Yaşadığınız şeyler çok zor ama ailesinden uzaktayken neden bu kadar sorun yaşıyorsunuz anlayamadım açıkçası ben. Ben kayınvalidemle çok yakın oturuyorum, bizde çoğu zaman onlara gider geliriz, benim kvalidemle düğün sırasında çok olayımız vs. Ama inanın zamanla bir şeyler oturuyor ve rayına giriyor. Benim ikinci senem bitti evlilikte, iyilikle yaklaşırsanız siz iyilik bulabilirsiniz, farklı kültürler, farklı görgü, farklı yaşam.. Elbetteki kimse kimseyle şahane anlaşamaz, ama zamanla o sizin siz onun huyunu öğrenirsiniz. Hele de bebeğiniz olduktan sonra sizde bir anne olucaksınız, sizin ağırlığınız olucak. Eşinize söz geçiremeseniz de siz okumuş etmiş mesleği olan birisiniz, ailesiyle olan ilişkilerinizi ayarlayabilirsiniz bence. Eşinizin iyi biri olduğunu ama ailesi konusunda hassas olduğunu söylemişsiniz. Babasızlıktan dolayı kendine baba rolü biçmiş bence. Ailenin başında olmak, kardeşlerini annesini yalnız bırakmak istemiyor belli ki. Siz nasıl boşanırsam babam mahvolur diyip ailenize kıyamıyorsanız, o da kendi ailesine kıyamıyor belli ki.
Bence biraz sakin kafa düşünmeniz lazım.