Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Pişman değilsin,ar damarın çatlamış vs. Pişmanlık yada rahatsızlık duymasam burda niye konu açayım.
Ben sanıyordum ki insanlar burda birbirine birşeyler katmaya çalışıyor ama o kadar saldırgan üslupla yorum yapan var ki.
Ben kötüyüm, kötülüğümü kabul ederek burdayım dizlerinde kötü olması için benimle aynı hatayı yapmış olması gerekmiyor.
Hakaret etmekte iyi birşey değil. Ben kötü kalayım dizinde iyilik farkınız olsun.

siz aslında sevmediğiniz evlilik yapmışsınız. sevseydiniz flört döneminde ve evliyken aldatmazdınız.
keşke hiç evlenmeseydiniz.. ayrıca eşiniz sizi dövmüş fölört döneminde nasıl oldu da o kısıyle evlendınız orasıda muamma..
ınsallah aradgınız mutlulugu bulursunuz hakkınızda hayırlısı.. üzüldüm yasadıklarınıza. bence anlatmayın..mahkemede koz olarak kullanabılır.. ve cevrenız sıze kötu gozle bakar.. bunu yapmayın derim..

Kendinizi bu durumdan kurtarmak için ilk adımı atmışsınız, pişmanlık duymaya başlamanız bunu gösteriyor.
Hakaretleri ciddiye almayın. Bu hayatta herkesin hataları var, tersine çevirmek istediği yaşanmışlıkları var. Önemli olan hatayı fark edip düzeltme adımını atabilmek.
Siz zaten bu adımı atıp dava açmışsınız. Lütfen geri dönmeyin bu karardan. Eşiniz nasıl biri olursa olsun bir yalanın içinde yaşamasın. Size yaptığı muamele zaten size de iyi gelmiyor. Ayrılmak ikiniz için de daha iyi.

İtiraf edersem boşanmanın neden doğru karar olduğunu anlar diye düşündüm. Evet ben aldatmasaydım da evliliğimiz zaten yeterince sorunluydu ama ona göre ikimizde çaba sarfedersek saygıyı yeniden sağlayabiliriz. Bu yüzden çabuk pes ettin,biz haketmedik falan diyor. Nasıl zorlanıyorum. Kangren olan bir uzvunu atmakla eşdeğer benim için bu ilişki. Çok zor. Aklımı korumaya çalışıyorum.

Bence ona itiraf etmeyin. Size kötü bir şey yapabilir. Sakin bir şekilde ayrılamaz mısınız?

İkinci paragraftaki korkunç olayı yaşatan şimdiki eşiniz mi? Diğer yorumları okumadım , anlayamadım o sebeple."döve döve tecavüz eden" kim?? Lütfen şimdiki eşiniz olmasın.

Anlatırsanız sinirini kontrol edemeyebilir. Gurur meselesi haline getirip başınıza iş açmaya çalışabilir. Zaten şiddet eğilimi varmış. Anlatmanız kimseye fayda sağlamayacak.

Itiraf edebilirsiniz, ama bunu en azindan daha guvende oldugunuz bir yer ve zamana erteleyin. Bosanma davasinda sizin icin sorun olabilir, cevrenize bu olay yayilabilir. Bir de birisiyle yazistiginiz icin sizi doven adam, bunu ogrendigi zaman size daha buyuk zararlar vermeye kalkabilir. Yasadiklariniz icin cok uzuldum, keske yardim edebilsem.

Aldatan bir cok kadin var, hem de sebepsiz yere. Iliskinizdeki guveni ilk o sarsmis. Kendinizi bu konuda cok suclu hissetmeyin. Onun da aldatmadigindan emin degiliz. Ayrica siddet uygulamis size. Bir cok erkek ve kadin birbirlerini aldatiyor evliliklerde, hic birisi sizin gibi kendisini kotu gormuyor. Hak ettiklerini dusunuyorlar. Bazisinin egosu oksaniyor, hatta daha mutlu hissediyor. Siz ise kendinizi kotu hissediyorsunuz. Bu vicdaninizin oldugunu gosteriyor. Esinizden nefret etmediginizi gosteriyor. Siz iyi bir insansiniz. Kendinizi kotu gormeyin. Umarim dogru kisiyi bulur ve mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
Eleştirilmeyi göze alıp yazıyorum bu yorumu.Hayatın sana adil davrandığını düşünmüyorum.Evet , herkes kendi seçimlerini yaşar ama çok toy ve cahilmişsin bence.Yaşadığın acı tecrübeler de olmuş.Açıkçası yoğun bir sevgi açlığı çektiğini düşünüyorum.Aldattıysan da söyleme.Ama aldatmaktan da vazgeç artık eşini.Yeni bir sayfa aç kendine.Evine , yuvana , eşine en önemlisi de kendine bu saygısızlığı yapmaya devam etme.

Anlatmayacağım. Böyle nasıl yaşayacağım ben
Kararlı olursanız atlatırsınız neler atlatılmıyor ki uzun süreli bir ilişkiden bile ayrılması zorken kaldı ki evliliğin travması hiçbişiye benzemiyor ablamdan biliyorum ama sonunda unuttu zaman geçtikçe elbet canınızın acısı azalacak

Anlatmayacağım. Böyle nasıl yaşayacağım ben

Psikoloğa gidiyor musunuz şu an? Gitmiyorsanız bir an önce başlayın.
Herkes nasıl yaşıyorsa siz de öyle yaşayacaksınız. Kendinizi affetmeye çalışın. Hayat herkese eşit imkanlar sunmuyor ki herkes her zaman doğru kararlar verebilsin...
Hayatınız sizi olmamanız gereken bir noktaya götürmüş. Kendinize acımayın artık. İsterseniz hepsinin üstesinden gelebilisiniz.

Boşanıyoruz. Ona yapmamak için. Kendime de yapmamak için..

Aslında o psikoloğu arayıp bana sorunumu net olarak söylemesini ve kendisinin yapamadığını yapacak birini bulmama yardımcı olması gerektiğini söyledim. Klinik bir psikolog. Ve onunla ilgili olan öfkemi kustum biraz.

Bence o adamdan uzak durun. Onda ne meslek etiği var ne insanlık. Şikayet edin derdim ama boşanma aşamasındasınız, size etkisi ne olur bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Ama layığı meslekten atılması.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama internetten şehrinizdeki klinikleri inceleyin. Yorumlara bakın. Forumda da bu tarz öneri başlıkları olabilir belki. İyice araştırdıktan sonra karar verin kime gideceğinize. Bir insanlık yoksunu daha çıkmasın karşınıza.

Ederdim ama sanırım çocukları var.
Terapiyi bu mevzu yüzünden sonlandırdık ve o zamanlar önerdiği biri vardı araştırdım o önerdikten sonra yorumlar olumlu ama ücreti biraz yüksek aracı olsun diye söyledim biraz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…