Eşime ne b.k yariyorsun dedim

Valla neden böyle görüyorsunuz bilmem ama, bir babanın bebeğini kucağından indirmemesi harika bir şey. Ayrıca hiçbir zaman öyle adamları savunmadım, aksine boşanmaları taraftarı oldum.
Eşi bana pek saf gibi de görünmedi, evinin içini tam bilemeyiz ama nedir iş beğenmemeler, evde çocuğum var benim ne yapıyorum ben evde diyor mu acaba..
Canım haklısın konu sahibi de haklı ama adamcağızın ben sağlıklı düşünebildiğine inanıyorum bi erkek ve fıratı nede olsa bizden farklı ki söylediği söz yenilir yutulur gibi değil ki ben bayan olmama rağmen bu sözü hayatta unutmam ve beni çok yaralar ben bu işin bu boyutundayım

İlk yorumumun son cümlesi zaten gene de o laf denmez şeklindeydi, haklı ya da haksız tartışma bel altına tasindiysa saygı biter istersen dibine kadar haklı ol

Şu yorumu yapan benim kime anlatıyorsun Türk ailesini yahu, herkesin aile yapısı da farklı ayrıca,konu sahibinin ilk hatası yarım yarım anlatmak zaten derli toplu bir konu acmamis

Bebek daha rahme düştüğünde dünya masraf canım. Doğumu ayrı masraf, bezi, maması, emziği, zıbını, nefes alması bile masraf.
Kadın da endişelendi doğal olarak bu çocuğun ihtiyaçları nasıl karşılanacak diye.
Tamam saygı, sevgi eyvallah bunlara biz de evet diyoruz da bebeğin birincil ihtiyaçları devreye girince, onlar ilk sıradan iniyor işte. Ne anne kendi psikolojisini ne de eşininkini düşünebiliyor. O an acil olan bebek çünkü.

Türk aile yapısında kız tarafı ev vermez onu ne yapıcaz
İşte en başta burda bozulmuş balık baştan kokar adam o eve giderse yılanın başı gibi ezeler saymazlar kaale bile almazlar bu hanımefendi de burdan cesaretlenmiş vurmuş saygısızlığa

Ne yazmışım ben yahu,olaya ya kocası öldürürse diye bakacaksak yorum yapmayalım kocasıyla her kavga edene aman ses etme öldürür mü dicez, o potansiyeli gören kaçarak uzaklaşsın zaten
Anlamiyosunuz galiba adam gece gündüz zaten is ariyor kolaymi elinde meslek diploma yokken is bulmak ustune kayinpederin evinde esinden bu sözleri duyuyor biraz empati kurun lütfen

Erkek fıtratı kadından farklı lafından ne ekmek yedik be

Erkek aldatır onların doğası farklı nefsine yenik, erkek dayak atar e onları alttan almak lazım sinirli olurlar, erkek lafta anlamaz onların fıtratı öyle düzler şu bu

Erkeklerin böyle olmasının sebebi biziz, erkek yaptığı hataya bahane bile bulmuyo onu da biz buluyoruz, erkek çok gururlu haşin ama kadın az gururlu ve naif olmalı

Anlamiyosunuz galiba adam gece gündüz zaten is ariyor kolaymi elinde meslek diploma yokken is bulmak ustune kayinpederin evinde esinden bu sözleri duyuyor biraz empati kurun lütfen

E çok dokunuyorsa çıksın KP evinden, girsin kiraya Allah Allah

İşte en başta burda bozulmuş balık baştan kokar adam o eve giderse yılanın başı gibi ezeler saymazlar kaale bile almazlar bu hanımefendi de burdan cesaretlenmiş vurmuş saygısızlığa

O zaman gurur yapsın çıksın o evden gitsin kiraya, adam müdürle kavga ettim geldim deme cesaretini evi var diye buluyor zaten, ayın başında kira ödeyecek olsa peki efendim diyip oturacaktı

E çok dokunuyorsa çıksın KP evinden, girsin kiraya Allah Allah
Çözüm bunumu gördünüz bu kötü günlerde esinin dahs fazla destek olmasi gerekirken soylenen sozdeyim babasinin evinde oturuyor diye soyledigi söze bakin lutfen yanlis cok yanlis yanlisida burda savunmayin lütfen

Çözüm bunumu gördünüz bu kötü günlerde esinin dahs fazla destek olmasi gerekirken soylenen sozdeyim babasinin evinde oturuyor diye soyledigi söze bakin lutfen yanlis cok yanlis yanlisida burda savunmayin lütfen

Ben böyle düşünüyorum arkadaşım kısır tartışmalara girmeye gerek yok herkesin doğrusu kendine

E işi yok nereye girecek kiraya?
Yine aynı kapıya çıkıyor işte...

