Yukarda sağda konu takibi iptal varArkadaşlar LÜTFEN YA susarmısınız? Bildirimlerden sinir krizine girdim artık saygı duyuyorum tartışın ama özelden konuşsanız iyi olacak. Biz yapsaydık şunları çoktan şikayet etmiştiniz ve konu kapanmıştı. Ve kapansında artık hay bi yorum yapayım dedim sizin yüzünüzden pişman oldum. Bildirimlerden gına geldi lütfen biraz bizede saygı
Bak yaaa üşenmemiş bütün mesajlarımı oturup okumuş vaktin çoksa bi namaz kıl kuran okuda lanet ver şeytanaArkadaş sen bana eşin seni aldatıyor demedin mi hasta mısın haplar mı fazla geldi duruyo daha yorumlar
Bak yaaa üşenmemiş bütün oturup okumuş vaktin çoksa bi namaz kıl kuran okuda lanet ver şeytana
Bence sende araya girme anladık kelime cambazısınBen konundan veya hayatından utan demedim söylediğin ithamlardan utan dedimalgıyı başka yöne çekmeye çalışma malum iyisin bu konuda
Ha ewet yeni gördüm yeni üyeyim ya bilmiyordum teşekkürlerYukarda sağda konu takibi iptal varbildirim gelmez
Ben oldum olalı rahatım ama sen pek rahat değilsin koskoca kadınım diyosun senden büyüğüm diyosun ama daha hiç bir büyüklüğünü göremedimKonunun başı bunlar ne okuyacam hepsini,vaktim çok rahat ol sen
Ben oldum olalı rahatım ama sen pek rahat değilsin koskoca kadınım diyosun senden büyüğüm diyosun ama daha hiç bir büyüklüğünü göremedim
Ne iftira yaaa kuvvetle muhtemel bir durumu söyledim yoksa ben bilmemBence çok rahat olma iftira attın neticede
Ne iftira yaaa kuvvetle muhtemel bir durumu söyledim yoksa ben bilmem
Bence sizin allahtan korkunuz olsaydı yalan yanlış yönlerdime yapmadınız hanımın eşini tanıdamadan şöyle yap böyle yap diye direktifler vermezdiniz bu doneler çok değil birkaç sayfa öncesinde var açın okuyunBence çok rahat olma iftira attın neticede
Kocan seni aldatır demek iltifat mıydı,ve şu an da da vajinam hakkında yorum yapıyorsun regliyim üstelik
Bence sizin allahtan korkunuz olsaydı yalan yanlış yönlerdime yapmadınız hanımın eşini tanıdamadan şöyle yap böyle yap diye direktifler vermezdiniz bu doneler çok değil birkaç sayfa öncesinde var açın okuyun
Ben de muhasebeciyim. Bu alanda iş bulmak göründüğü kadar kolay değil, Bulsan da anlaşmak çok zor. Aklıma işsiz zamanlarım geldi... Ailem sürekli bana işe yaramaz,tembel diyorlardı yeni mezundum, çok iş arıyordum ama yoktu. Birgün yine aşağılandım ve dayanamayıp bileğimi kesmiştim. Gerçekten de ölmek istemiştim asla blöf değildi. İnsanı o duruma getirecek kadar aşağılamak... Bilmiyorum ya hala bi de küssem mi diyorsunuz.
Fiştekçi demek istemiş. Sinsice destekleyip kışkırtmak manasına geliyor, fişteklemek.
Adam naif adamdan özür dile arkadaşım kalk sende katıl oynaşın ailece
Hah böyle işte konuşa konuşa,orta yol bulmaya çalışarak
Teyit ettim TDK'ye göre fişteklemek canım :)fişfikçi değil miydi o ya?
benim babannem kullanırdı, bir ondan duydum, yanlış öğrettiyse demek :)
Şuanda okadar sayfa gidemez ama yok burnu sürtsün mesafe koy gibi vallahi hatırlamıyorum ama o kadar yorumu kim yaptı benmi yaptım ve çoğu yorumunuzdada tepki aldınızNe direktifi verdim mesela alıntıla
Şuanda okadar sayfa gidemez ama yok burnu sürtsün mesafe koy gibi vallahi hatırlamıyorum ama o kadar yorumu kim yaptı benmi yaptım ve çoğu yorumunuzdada tepki aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?