• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle konuşmuyorum:((

tatlım daha yeni evlisiniz hiç kimseye sınırlar koyulmayacağını bilmiyorsunuz tabi.Asker uğurlamaya gitmiş ne var ki bunda .süreklilik arzeden bir durum değilse tabi .Arada olur öyle şeyler .Karşılıklı anlayış .Boşanacak bir şey yok bence .

Daha evliliginizin başındasiniz. Evlilikler ancak 7 yılda oturusuyor olgunlaşır degisirsiniz.anlayis ozaman başlar. Şimdi çatışmalar olmasi çok doğal. Ayrilicak bi konu göremedim bu kadar küçük sorunlarda ayrılmayı düşünmek doğru değil. Aldatma şiddet calismama durumlarına saklayın bosanmalari. Hemen çekip gidecekler evlenmesin lütfen. Aile olmak yıllar ve fedakarlık ister.

Insan o sinirle yapabilir, esi de aynen o sinirle karsilik veriyo. Kimin esegi daha erkek olayina donusmus.

Ben konu sahibini hakli buluyorum cogu seyde ama iste yaklasimi kendini suclu duruma dusuruyor. Daha akillica hareket etse kocasi da sorumluluklarini pasa pasa yapar.

Hic bir evli erkek canim ne zaman cekerse o zaman eve gelirim diyemez.
Bu sizin dusunceniz, benim dusuncemse hic kimse kimseye ne zaman eve gelecegini ne zaman gidecegini, nerede yatmasi gerektigini soyleyemez. Kimse kimsenin cocugu degil. Yasaklar koyarak baska seyleri cazip kilarsiniz. Bir insan o evin de sahibi olan bir baska insani eve almamazlik yapamaz. Sayet yaparsa ayni muameleyi hak ediyor demektir

Daha evliliginizin başındasiniz. Evlilikler ancak 7 yılda oturusuyor olgunlaşır degisirsiniz.anlayis ozaman başlar. Şimdi çatışmalar olmasi çok doğal. Ayrilicak bi konu göremedim bu kadar küçük sorunlarda ayrılmayı düşünmek doğru değil. Aldatma şiddet calismama durumlarına saklayın bosanmalari. Hemen çekip gidecekler evlenmesin lütfen. Aile olmak yıllar ve fedakarlık ister.
Aynen oyle. Malesef o cicim yillarinda karsilikli kiymet bilinmiyor.

Bu sizin dusunceniz, benim dusuncemse hic kimse kimseye ne zaman eve gelecegini ne zaman gidecegini, nerede yatmasi gerektigini soyleyemez. Kimse kimsenin cocugu degil. Yasaklar koyarak baska seyleri cazip kilarsiniz. Bir insan o evin de sahibi olan bir baska insani eve almamazlik yapamaz. Sayet yaparsa ayni muameleyi hak ediyor demektir
Kusura bakmayın da evli bir erkek evinin yolunu bilecek. Ha önceden yoktu bu tür huyları son zamanlarda oldu belki o yüzden sinirleniyorum ama ben aynı şeyi yapsam emin olun o daha beterini söylerdi bana

Dusuncene saygi duyuyorum. Normalde , herseyin gerektigi gibi olmAsi gereken durumlarda boyledir. Ama uzun suredir birbirlerini yiyen insanlardan bahsediyoruz. Adam bir ayda esi razi olmamasina ragmen sabaha karsi eve geliyor. Evde 1,5 yasinda cocuk var. Kadinin da canina tak ettirmis. O bayanin durumunda olmadan onu anlamak kolay deyil. Burda kocasi resmen hanzoluk yapiyor, ve kadindan tamemen hanfendilik bekleniyir.

Dusuncene saygi duyuyorum. Normalde , herseyin gerektigi gibi olmAsi gereken durumlarda boyledir. Ama uzun suredir birbirlerini yiyen insanlardan bahsediyoruz. Adam bir ayda esi razi olmamasina ragmen sabaha karsi eve geliyor. Evde 1,5 yasinda cocuk var. Kadinin da canina tak ettirmis. O bayanin durumunda olmadan onu anlamak kolay deyil. Burda kocasi resmen hanzoluk yapiyor, ve kadindan tamemen hanfendilik bekleniyir.