Hah işte onu diyorum,konu sahibi demiş ya ağırkanlı diye, mecbur olsa bak bakalim ağırkanlı oluyor mu, müdürle kavga ettim diyip dan diye işi bırakıyor mu, şimdiye kadar birikime güvenmis

Mrb arkadaşlar sinirlerim çok bozuk 8 ay önce bulunduğumuz şehirden ayrıldık memleketimize taşındı ben istedim burda ailem ev verdi bize oturuyoruz eşim bir ay işsiz kaldı sonra is buldu eve 10 dk mesafede çok iyi bi iş bende 8 aylık hamileydim doğum yaptım o hafta eşim işten çıktı müdürle kavga etmiş 4 ay işsiz kaldı bi iş buldu aksamlari çalışıyodu hem çalış hem iş bak dedim yapmadı şimdi orası da kapandı ortada kaldı is arıyor üstelik kredi borcumuz var bugünde gece çocuk durmadı sabah eşime biraz sen bak dedim oda tamam dedi kalktı yatakta oturuyo uykusunu acıyo çocuk agliyo al kucağına diye bi kaç kez söyledim oda 10 kere söyleme bişeyi dedi bende sinirlendim kalktım çocuğu aldım ne b.k yariyorsun zaten dedim salona geçtim oda is aramak için çıktı vicdan azabı ceksemmi cekmesemmi gelince küsmü kalsam b8lemedim

Haksızsın konu sahibi ve üzerine hala adam eve gelince nasıl tavır yapmalıyım diye soruyorsun.

Adam zaten is bulup çalışıyormuş yan gelip yatmıyormuş ki.
Şanssız bir donemde olabilir, ne b.ka yarıyorsun demek yerine destek olsanız, cesaret verseniz belki daha iyi hissedecek, daha iyi isler bulacak.

Adam kaldırıp sana dese,
Ben bi b.ka yaramiyorsam o çocuğu nerden yaptın.
Sen neye yarıyorsun?

Ne diyeceksin.

Biraz mantıklı düşünmek lazim.
İnsan sevdiğine, eşine böyle kırıcı konuşmaması lazim.
Bir ömür geçirecekseniz omurluk konuşun, anlık değil.

Özür dileyip, gönlünü almalısınız, tavır değil.

Yok demedim yoksa eger meslek diploma kolay degil is bulmasi

E yok demişsin işte bende öyle birşey okumadım da acaba ben mi kaçırdım dedim, mesleği olmadığını nerden çıkardın anlamadım

Hah işte onu diyorum,konu sahibi demiş ya ağırkanlı diye, mecbur olsa bak bakalim ağırkanlı oluyor mu, müdürle kavga ettim diyip dan diye işi bırakıyor mu, şimdiye kadar birikime güvenmis
Yav eğriye eğri, doğruya doğru şimdi, birikim olmasa, kayınpederinin evi olmasa iş konusunda o kadar seçici olabilir miydi?
Tabiki hayır!
Birikim bitmiş işte, kuru ev kalmış bir tek, konu sahibi de tehlike çanlarını duymuş, endişelenmiş. Olan sadece bu!

Erkek fıtratı kadından farklı lafından ne ekmek yedik be

Erkek aldatır onların doğası farklı nefsine yenik, erkek dayak atar e onları alttan almak lazım sinirli olurlar, erkek lafta anlamaz onların fıtratı öyle düzler şu bu

Erkeklerin böyle olmasının sebebi biziz, erkek yaptığı hataya bahane bile bulmuyo onu da biz buluyoruz, erkek çok gururlu haşin ama kadın az gururlu ve naif olmalı
Konu nerelere çekilmiş aldatan erkek değildir zaten adam da aldatmamış dövmemiş sövmemiş çok şükür"Sen adam değilsin" lafına gidip birisini öldürürmüsün yada hırpalarmısın Hayır ama erkekler bu lafa sinirlenirler ve hırslanırlar en basit örnek işinize gelince kadın ve erkek eşit fıtratları aynı işinize gelmeyince kocacim bu çok ağır kaldırsana kocacim evde ekmek bitmiş getirsene kocacim alışveriş yapacam kocacim para yetiremiuoruz ek işte çalışsana erkekler ağlamaz...deriz eeee hesap kitap dünyası o zaman bizim yerimizede onlar doğursun eee aynıyızya erkeklerin ve kadınlardan farklı olduğunu kabul etmessek kadının yaptığı işi erkek erkeğin yaptığı işi kadın yaparsa bir arpa boyu kadar yol alamayız hanımefendi

Ben böyle düşünüyorum arkadaşım kısır tartışmalara girmeye gerek yok herkesin doğrusu kendine
Kime neye göre dogru toplumun yapisina sosya ekonomik durumuna bakin lutfen ona gore yorum yapiniz burada insanlari yanlis yonlendirmeyiniz dogruya dogru yanlisa yanlis demelisiniz bence

Back
X