• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tokat yedim..

Bayılıyorm böyle haktını savunan arkadaşlarıma... tavirların net... nie katlanasın ki. Eyvallah etme ilk günden böyle yapan bi kaç yıl sonra ne yapar... mecburi mutsuzlk çok zor...

Benim anlamadigim esiniz araba kullanirken yumruk atiyor ve siddeti agiz burun kanatmasi kadar oluyor. Sonra siz de vuruyorsunuz ve esinizin de agzi burnu kaniyor. Bu arada adam araba kullanmaya devam ediyor. Mantik hatasi var burada.
Takıla takıla buna mı takıldınız yani

Hamileysen bilemeyeceğim de değilsen bir dk bile durma bu adamla ağır dengesiz psikolojik vaka.

Kusura bakmayın ama tek taraflı değil olaylar hatta anlatmadıklarınız da var gibi. Bir kere adam araba kullanırken size vurup dudağınızı patlatamaz. Direksiyon başında o kadar güç uygulayamaz hadi attı diyelim siz araba kullanan kişiyi nasıl kendinize döndürmeyi başarıp ağzını kanattınız fiziksel olarak zor yani. Ve direksiyon başında birine yapıyorsunuz. Bir şeyi güzellikle söyleme huyunuz olmadığı için bağırarak söylediğinizden ve sonrasında fiziksel olarak cafede masaya vurma, eşinize vurma eylemi yaptığınızdan eşinizde de ters tepiyor o da tepki veriyor belki güzellikle deseniz sorun olmayacak tek sorun eşinizde değil yani bu arada araba benim, varlıklıyım, maaşı az diyerek eşinizi de küçük görüyorsunuz belki de yüzüne de söylüyorsunuz bunları ve hırçınlaşıyor. Ben cinsel anlamda seni istemiyorum demek baya hakarettir bir de daha ilk günden çocuk oyuncağı gibi boş ol demek ne demektir bu kadar mı basit mi zaten mantıksız da öyle aralıklarla boş ol diyerek boşayamazsınız eşinizi ayrıca sadece dini değil resmi nikahınız var gidin boşanma davası açın ağzınıza bir boş ol lafı yerleşmiş istemiyorsanız resmi ayrılın öyle kafanıza her estiğinde boş ol deyip gülünç duruma düşmeyin.

evliliğiniz kimsenin haddine değil ama daha ilk geceden ilk günden başlamış kavga dövüşler. Kesin demek istemiyorum ama sevgililik dönemlerinde mutlaka bi açık vermiştir eşiniz... allah yar ve yardımcınız olsun. Bir yapan ikiyi ve dahasını da yapar.. Susma, ezilme.

olay yeri incelemesindeki bilir kişi gibi gibi yorumlar niye yapılıyor. niye fake. hayatın gerçekleri. her an herşey olabilir. yaşamak mı lazım gerçek olduğunu kabul etmek için. hayret bişey.

olay yeri incelemesindeki bilir kişi gibi gibi yorumlar niye yapılıyor. niye fake. hayatın gerçekleri. her an herşey olabilir. yaşamak mı lazım gerçek olduğunu kabul etmek için. hayret bişey.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Merhaba, once sunu soyleyeyim. Bosanma icin 3 talak gereklidir. Ve her talak 3 bos oldan olusur. Yani bosanmak icin 9 tane bos ol demek gerekir. Kadin dini nikah sirasinda 1 talak hakkini alabilir. Yani kadin 3 kere bos ol der ise 1 talak gitmis olur. Geriye 2 talak yani 6 bos ol kalir. Ben bunu bircok hocadan dinledim. Yine de yanlissa bir ilahiyatci arkadasimiz duzeltsin lutfen.

Gelelim konuya... ilk gece yasadiklariniz karsisinda soke oldum. Ilk gecede bile bu kadar igrenclesebilen bir adam sevgiliyken siz gostermedi mi hic kendini? Yaptigi insana yakisir bir sey hic degil. Arabada olan olaya gelince direksiyonu kirmaniz cok yanlis ve refleksle o yumrugun gelmesini normal buluyorum. Siz de karsiligini vermissiniz zaten ama orada ikiniz de birbirinizin hayatini tehlikeye atmissiniz.