Ipler kimin eline gececek, mevzu bu...
Kocani kim gazladiysa gazlamis ya da en basindan beri tavri bu...
Ben kadin lafi dinlemem, bosanacacaksan yalvarmam kapi orda, sana mi soracagim vs. vs.
Evli birisi heeyytt ben kafama esince eve gelirim diye sabaha karsi gelir mi ya? Ama buyuk ihtimalle sen ablana, arkadasina bile giderken musaade alip gidiyorsundur...
Olayin ozu eger bunu alttan alirsan artik istediklerini yaptirdim, kuzu kuzu dinledi beni, bundan sonra boyle, ben ne dersem o diyen bir adamla karsilacaksin, yani ipler ona gececek...
Ya da burnu surterse zafer senin...
Cok sacma bir yaklasim ama uzgunum su an esinin yaptigi ve icinde oldugun olay bu..
Ben bosanamam, gerekirse omur boyu cekerim kizim icin mantigin cok ama cok yanlis, ve esin bunu farkinda ve butun dayiligi da burdan geliyor zaten...
Yanlis bir sey yaptiginda onu korkutmak icin lafta degil gercekten gidebilecegini bilsin...

Kusura bakmayın da evli bir erkek evinin yolunu bilecek. Ha önceden yoktu bu tür huyları son zamanlarda oldu belki o yüzden sinirleniyorum ama ben aynı şeyi yapsam emin olun o daha beterini söylerdi bana
Adam evin yolunu biliyor zaten hanimefendi, siz saat 12 de geleceksin dediginiz icin 1de gelmis bu adam. Bana baski uygulama ben senin kopegin degilim diyor. Boyle devam ederseniz evliliginize olur olan.

Insallah canim bu kucuk sorunlarinizi atlatirsiniz isi eger sen Ben olayina cevirmezseniz her evli Cift Boyle olaylar yasamistir AMA bosanilacak bir durum yok ortada ustelik kucuk bir cocugunuz varmis hakkli degil sin diyemem cok haklisin esine sinirlenmekte ama bu konularda kadinlar daha yapici olmali bence yuvani dusunuyorsan eger mesela kizininda icinde oldugu ailecek hafta sonu plani yap guzel bir piknik olabilir yada guzel bir yuruyus oda olmadi evde ucunuzun oynayacagi ailecek kalteli zaman gecireceginiz bir aktivite aranizdaki buzlari cozer gibi me geliyor birde esine hosuna gitmeyen huylarini nazikce Sakin oldugu zaman izaat et seni nasil etkiledigini anlatbence Boyle daha saglam iletisim kurabilirsin sinirliyken sen soylesin boylesin demek kimsenin hosuna gitmezustelik Dahada alevlenir olaylar

