Öncelikle merhaba kızlar... Takip ediyorum sürekli yazılarınızı ama ilk defa sizlerle bir derdimi paylaşacağım. İçime ata ata kendimi parçalıyorum çünkü sürekli.
Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 1,5 yaşında da bir kızımız var. Evlendiğimizden beri ailesiyle ilgili sürekli kavgalarımız oluyordu. Onlardan bahsetmeyeyim şimdi roman olur:) Neyse son 2 aydır da sürekli kavga ediyoruz tartışıyoruz. Birbirimize karşı bi soğukluk var aramızda. Bir kaç seferde eve sabaha karşı geldi ve bunun yüzünden çok tartıştık. En son Salı günü de arkadaşının asker gecesi varmış ve bende en geç 12 gibi evde olmasını yoksa kapıyı açmayacağımı söyledim. Oda ben saat sınırı olan bir erkek değilim dedi. Yani resmen serbest bi erkeğim demek istedi gibime geldi. Bende bende sabaha kadar koca bekleyecek kadın değilim dedim. Gece 1 de geldi aradı aradı açmadım kapıyı çaldı açmadım. Yarım saat falan bekledi kapıda sonra dayanamadım açtım ve doğru yataağa gittim yattm. Ona yatağa giremiceni söyledim sana mı sorcam dedi. Bende kızımı aldım oturma odasında kanepeye kendime yatak yaptım orda yattım o gece. Geldi yanıma baya tartıştık falan. Kendi suçunu görmüyo başka konuları falan açıyo falan anneme babama laf söyledi faln. Annemlerde şehir dışındalar ve 1 ay sonra dönecekler. Bende geldiklerinde evden gidecğimi ayrılacağımı falan söyledim sinirden. Gideceksen ablana götürüyüm dedi bana. Neymiş benim köpeğim değilmiş. O kadar ağır şeyler söylediki. Ne desem batıyo. Yani insan kocasına yap et diyemicek mi ? Deyince köpeği mi oluyor anlamadım. 3 gündür de yüzüne bile bakmıyorum tek kelime konuşulmuyor evde. Bi de gitmiş annesine anlatmış annesi ağzımı aradı tek kelime etmedim. Onun sülalesinde meşurdur erkeklerin karılarının dedikodusunu yapmaları. Oturur analarına anlatırlar analarıda bütün sülaleye yayar. O yüzden hiçbirşeyimi paylaşmam kayınvalidemle. Ama şimdi ne olacak bilmiyorum. ne o konuşuyor ne de ben. Bi mesaj atıyım diyorum sonra söyledikleri aklıma geliyo geri çekiliyorum. Boşansam nolcak ki bu en kötüsü düşünmesi bile kötü kızım ne yapar
çok düşkün babasına.Ona bunu yaşatmaya hakkım yok. Gerekirse ömür boyu aynı evin içinde konuşmam ama genede çocuğuma bunu yaşatmak istemem. Ama kaderimde yazılıysada yapacak bişey yok
( Şimdi bana akıl verin napayım ben?
(