Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben aldatmanın kadın ya da erkeği olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda erkete kadın da sineye çekmemeli. Aldata olan bir evliliğin devam etmesi doğru gelmiyor çünkü bir kere aldatan bir daha yapar.
Seven insan da eşini aldatmaz. Kaldı ki aldatılan kadının hastalık kapma ihtimali de yüksek.

Ben kendimi affettim. Çünkü itiraf ettim. İtiraf etmeden. Eşimin yanında günümü gün etseydim o zaman affetmezdim. Şuan vicdanım rahat. Tek derdim ailemi kurtarmak

İtiraf etmemişsin ki uyurken yaptık demişsin. Önce belimi tuttu sonra memelerimi sonra da seviştik içime boşaldı ikimizde çok azmıştık şeklinde itiraf edeceksin.

O zaman itiraf olur

İtiraf etmemişsin ki uyurken yaptık demişsin. Önce belimi tuttu sonra memelerimi sonra da seviştik içime boşaldı ikimizde çok azmıştık şeklinde itiraf edeceksin.

O zaman itiraf olur
Uyurken yapmış masalına inanmissa zaten baya baya ağır vakadır. Bir de tek seferlik değil onu anladım ben.

Şartı açık evliliktir. Eski evlilik olmaz.

Ayrıca biz sineye çekenlere de erkek yapsa sineye çekmez sen de çekme boşan diyoruz.

Aldatmalı evlilik olmaz her 2 tarafta aldatmamalı

Ne kadar pişkinsiniz dehşet içindeyim....
Eşiniz sakin diye oldu değil mi tüm bunlar
Bu salak yer dediniz kendi kendinize, öteki adam sıkıştırmasa öyle devam edecektiniz sırf bu yüzden bile affedilmeyi hak etmiyorsunuz...
Adamı bırakın artık boşanın, çocuk onun bile olsa dikiş tutmaz bu saatten sonra, kalan ömrünüzde günahına girdiğiniz evladın, ahını aldığınız kocanın muhasebesini iyi yapın ki bir daha bu hatalara düşmeyin

Ne okudum ben

Tabiki affetmeli canım. Altı üstü başkasıyla birşeyler yaşadın niye affedilmesin
Kocam başkasını hamile bırakmayı geçin, bir başkasıyla tensel ilişkiye girse sindirebileceğim birşey değil. Affedilebilir değil, aynı şekilde o da beni affetmez. Bu affedilmesi gereken birşey değil zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…