Öncelikle merhaba kızlar... Takip ediyorum sürekli yazılarınızı ama ilk defa sizlerle bir derdimi paylaşacağım. İçime ata ata kendimi parçalıyorum çünkü sürekli.
Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 1,5 yaşında da bir kızımız var. Evlendiğimizden beri ailesiyle ilgili sürekli kavgalarımız oluyordu. Onlardan bahsetmeyeyim şimdi roman olur:) Neyse son 2 aydır da sürekli kavga ediyoruz tartışıyoruz. Birbirimize karşı bi soğukluk var aramızda. Bir kaç seferde eve sabaha karşı geldi ve bunun yüzünden çok tartıştık. En son Salı günü de arkadaşının asker gecesi varmış ve bende en geç 12 gibi evde olmasını yoksa kapıyı açmayacağımı söyledim. Oda ben saat sınırı olan bir erkek değilim dedi. Yani resmen serbest bi erkeğim demek istedi gibime geldi. Bende bende sabaha kadar koca bekleyecek kadın değilim dedim. Gece 1 de geldi aradı aradı açmadım kapıyı çaldı açmadım. Yarım saat falan bekledi kapıda sonra dayanamadım açtım ve doğru yataağa gittim yattm. Ona yatağa giremiceni söyledim sana mı sorcam dedi. Bende kızımı aldım oturma odasında kanepeye kendime yatak yaptım orda yattım o gece. Geldi yanıma baya tartıştık falan. Kendi suçunu görmüyo başka konuları falan açıyo falan anneme babama laf söyledi faln. Annemlerde şehir dışındalar ve 1 ay sonra dönecekler. Bende geldiklerinde evden gidecğimi ayrılacağımı falan söyledim sinirden. Gideceksen ablana götürüyüm dedi bana. Neymiş benim köpeğim değilmiş. O kadar ağır şeyler söylediki. Ne desem batıyo. Yani insan kocasına yap et diyemicek mi ? Deyince köpeği mi oluyor anlamadım. 3 gündür de yüzüne bile bakmıyorum tek kelime konuşulmuyor evde. Bi de gitmiş annesine anlatmış annesi ağzımı aradı tek kelime etmedim. Onun sülalesinde meşurdur erkeklerin karılarının dedikodusunu yapmaları. Oturur analarına anlatırlar analarıda bütün sülaleye yayar. O yüzden hiçbirşeyimi paylaşmam kayınvalidemle. Ama şimdi ne olacak bilmiyorum. ne o konuşuyor ne de ben. Bi mesaj atıyım diyorum sonra söyledikleri aklıma geliyo geri çekiliyorum. Boşansam nolcak ki bu en kötüsü düşünmesi bile kötü kızım ne yapar:KK43: çok düşkün babasına.Ona bunu yaşatmaya hakkım yok. Gerekirse ömür boyu aynı evin içinde konuşmam ama genede çocuğuma bunu yaşatmak istemem. Ama kaderimde yazılıysada yapacak bişey yok:KK43:( Şimdi bana akıl verin napayım ben? :KK43:(
evli çiflerin yalnızca aileleri yüzünden sevgilerini yitirmelerine çok üzülüyorum. yapmayın ya geçin karşılıklı konuşun, bundan sonra ne sen ne de ben ailelerimiz hakkında kötü laf edicez diye karar alın. bundan sonra ne sen ne de ben ailelerimizin yaptığı kabalıkları umursuycaz diyin. zor olmamalı bunu yapmak bi tane de yavrucağın var. ve şu geç gelme konusunda da, eşine kötü bi üslupla geç gelmemesini söylemişsin anladığım kadarıyla; gıcık olmuş ki laf dinlememiş zannımca. canım saat 12ye kadar gel eve bak çok meraklanırım gece bebeğimle yalnız bırakma bizi lütfen deseydin belki de "erkekte saat sınırlaması olmaz" zihniyetsizliğini yapmazdı.

İnsan kocasına yap et demeyecek mi?????
Nasıl yani sen yap et diyeceksin kocan da emrin olur karıcığım diyecek öyle mi?
Yapmazsa telefonu kapıyı açmazsın.
Hiç kimseye yap et diyemeyiz elbette.
Yap et dense sen de aksini yaparsın. Bence eşinin sabrını zorluyorsun.

Boşanmak ev ıcınde ıcınde mutsuz sıddetlı gecımsızlık sıddet hakaret vs. bıreylerın dogal hakkıdır ama herseydede bosanıcam lafı artık benı cıdden gulduruyor , soyle bırseyde var esınız arkadasının asker eglencesıne gıtmıs sızede halıyle soylemıs habersız gıtse gec gelse neyse yanı cok gec bır saattede gelmemıs sız adamı kapıda beklemtmek gıbı bır hataya dusmeycektınız konusmayacajkkmısınız acın kapınızı konusmayın efendım , asker eylencesı oyle lıse yıl sonu balosu gıbı 12 de bıtecek dıye bırsey yok yanı sızınde hatalarınız var .
Eşinizinse kayınvalıdenıze gıdıp anlatması buyuk hata sorunlar ılk olarak esler arasında tartısılır cozulmeyecek gıbıyse aıleler mudehale edebılır belkı .
Yani kısacası ıkınızde hatalısınız bos yere bır kusluk ıcersıne gırmıssınız .

