Öncelikle başınız sağolsun babanız için üzüldüm. Fakat eşinizden dolayı özgüven eksikliği yaşamanızı biraz abartı buluyorum. Günlük hayatta da bir iş yapmak isterken bizlere destek değil köstek olmaya çalışın çok fazla insanla karşılaşıyoruz hatta çoğu yakın arkadaşlarımız oluyor. O zaman her adımımızda bunlardan vazgeçelim ve hayalini kurduğumuz şey fobimiz olsun. Eşiniz korkuyorsa kullanmasın bununda baskısını yapmayın illa ki erkek kullanacak diye bir kural yok olmamalı. Sizde onun söylediklerini umursamak yerine özel ders alın eminim o ders ve hoca size katkı sağlayacaktr ve hocaya da bu durumunuzu özellikle belirtirsiniz. Durumunuz da iyiymiş. Sadece babanızdan dolayı fobinizin olmasını anlarım. Ama atlatılamayacak şeyler değil. Evet bende sıkıcı, monoton, robot gibi yaşayan bir eş istemem çünkü tam tersiyim sürekli seyahat eder, kamp yapar, yeni insanlarla tanışır, gezer, eğlenirim diğeri beni depresyona sokar. Ama bunu en başta evleneceğim kişiyle paylaşır o kişiyi de ben seçerim. 10 yıllık bir evlilikten bahsediyorsunuz dile kolay. Bu ev kuşu olmasını şimdi keşfetmiş olamazsınız öyle değil mi? Bu konularda kadınları haklı bulmuyorum açıkçası 2. çocuğu bile yapıyorlar o zamana kadar saygı duyduğu adamdan 2. çocuktan sonra 8 10 yıllık evlilikte isyan çıkartıyorlar bu çok yanlış.