Ben ilk gunden bana siddet egilimi gosteren bir adamla devam edemezdim. Ve bana vuran adami benim gucum yetmese bile adam kiralar esek sudan gelene kadar dovdururum. Bu asla kabul edebilecegim bir sey degil. Beni dovmeyen insana karsi siddete karsi olurum, beni doven adama karsi siddetin en savunucusu olurum. Siz iliskinizi nasil duzeltirsiniz bilemedim. Zor bir durum. Belki ailelere soyleme vakti gelmistir.

İlk gece saçını açarken bağırmışsın ,yavaşça kibarca söyleyebilirdin kusura bakma da o konuda adam haklı canım acıyor diye bağrınca komşular duysa yanlış anlarlar ben olsam bende aynı hareketi yapardım ağzını tutmuş sadece sanki ağzına yumruk attı çok maduru oynuyorsun , adam arabayı durdurmuyor diye direksiyonu kırmak noluyor , yarın öbür günkü kavgalarınızda mutfaktan bıçağı kaptığın gibi adamın boğazına dayarsın beklerim,adamın vurmayacağı varsa da zorla kendine yumruk attırdın o seni engellemeye çalışmak istemiştir, sen onun yerinde olsan beterini yaparsın, kimbilir öncesinde noldu da adam sinirlendi, tabi ki kocanın küfür etmesi ve tokat atması doğru değil ,onunda yanlışı var ama kendini de çok masum görme, kafede de herkesin içinde masaya yumruk atmışsın hiç hoş değil, erkekliğine demicem, onuruna dokunmuş olabilir adamın herkes içinde karısından azar yemek,senin çok fevri hareketlerin var. Sen düzelmeden kocanın düzelmesini bekleme.Tatlı dil güler yüz göstermeye çalış biraz da adam yine aynı hareketleri tekrarlarsa tamam ama sen ona ne veriyorsan o da bu şekilde karşılık veriyor. Kusura bakma ama haksızsın...Ayrıca evlilikte kavga da olur hemen boşanmayı diline dolamışsın bence sen bu adamı sevmiyorsun. Neden evlendin?

saçı acıyınca insan istem dışı bağırabilir.hepimiz biliyor gelin başlarının ne sıkı ve sert oldugunu acımasa insan neden o kadar çok bağırsın ki.tamam iki tarafta da hatalar var yok değil ama adam şiddete her dafasında başvurmuş bunu bana kimse haklı çıkaramaz.

ellerine sağlık sende çakmışsın bir tane.araba sürerken de bir eli doluykende erkek yapıştırdımı bir tane değil ağzını kanatmak burnunu bile kırar.işin dedektiflik kısmını kendinize saklayın derim.

durduk yere kimse böyle dayak yedim diye konu açmaz.konunun gerçek olduguna inanmıyorsanız da çeker gidersiniz bu konudan.herşeye yorum yapmak zorunda değilsiniz.

İkiniz de aynısınız. Tam birbirinizi bulmuşsunuz. Öfke kontrolü yok, saygısızlık var. Taksit taksit "boş ol" lar filan, saçma. Daha şimdiden yüzgöz olmuşsunuz zaten. Taksitle boşamaya çalışacağınıza ayrılın madem resmi olarak. 3. Boş oldan sonra ne olacak, evi mi terkedeceksiniz? Niye hamilelik ihtimali var boş ollar havada uçuşurken? Tutarsız davranışlar, saçmalıklar almış başını gitmiş. Sizin kavgalarınızın sonu gelmez. Siz bu karakterlerle 3 gün sonra evde savaş da çıkarırsınız. Boşanın.