Akıl vermek haddime değil ama evlilikte çıkan kavgalarda en büyük sıkıntının ve tetikleyicinin üslup olduğunu görüyorum.Bunun getirdiği yanlış anlaşılmalar olayı daha da içinden çıkılmaz bir hale sokuyor.
Bu konularda belirli sınırlar koyup anlaşmaya varılabilir aslında.Yani bir saat belirlersiniz buna riayet edersiniz.Ama burada size haksızlık yapılmaması önemli.
Size şöyle yapın böyle yapın demek ne kadar doğru bilemiyorum,zira kocanızı en iyi tanıyan sizsiniz.Nacizane tavsiyem empati yapmasını sağlamanızdır.Çünkü evin huzuru demek çocuğunuzun huzuru demek..

Öncelikle merhaba kızlar... Takip ediyorum sürekli yazılarınızı ama ilk defa sizlerle bir derdimi paylaşacağım. İçime ata ata kendimi parçalıyorum çünkü sürekli.
Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 1,5 yaşında da bir kızımız var. Evlendiğimizden beri ailesiyle ilgili sürekli kavgalarımız oluyordu. Onlardan bahsetmeyeyim şimdi roman olur:) Neyse son 2 aydır da sürekli kavga ediyoruz tartışıyoruz. Birbirimize karşı bi soğukluk var aramızda. Bir kaç seferde eve sabaha karşı geldi ve bunun yüzünden çok tartıştık. En son Salı günü de arkadaşının asker gecesi varmış ve bende en geç 12 gibi evde olmasını yoksa kapıyı açmayacağımı söyledim. Oda ben saat sınırı olan bir erkek değilim dedi. Yani resmen serbest bi erkeğim demek istedi gibime geldi. Bende bende sabaha kadar koca bekleyecek kadın değilim dedim. Gece 1 de geldi aradı aradı açmadım kapıyı çaldı açmadım. Yarım saat falan bekledi kapıda sonra dayanamadım açtım ve doğru yataağa gittim yattm. Ona yatağa giremiceni söyledim sana mı sorcam dedi. Bende kızımı aldım oturma odasında kanepeye kendime yatak yaptım orda yattım o gece. Geldi yanıma baya tartıştık falan. Kendi suçunu görmüyo başka konuları falan açıyo falan anneme babama laf söyledi faln. Annemlerde şehir dışındalar ve 1 ay sonra dönecekler. Bende geldiklerinde evden gidecğimi ayrılacağımı falan söyledim sinirden. Gideceksen ablana götürüyüm dedi bana. Neymiş benim köpeğim değilmiş. O kadar ağır şeyler söylediki. Ne desem batıyo. Yani insan kocasına yap et diyemicek mi ? Deyince köpeği mi oluyor anlamadım. 3 gündür de yüzüne bile bakmıyorum tek kelime konuşulmuyor evde. Bi de gitmiş annesine anlatmış annesi ağzımı aradı tek kelime etmedim. Onun sülalesinde meşurdur erkeklerin karılarının dedikodusunu yapmaları. Oturur analarına anlatırlar analarıda bütün sülaleye yayar. O yüzden hiçbirşeyimi paylaşmam kayınvalidemle. Ama şimdi ne olacak bilmiyorum. ne o konuşuyor ne de ben. Bi mesaj atıyım diyorum sonra söyledikleri aklıma geliyo geri çekiliyorum. Boşansam nolcak ki bu en kötüsü düşünmesi bile kötü kızım ne yapar:KK43: çok düşkün babasına.Ona bunu yaşatmaya hakkım yok. Gerekirse ömür boyu aynı evin içinde konuşmam ama genede çocuğuma bunu yaşatmak istemem. Ama kaderimde yazılıysada yapacak bişey yok:KK43:( Şimdi bana akıl verin napayım ben? :KK43:(
:110:

Burada açılan kocalarla ilgili konuların hemen hemen çoğunda eşimi görüyorum.onu anLatıyorsunuz sanki.

Ben şuan kendisiyle konuşmuyorum.eşinizdeki serbest vurdum duymaz davranışların çoğu benim ukala kocamdanda var..Ağırlığınızı koruyun derim.

Back
X