Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Isyerinde memesini elletenleri ben de cok kinarim, Allahtan çalışmıyorum da basima gelme ihtimali yok vxvxhxh

Neden kınadın ki? Benim mesela hiç kocam olmadı ama aldatanları kınamıyorum sadece şerefe aykırı buluyorum aldatılan boşansın diyorum ‘aaaaaa nasıl yapar ahlaksızzzzzzz rererö’ demiyorum.

Sizde öyle yapın bundan sonra

Hanimefendi ne diyorsunuz?. Bir insanin soybagini bozuyorsunuz. Akrabaligi, miras iliskileri bozuluyor anlamiyor musunuz? Bir erkeğin cocugunun babasi oldugunu bilmeye hakki yok mu? Biz kedi degiliz, ciftlesip ciftlesip, bir kosede dogurup sokaga salmiyoruz cocuklari. Biz insaniz yahu.
O cocugun gunahi ne, daha dogmadan ne hallere soktunuz. Dogduktan sonra arkasindan dönen dedikodular dna testine ragmen bitecek mi sanıyorsunuz? Kulagina gitmeyecek mi?
Ayrica kadinlarda sineye cekmesin beni ilgilendirmiyor. Ben baska sebeple bosandim, aldatilsam da bosanirdim. Lafinizi aldatilip sineye ceken kadinlara söyleyin bana degil

Yezanede oturmanin sonu boyle oluyo demek. Yezane ne ola ki

O an bebekte karnımda istiyordum içtiklerim de vitamin ve ağrı kesiciydi zaten başka bir ilaç yoktu evde. Sürekli istifra ettiğim için bişey olmamış. 10 gün sonra kontrole gittiğimde bebek gayet iyiydi
Şaka mı bu ictiklerimde vitamin ve agri kesiciydi falan derken ? Vitaminden mi zehirlenmeyi umdun o an için

İftira atmayın Allah'tan korkun. Bir kere oldu. Ve bir daha yüzünü bile görmedim.
Sen memelerini elletirken korktun mu?
Şaka dimi?

Ben kendimi affettim. Çünkü itiraf ettim. İtiraf etmeden. Eşimin yanında günümü gün etseydim o zaman affetmezdim. Şuan vicdanım rahat. Tek derdim ailemi kurtarmak
Adam arayıp ikinci birliktelik isteyince eşinize söylediniz doğru muyum? Yani böyle bir talebi olmasaydı adamın eşinize söyleme ihtimaliniz bence düşük. Ki tahmin ettiğim gibiyse,korkudan söylediyseniz de sadece bunun için bile rahat olmasın o vicdan.

Bide, ellettim dememiş. Kendimde değildim demiş

düşünsenize sohbet ediyorsunuz yazıhanede sonra açık alanda milletin görebileceği yerde memintolarınızı elletiyorsunuz sonra o açık alanda işiniz bittikten sonra adamı tımarlayıp hayatınıza geri dönüyonuz bu ne cesaret valla ayakta alkışladım bide yüzünü görmedim diyonuz

Pompalar fevkalade yalniz bxvxvxvhw

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…