- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
Ya ben de baktım başka konu paylaşılmış mı diye göremedim..
200 küsür kişi var konuyu okuyan...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben de baktım başka konu paylaşılmış mı diye göremedim..
anladım..çok soru sordum ama tşkler
200 küsür kişi var konuyu okuyan...garipsedim açıkçası
200 küsür kişi var konuyu okuyan...garipsedim açıkçası
Neden bu konu seçilmiş paylaşılmak için. Millet kk'ye girsin diye mi.. Bana da çok tuhaf geldi..![]()
olabilir bilmeyenler girip baksın diyedir bence
konunun ismi yazıyo zaten direk twitterda
eşimi aldatıyorum diye
olabilir bilmeyenler girip baksın diyedir bence
konunun ismi yazıyo zaten direk twitterda
eşimi aldatıyorum diye
Bence bu durum öyle söylendıgı gıbı kolay degıl kendim cok yakın bır arkadasımda gordum boyle bıseyı bosan arkadasıyla evlen dıyorsunuz ama o kadar kolay olmayacaktır cevre yonunden tabıkı yaptıgı yanlıs ama belkı gercekten sevıyordur bılemıcem.. Benım yakın arkdasm 4 yıllık evlıydı kaynanasıyla yasıordu esıyle ılk evlendıgı gunler tartısmaya basladı ılk haftasında dayak yedı ve hep kaynı yanındaymıs bı zaman snra kaynına karsı bıseyler hıssetmeye baslamıs aynı evdesın bı kac ay once evde kımse yokken arkdasn anlattıgı gıbı bı anda sarıldklarını soledı snra kaynı hayır olamaz sen ablamsın dıyıp cekmıs gıtmıs 3 ay oldu ayrı eve tasındılar hayırlısı anlatıor bazen uzuluorm esı cok ılgısız goruyorumda kaynına karsıda derın bır sevgısı var ne denırkı bu duruma .. Arkdasın olayıda boyle bısey
bu olay daha vahimmiş ya kaynı bi de ha yazık ikisinede eşinede yazık amabence bu durum öyle söylendıgı gıbı kolay degıl kendim cok yakın bır arkadasımda gordum boyle bıseyı bosan arkadasıyla evlen dıyorsunuz ama o kadar kolay olmayacaktır cevre yonunden tabıkı yaptıgı yanlıs ama belkı gercekten sevıyordur bılemıcem.. Benım yakın arkdasm 4 yıllık evlıydı kaynanasıyla yasıordu esıyle ılk evlendıgı gunler tartısmaya basladı ılk haftasında dayak yedı ve hep kaynı yanındaymıs bı zaman snra kaynına karsı bıseyler hıssetmeye baslamıs aynı evdesın bı kac ay once evde kımse yokken arkdasn anlattıgı gıbı bı anda sarıldklarını soledı snra kaynı hayır olamaz sen ablamsın dıyıp cekmıs gıtmıs 3 ay oldu ayrı eve tasındılar hayırlısı anlatıor bazen uzuluorm esı cok ılgısız goruyorumda kaynına karsıda derın bır sevgısı var ne denırkı bu duruma .. Arkdasın olayıda boyle bısey
bir sürü konu açıldı gün çerisinde neden bu konu
Arkadaşın birazda yanlış evlilik kurbanı olmuş. Bu rahatı yerindeyken niyeyse rahat batmış![]()
bir sürü konu açıldı gün çerisinde neden bu konu
Bilemeyız ama durduk yere insan başkasından hoslanmaz ya belkı onunda vardır sorunları..
Belki facede paylasilip kocasina kadar gideradamda bu sayede ogrenir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.