Dayağımı yer otururum demiyorum da, belki ben adamı kışkırtmazsam, sinirli olduğumda susmasını bilirsem, hiç olayları o raddeye getirmezsem, karşıma alır düzgünce konuşursam, belki evliliğimiz kurtulabilir diyorum. Bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta.
allah sabır versin arkadaşım
bir süre sonra o hem suçlu hem güçlü neden ben alttan alıyorumki psikolojisine gireceksin
konuşabiliyorsanız sakince konuşun
o da dikkat etmeli lafına hareketine

Sorun ne biliyor musun? kocan karşında maddi açıdan ezik.Ve yaptığı her hareket ezikliğin verdiği celallenme.
1-Bu olaylar sevgili nişanlılık döneminde başlamış olmalı.Yani ilişki dejenere olmuş.
2-ikinizinde öfke kontrolü yok.Sen tepkilerini bağırarak,en ufak birşeyi abartarak tahrik ederek yansıtıyorsun,o da hemen kaba kuvvete yönelecek kadar aciz.
3-İlk gece ki olayın,senin sadece sesini yükseltmene karşı sergilediği bir tavır gibi basit olduğunu düşünmüyorum.
4-Maddi üstünlüğünü herşekilde dile getiriyorsun.Konuna bile yansıtmışsın burda.Karşındaki erkeğe boş ol demne bile üstünlük göstergesi
5-Eşinin babasının da annesini dövmesinden örnek veriyorsun ama,kendinde en ufak bir olayda şiddet eğilimlisin.
6-Onun şiddetine şiddetle karşılık vererek (HER NE KADAR BURDA BAZILARI İYİ YAPMIŞSIN DESE DE) onun seviyesine iniyor,yaptığı hareketi meşrulaştırıyor,alışkanlığa dönüştürüyorsun.
7-Evde maddi ve iş konusundaki sorumlulukların büyük bir çoğunluğunu yüklenerek,sana el bebek gül bebek davranmasını istiyor,yaptığın herşeyde kendini haklı görmek istiyorsun.Unutma şiddeti sebep ne olursa olsun hiçbir insan evladı haketmez.Kadın erkek çocuk farketmez.
8-İlişkiye girmek gibi hassas bir konuda,isteksizliğini daha ılımlı,daha kırmadan söylemek gerekirken,özellikle tahrik ederek söylüyor ve onu aşağılıyorsun.
Kısacası,ikinizde birbirinize karşı saygısızsınız.Senin egon fazla,onun çevre ne der baskısı ve basiretsizliği fazla.Herke smaddi ve manevi kendi sorumluluklarını almadığı,empati yapmadığı ve taraflar birbirini zaman zaman lattan almadığı sürece bu evlilik yürümez.Kendisinin bu kadar borcu varken,yük senin omzundayken,6 aylık bir evlilikte hamile kalma olayın da farklı incelenecek bir konu.

üç kere boş ol dediğinde nikah düşüyor çünkü. Ve dini nikah ikimiz için de çok önemli.

öncelikle islam dini kadınlara boşanma hakkı vermiyor...
ve ikiniz de birbirinizden betersiniz...
birbirinizi geçrekten sevdiğinizi düşünüyor musunuz..
seven insanlar böyle hareketler yapmaz..
evlilik terapistine gidin belki kurtulur bu ilişki..
yok halen daha kurtulmuyorsa zorlamayın....

Anlatmaya nerden başlasam bilmiyorum. En iyisi en başından başlamak.6 aylık evliyim.

Evlendiğimiz ilk gece, saçımdan tokaları çıkarıyorduk beraber,ben canım yanıyor dedikçe baktım bu gülüyor, 'yavaş çıkar şunları, canım yanıyor' diye sesimi yükselttim biraz,gerçekten de canım yanmıştı,gözleri dönmüş bir vaziyette ağzımı kapattı, sus üst komşu yanlış anlayacak dedi. Kalktı gitti yanımdan,ben saatlerce ağlayarak kafamdan çıkarmaya çalıştım tokaları, şaşkındım bi yandan da, kıyamaması lazım bana, geri gelmesi lazım diye düşünürken, ayrı uyuduk ilk gecemizde.

