir yorumu bende yaptım az önce

Aynen canını kurtardığına şükretmiyoda.

Burada kimsenin elin adamı ile cinsel içerikli muhabbetler yapıp,daha da öteye giderek önce belini gösterip,daha sonra göğüslerini elletip,en nihayetinde sevişeceğini düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…