Bak yaaa üşenmemiş bütün mesajlarımı oturup okumuş vaktin çoksa bi namaz kıl kuran okuda lanet ver şeytana
Bence sizin allahtan korkunuz olsaydı yalan yanlış yönlerdime yapmadınız hanımın eşini tanıdamadan şöyle yap böyle yap diye direktifler vermezdiniz bu doneler çok değil birkaç sayfa öncesinde var açın okuyun
Yazdın yazdın git özrünü dile ama konuşma burnu sürtsün diye buna benzer bi msj yazdınBen hiçbir zaman mesefe koy burnunu sürt falan yazmadım.
Ya allah aşkına vallahi bu kadarda olmaz yaa biz boşunamı bu hale geldik pekiBen mi tepki aldım te Allahım te Allahım te Allahım ya sabır
Yazdın yazdın git özrünü dile ama konuşma burnu sürtsün diye buna benzer bi msj yazdın
Ya allah aşkına vallahi bu kadarda olmaz yaa biz boşunamı bu hale geldik peki
Yazdın yazdın git özrünü dile ama konuşma burnu sürtsün diye buna benzer bi msj yazdın
Mesela bu size tepki olarak yazılmış adam olacak kızsizinde anlamadiginiz bukadar kadin cinayeti haberleri gelirken polisi bile cinnet gecirip ailesine kiyabiliyorken siz bu soylenenleri destekler nitelikte konusursaniz ileride konu sahibinin basina bisey geldigi zaman allah korusun sizde suclusunuz anliyomusunuz
Teşekkür ederim bende fikriniz saygı duyuyorum ama kendimi savunmak istiyorumArkadaşım çok müdahil olmak istemedim ama konu ile yorumlarını okudum. Sana katılmakla beraber polemiğe girmeni hoş karşılamadım. Aklı başında bir bayan olduğun yazdıklarından belli o yüzden boşver her şeye laf yetiştiremezsin herkes fikrini söyler saygı duyarsın.
Beğeniyi tepki sanıyorsa dimekBen mi tepki aldım te Allahım te Allahım te Allahım ya sabır
Mesela bu size tepki olarak yazılmış adam olacak kız
Bizzat tartışma başlamadanki yorumlarını taradım, evet dememiş. Sadece durum tespiti yapmış, öneride bulunmamış.Yazmadım arkadaşım benden iyi mi bilecen alıntıla diyorum işte
Bana bu konu başlığı altında böyle mantıklı tepki veren mesaj yaz bu konu hakkında bekliyorumEe başka bende sayayım mı sana tepki verenleri
Senin yapacağın şey şu,dediğin laf için özür dilemek,arada saygı kalmazsa o evlilik biter
Ama şunu da ekliceksin artık sünepeliği bıraksın,birikmiş de kalmadı gözünün önüne bak de
Bizzat tartışma başlamadanki yorumlarını taradım, evet dememiş. Sadece durum tespiti yapmış, öneride bulunmamış.
Üşenmedim kendi yorumlarımı da taradım, ben de surat as, laf söyle falan dememişim hiç.
Benim babaannemde öyle derdi..hatta çok kızarsa ardından birde beddua ederdi rahmetli))fişfikçi değil miydi o ya?
benim babannem kullanırdı, bir ondan duydum, yanlış öğrettiyse demek :)
Bana bu konu başlığı altında böyle mantıklı tepki veren mesaj yaz bu konu hakkında bekliyorum
Benim babaannemde öyle derdi..hatta çok kızarsa ardından birde beddua ederdi rahmetli))
Ooo yok ya benim babannemde de vardı beddua artı küfür. .hemde ne kufurlerha ha hayalimde canlandı, merak etme.
Allah rahmet versin.
Benim babannem beddua + küfür ile seninkini geçiyor :) Artık küfrü bıraktı ama şimdi "ölsem de kurtulsam sizden" modunda.
ben de diyorum "babanne ölünce öbür taraf rahat mı olacak sanıyorsun" diye, yine sinirleniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?