Aynı gecenin sabahı oldu, ikimiz de çok gerginiz. Kahvaltı yapmaya gittik. Ben bana davranışını, ilk geceden ayrı yatmasını kabullenemiyordum. Tartıştık gene kafede, masaya elimi vurdum tartışma esnasında. Kolumdan tuttuğu gibi kaldırdı beni mekandan, arabaya bindirdi. Arabada bana öyle bir bakışı, kızması var ki, ben ne olduğunu anlamadan boğazımı sıktı, sen kimsinler kafede insanlar hep bize baktılar falan..

İçimden düşündüm bu nasıl evlilik ? Kafam durmuş gibiydi. Ben ki anamdan babamdan tek fiske yememiş, el üstünde büyütülen, üstüne titrenen, herkesin evlenmek için peşinde koştuğu, kariyer sahibi, maddi durumu iyi, iyi bir aileden gelen bir kızdım..

Dedim bu böyle olmaz, ben bu şartlarda evli kalamam. Boş ol dedim eşime, ve aramızdaki üç bağdan biri gitti haberin olsun dedim.

İşte özürler, ben sensiz yapamamlar, sen kafede elini masaya vurunca beni çiğnemiş oldun, gururuma yediremedim v.s. demeler.

Tamam dedim, her halde düğünün verdiği gerginlikten böyle olaylar oldu aramızda.Ve biz balayına çıktık..

Balayında, arabada gidiyoruz. O olayın üstünden bir hafta falan geçti.Benden kalacağımız bir yerin telefon numarasını bulmamı istedi. Tamam bakıyorum dedim, şehirlerarası yolculukta olduğumuzdan internet gelip gidiyordu telefonda. Söylenmeye başladı, ne kadar beceriksizsin de, ne kadar yavaşsın da. Ben de ne oluyor da bana böyle davranıyorsun dedim. Aramızdaki tartışma büyüdü. Benzinlikte duralım, elimi yüzümü yıkıycam,tuvalete gidicem dedim. Kulandığı araba da bana ait bu arada. Durmuyorum benzinlikte falan, istersen üzerine yap dedi. Dedim sen manyak mısın, nasıl durmazsın. Durursun durmazsın derken, ben direksiyonu sağa kırdım dursun diye. direksiyonu sağa kırmamla yüzüme yumruk yemem bir oldu.

Bi baktım dudağım patlamış, morarmış, kan akıyor ağzımdan. Kaldım öyle bi, yüzüne baktım, refleks olarak yaptım, çok korktum falan dedi. O yumruk öyle atılmaz,böyle atılır dedim var gücümle vurdum ben de bi tane buna. Bunun da ağzı kanamaya başladı. Balayında, ikisinin de ağzından kan damlayan bir çift, görüntüyü düşünebiliyor musunuz.

İşte refleks olarak yaptım, çok korktum, kaza yapabilirdik, seni direksiyondan uzaklaştırmak için yaptım falan dedi. Yeminler etti. İçimden düşündüm. Tamam dedim ya sonuçta ben de hatalıydım, direksiyona öyle yapmayacaktım, hem ben de ona vurdum ödeştik falan.

Aradan geçen zamanda bi daha böyle bir olay olmamıştı. Ta ki düne kadar. Ağır grip oldum, kolumu kaldıracak halim yok. Ben hasta olunca da bugünlerde yakınlaşmamız olmadı. Dün gene bana sırnaştı eşim, ben de çok hastayım, ya çok hasta olduğumdan, ya da belki bilmiyorum belki de hamileyimdir, hiç sana o gözle bakamıyorum, sevişmek gibi bi niyetim yok dedim. Öyle mi dedi, çekti gitti bu odadan.

Adını seslendim bi beş dakika sonra. Adı mehmet olsun. Ben mehmeet diye seslenirken onun bana karşı odadan cevabı, mehmetmiş, bi s.. g..., aq oldu.

