- 15 Şubat 2013
- 24.317
- 91.296
- Konu Sahibi ferihagltkn
Yezanede niye cirmaliyon elin adamini, izi kalir annem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizler için gittim hiç üşenmeden buldum değerimi bilin :)
Millet koca bulamiyo bunun yaptigina bakIyi halt yemis gibi bir de burada anlatiyorsun. Uzulmus numarasi yapma. Kocani aldatirken dusuncektin yakasindan dus adamin. Haketmiyorsun çünkü
siz söyleyince farkettim şimdi bendeBiyiklari var bunun
Kınadığını yaşamak tam olarak bu değil ki ama burda herşey tasarlanarak yapılmış. Hadi bel ölçüsü aldı tamam, memeleri yokladı ses etmedin. Belki şoktaydın edemedin olur ya, ama sonrasında bi dur diyemedin mi yahu. İşyeri bi de hani siz bayağı bayağı sınırları zorlamışsınız ilişkiye girmek için.Gerçek ten artık kimseye cevap yazmayacağım. Dilerim bir gün kınadığınız şeylerin içine düşmezsiniz. Çünkü böyle şeyleri en çok ben kınardım. Başıma geldi. Tek derdim kocamı geri kazanmak çünkü onu seviyorum çektiğim bu acı pişmanlık beni olgunlaştırdı. Onun kıymetini anladım. Kazanmak için her şeyi yapıcam
Ya bu bizle dalga geçiyor ya uyurken kim kimle sevişmiş bu güne kadar. Ayrıca iş yerinde ne uyuması ya? Güzel senaryo ama keşke bu kadar uçuk yazmasaydın be.
kaş bıyık kaç para olmuş ya Yakında bende bıyık bırakma modası çıkarmazsam iyi allahtan sarışınımBiyiklari var bunun
Ve feminizm koşarak uzaklaşır…Erkekler yapınca kadınlar yuvam dağılmasın diye sineye çekiyor. Evet belki bazı kadınlar çekmez ama memlekette çoğu kadın sineye çekiyor. Neden bizim affedilme hakkımız olmasın.
Kiz ben de sarisinim hic almadim, bazen kuvvetli isikta bi bakıyorum mhp ci biyigi gibi yanlardan asagi iniyokaş bıyık kaç para olmuş ya Yakında bende bıyık bırakma modası çıkarmazsam iyi allahtan sarışınım
Şey okumuştum, insanlar felaket anlarında üreme iç güdüsü ile böyle şeylere yönelebiliyormuş. Ne kadar doğrudur bilmemAynen o durumda kimin aklina gelir, kan kaybediyorsun, etraf polis kaynıyor arkadaşların ölmüş
Annem ben veririm sana o hakkı hic sıkıntı yok, sen yeter ki gocani ikna et bxbxhxhxh benden yana icini ferah tutErkekler yapınca kadınlar yuvam dağılmasın diye sineye çekiyor. Evet belki bazı kadınlar çekmez ama memlekette çoğu kadın sineye çekiyor. Neden bizim affedilme hakkımız olmasın.
Ölücek olsam sarma yerim, pattes kızartması yerim, sigara içerim, kanamali bi durumda baska birşeye halim olur mu bilemedimŞey okumuştum, insanlar felaket anlarında üreme iç güdüsü ile böyle şeylere yönelebiliyormuş. Ne kadar doğrudur bilmem
Burda yapılan kötülük erkeğe değil, kendi karakterine, namusuna ve karnındaki bebeğe yapılmıştır.Hikaye gerçekse;
Erkek yapınca elinin kiri oluyor, sonra karısına geri dönüyor sen de tıpış tıpış eski hayatina dönüyorsun.
Üzülme bacım olur öyle şeyler, bu kadar pişmanlık duyma erkeklere yapilan her kötülük mübahtır.
Kimisinin libido tavan ya, böyle havalarda geziyor falan onlar herhalde bunlarÖlücek olsam sarma yerim, pattes kızartması yerim, sigara içerim, kanamali bi durumda baska birşeye halim olur mu bilemedim
Tabe, en iyisi 9 oturakta zcamadan gebersin bcbxbxHikaye gerçekse;
Erkek yapınca elinin kiri oluyor, sonra karısına geri dönüyor sen de tıpış tıpış eski hayatina dönüyorsun.
Üzülme bacım olur öyle şeyler, bu kadar pişmanlık duyma erkeklere yapilan her kötülük mübahtır.
allahın bize lutfettiği en güzel şey bıyıklarımızın sarı olması ben makyaj yapınca bi piyasaya fondoten ile çıkıyor ahaha alamamışsam o hafta makyajsız geziyom makyaj olmadığında no problemKiz ben de sarisinim hic almadim, bazen kuvvetli isikta bi bakıyorum mhp ci biyigi gibi yanlardan asagi iniyo
Ben sertlesip koyulasir diye korkumdan ellesmiyorumallahın bize lutfettiği en güzel şey bıyıklarımızın sarı olması ben makyaj yapınca bi piyasaya fondoten ile çıkıyor ahaha alamamışsam o hafta makyajsız geziyom makyaj olmadığında no problem
Eğer erkekler hamile kalsaydi, bebeğin 150 tane anne adayi olurdu.Burda yapılan kötülük erkeğe değil, kendi karakterine, namusuna ve karnındaki bebeğe yapılmıştır.