Küfürden nefret ettiğimi bile bile bana bu cümleyi kurabildi. Gözüm dönmüş bi şekilde gittim yanına, ben ne dedim de sana, sen bana küfrediyorsun dedim, yanımdan git falan dedi. ne demek git, ben ne yaptım da bana s.. g... deniyor dedim, sen s... g... terbiyesiz dedim.

Beni başından savmaya çalıştı, benim iyice sinirim bozuldu. Bağırmaya başladım, sus üst komşular duyacak dedi. Üst komşuyu tanıyor musun ki, duysa ne olur dedim. Bir iki şey daha dedim mi hatırlamıyorum, sonra bi baktım yerdeyim. Tokat atmış bana.

Sen nasıl bana tokat atarsın, sen kimsin. boş ol mehmet ikinci bağımız da gitti dedim. Yüzünü görmek istemiyorum çık git bu evden dedim. Çıktı, dışardan bana mesaj atmış, yok kırılmış da, aslında bana çok değer veriyormuş da.

Yazdım, sen şaka mısın ? sen mi kırıldın, durduk yere hem küfredip hem de bana tokat atmışken, sen nasıl bi insan evladısın hiç mi allah korkun yok yazdım.

Ondan sonra eve geldi, odanın kapısını kilitlemiştim. Kapının önünde yalvarıyor aç konuşalım özür dilerim falan diye. Kapıyı falan açmam, ben sana güvenmiyorum, kapıyı açarsam bi daha vurmayacağın ne malum, benim bu evde can güvenliğim yok dedim. Kapıda yalvarmaya devam etti. Açmadım. Bir saat sonra geldi gene yalvardı, seninle konuşmak istemiyorum git dedim. Ayrılacak mıyız dedi, ben de hayırlısı olsun ama ben seni istemiyorum artık dedim.

Sabah işe gitti, mesaj attım, bi daha bu eve gelme, seni istemiyorum diye. Bi şey yazmadı.

Konu haricinde biraz da genel bilgiler vereyim, eşim de çalışıyor ama aldığı,bekarlık borçlarına kendi harcamalarına anca yetiyor. Evin maddi manevi bütün sorumluğu benim üzerimde. Yemeğiydi temizliğiydi bulaşığıydı evin masraflarıydı derken, ben bu kadar çırpınırken onun böyle davranması reva mı ? Bu arada babası da annesini dövermiş gençken. Böyle bi ailede büyümüş. Çok bağırdığın için vurdum diyebiliyor bu görgüsüzlüğü sebebiyle. Ve de dip not, hamile olabilirim.

yazım hatalarım için kusura bakmayın, bi hırsla yazınca ne yazdım hatırlamıyorum bile..
Babanın anneyi dövdüğünü görerek büyüyen bir adamdan başka bir hareket beklenmezdi zaten.
Ama sen de az değilsin bence, öyle ilk günden toka saçını acıttı diye bağırılır mı? Bağırman sana vurmasını haklı çıkarmaz tabiki ama ikinizde sinirlisiniz sanırım ve öfke kontrolünüz yok. Evlilikte aklına her gelen hareketi yaparsan sonuç bu oluyor.
Bu iş yürümez bence. Hamileysen ve çocuk sahibi olsan da yürümez.

Imam nikahinda erkek bosuyabiliyor kadin degil. Kadinin hakli oldugu konularda( aldatma vs ) direk nikah dusuyor zaten. Bosuna zirt pirt bos ol demenize gerek yok:s Ikinizde birbirinizden betersiniz. Okurken ben sinir oldum. Dogruyu soylemek gerekirse konuyada inanmadim:):)

Haklısın ama düşündüm direksiyonu birden kırmana karşılık bir insanın fevrileşmesi doğal..
Bir de eşin sana yanaşıyor, istemeyebilirsin bunu canım iyi hissetmiyorum hastayım sarılalım sadece halim yok olur mu
diye tatlı dille söyleyebilirsin. Şuan sana hiç o gözle bakmıyorum lafı kırıcı olmuş.

Eşin belli kırgınlık, korku ve öfkeyle kendisi olmaktan çıkıyor.
Ben öfke kontrolü adına yardım almanız gerektiğini düşünüyorum ikinizin de..

Anlatmaya nerden başlasam bilmiyorum. En iyisi en başından başlamak.6 aylık evliyim.

Evlendiğimiz ilk gece, saçımdan tokaları çıkarıyorduk beraber,ben canım yanıyor dedikçe baktım bu gülüyor, 'yavaş çıkar şunları, canım yanıyor' diye sesimi yükselttim biraz,gerçekten de canım yanmıştı,gözleri dönmüş bir vaziyette ağzımı kapattı, sus üst komşu yanlış anlayacak dedi. Kalktı gitti yanımdan,ben saatlerce ağlayarak kafamdan çıkarmaya çalıştım tokaları, şaşkındım bi yandan da, kıyamaması lazım bana, geri gelmesi lazım diye düşünürken, ayrı uyuduk ilk gecemizde.

Aynı gecenin sabahı oldu, ikimiz de çok gerginiz. Kahvaltı yapmaya gittik. Ben bana davranışını, ilk geceden ayrı yatmasını kabullenemiyordum. Tartıştık gene kafede, masaya elimi vurdum tartışma esnasında. Kolumdan tuttuğu gibi kaldırdı beni mekandan, arabaya bindirdi. Arabada bana öyle bir bakışı, kızması var ki, ben ne olduğunu anlamadan boğazımı sıktı, sen kimsinler kafede insanlar hep bize baktılar falan..

İçimden düşündüm bu nasıl evlilik ? Kafam durmuş gibiydi. Ben ki anamdan babamdan tek fiske yememiş, el üstünde büyütülen, üstüne titrenen, herkesin evlenmek için peşinde koştuğu, kariyer sahibi, maddi durumu iyi, iyi bir aileden gelen bir kızdım..

Dedim bu böyle olmaz, ben bu şartlarda evli kalamam. Boş ol dedim eşime, ve aramızdaki üç bağdan biri gitti haberin olsun dedim.

İşte özürler, ben sensiz yapamamlar, sen kafede elini masaya vurunca beni çiğnemiş oldun, gururuma yediremedim v.s. demeler.

Tamam dedim, her halde düğünün verdiği gerginlikten böyle olaylar oldu aramızda.Ve biz balayına çıktık..

Balayında, arabada gidiyoruz. O olayın üstünden bir hafta falan geçti.Benden kalacağımız bir yerin telefon numarasını bulmamı istedi. Tamam bakıyorum dedim, şehirlerarası yolculukta olduğumuzdan internet gelip gidiyordu telefonda. Söylenmeye başladı, ne kadar beceriksizsin de, ne kadar yavaşsın da. Ben de ne oluyor da bana böyle davranıyorsun dedim. Aramızdaki tartışma büyüdü. Benzinlikte duralım, elimi yüzümü yıkıycam,tuvalete gidicem dedim. Kulandığı araba da bana ait bu arada. Durmuyorum benzinlikte falan, istersen üzerine yap dedi. Dedim sen manyak mısın, nasıl durmazsın. Durursun durmazsın derken, ben direksiyonu sağa kırdım dursun diye. direksiyonu sağa kırmamla yüzüme yumruk yemem bir oldu.

Bi baktım dudağım patlamış, morarmış, kan akıyor ağzımdan. Kaldım öyle bi, yüzüne baktım, refleks olarak yaptım, çok korktum falan dedi. O yumruk öyle atılmaz,böyle atılır dedim var gücümle vurdum ben de bi tane buna. Bunun da ağzı kanamaya başladı. Balayında, ikisinin de ağzından kan damlayan bir çift, görüntüyü düşünebiliyor musunuz.

İşte refleks olarak yaptım, çok korktum, kaza yapabilirdik, seni direksiyondan uzaklaştırmak için yaptım falan dedi. Yeminler etti. İçimden düşündüm. Tamam dedim ya sonuçta ben de hatalıydım, direksiyona öyle yapmayacaktım, hem ben de ona vurdum ödeştik falan.

Aradan geçen zamanda bi daha böyle bir olay olmamıştı. Ta ki düne kadar. Ağır grip oldum, kolumu kaldıracak halim yok. Ben hasta olunca da bugünlerde yakınlaşmamız olmadı. Dün gene bana sırnaştı eşim, ben de çok hastayım, ya çok hasta olduğumdan, ya da belki bilmiyorum belki de hamileyimdir, hiç sana o gözle bakamıyorum, sevişmek gibi bi niyetim yok dedim. Öyle mi dedi, çekti gitti bu odadan.

Adını seslendim bi beş dakika sonra. Adı mehmet olsun. Ben mehmeet diye seslenirken onun bana karşı odadan cevabı, mehmetmiş, bi s.. g..., aq oldu.

Küfürden nefret ettiğimi bile bile bana bu cümleyi kurabildi. Gözüm dönmüş bi şekilde gittim yanına, ben ne dedim de sana, sen bana küfrediyorsun dedim, yanımdan git falan dedi. ne demek git, ben ne yaptım da bana s.. g... deniyor dedim, sen s... g... terbiyesiz dedim.

Beni başından savmaya çalıştı, benim iyice sinirim bozuldu. Bağırmaya başladım, sus üst komşular duyacak dedi. Üst komşuyu tanıyor musun ki, duysa ne olur dedim. Bir iki şey daha dedim mi hatırlamıyorum, sonra bi baktım yerdeyim. Tokat atmış bana.

Sen nasıl bana tokat atarsın, sen kimsin. boş ol mehmet ikinci bağımız da gitti dedim. Yüzünü görmek istemiyorum çık git bu evden dedim. Çıktı, dışardan bana mesaj atmış, yok kırılmış da, aslında bana çok değer veriyormuş da.

Yazdım, sen şaka mısın ? sen mi kırıldın, durduk yere hem küfredip hem de bana tokat atmışken, sen nasıl bi insan evladısın hiç mi allah korkun yok yazdım.

Ondan sonra eve geldi, odanın kapısını kilitlemiştim. Kapının önünde yalvarıyor aç konuşalım özür dilerim falan diye. Kapıyı falan açmam, ben sana güvenmiyorum, kapıyı açarsam bi daha vurmayacağın ne malum, benim bu evde can güvenliğim yok dedim. Kapıda yalvarmaya devam etti. Açmadım. Bir saat sonra geldi gene yalvardı, seninle konuşmak istemiyorum git dedim. Ayrılacak mıyız dedi, ben de hayırlısı olsun ama ben seni istemiyorum artık dedim.

Sabah işe gitti, mesaj attım, bi daha bu eve gelme, seni istemiyorum diye. Bi şey yazmadı.

Konu haricinde biraz da genel bilgiler vereyim, eşim de çalışıyor ama aldığı,bekarlık borçlarına kendi harcamalarına anca yetiyor. Evin maddi manevi bütün sorumluğu benim üzerimde. Yemeğiydi temizliğiydi bulaşığıydı evin masraflarıydı derken, ben bu kadar çırpınırken onun böyle davranması reva mı ? Bu arada babası da annesini dövermiş gençken. Böyle bi ailede büyümüş. Çok bağırdığın için vurdum diyebiliyor bu görgüsüzlüğü sebebiyle. Ve de dip not, hamile olabilirim.

yazım hatalarım için kusura bakmayın, bi hırsla yazınca ne yazdım hatırlamıyorum bile..
şer an "boşol" erkekler diyebiliyor bilgin olsun..Allah yardımcın olsun insallah..sinirlerini yıpratmış adam..keske korunsaydınız biraz..

Sizde dominant bi karaktersiniz kocanizda dominant olmaya calisio ama geri adim atan o oluo ama bu ikinizide yipratir aranizda saygi yok bunun boyutu artar ozellikle siddetin

Back