Eşime kızdım fikirlerinizi merak ediyorum

Hamilelikten hep bunlar yoksa eşiniz iyi biri ve ne için sinirlendiğinide biliyorsunuz,sorun etmeyin bence bu kadar. Bazen sorunlarımızı en yakınımızda olana yansıtıyoruz bu çok doğal.
Ayrıca çiçek yollaması ev işi yapması çok iyi biri olduğunun belirtisidir zaten ,sizsiz uyumak da istemiyor gereksiz gerginlik olmasın evinizde huzurunuzu kaçırmayın.zira bu zamanda zor bulunuyor.
Benim ikinci hamileliğimde zor geçti hiç yerinden kakkma dedi doktor inanın eşim bir bardak kaldırmadı yatın kalkın şükredin.
Sağlıkla doğsun bebeğiniz inşallah

Bütün gece yüzüme bakmayınca yatağa ayrı girsek ne olurdu ki
Gelip iki çift laf edebilrdi
Canım sıkıldı senle alakası YOk diyebilirdi
Oysa sen açarken becerememişsin dedi :)
Benimmde çok iyi durumda olduğum söylenemez yani
Dün ayr şehirde idik
Sen nasılsın diyebilirdi

O isteyince iyi olacağız
O isteyince aşacak suratını

Hadi ya
Üzüldüm sizin için
Dr bana da asla kalkmayacaksın dedi
Ama ben her iş eşimde olduğu için yine ara ara onun üzerinden yük almaya çalışıyorum

Peki haklısınız :)
Aslında haklısınız da gerçekten.
Bile isteye neden bozacaksınız camı.
Adam normalde naif ve düşünceliymiş ya, tolere edilebilir böyle ufak şeyler diye dedimdi :)
Siz tavrınızı alın,söylenin ama çok uzatmayın yine de

Valla bir an ben mi yazdım dedim. Eşlerimiz çok benziyor. Ama bende hamilelikten dolayi taktım mi takarim bazen ama genelde biseyleri uzatmam göz göze gelince hemen gülerim dayanamam

Hadi ya
Üzüldüm sizin için
Dr bana da asla kalkmayacaksın dedi
Ama ben her iş eşimde olduğu için yine ara ara onun üzerinden yük almaya çalışıyorum
Kalkmayin eşiniz idare ediyor ve şikayetlenmiyosa yatin benim erken doğum oldu hiç yatmadım zaten.
Erkeklerin bazıları Zor işte Allah ıslah etsin ne diyelim . Siz eşinizle güzelce konuşun Allah daim etsin mutluluğunuzu nazardan korusun amin

Morali bozulmuş sadece. O durumda bir insanın en son isteyeceği şey karşısındakinin bunu üstüne alınmasıdır..
Tavrı size değil uzatmayın..

Ne kadar iyimsersin :)
Yüzüme dahi bakmadı koca gece
Bir kelime etmedi
Bir de oturup konuşamam onunla

Canı sıkılabilir peki benim sucum ne ?

Peki sinirini bağırıp sizden çıkarsa daha mi iyi olurdu? Daha çok girerdiniz birbirinize..

Bazı insanlar sinirlenince neden sus pus olur? Diğerlerini üzmemek, o an hoş şeyler konuşmayacağı için..

Adam köşesine çekilmiş kafasında çözüm ararken sizin ondan bir şey beklemeniz bencilce..
İnsan barut fıçısı gibi oluyor. Kendimden de biliyorum. Öfkeliyken bu kadar duyarlı olunabiliyor..

Balkon cami konusunda sıkıntı yaşamış öncesinde zaten, eve gelmeden de konuşup tartıştıysa morali bozulmuştur, sinirlenmiştir. Sessiz kalmak istemiştir. Sonradan gelip özür de dilemiş. Her an her koşulda istediğiniz gibi davranmaya bilir eşinizde, ben böyle meseleleri hiç uzatmayan biriyim, kendi adıma da işi tatlıya bağlamış uyumuş olurdum zaten.

Güzel gününüzü bu kadar olay için heder etmeyin bence. Sağlıkla gelsin yavrunuz.

Canı sıkılan şey şeyini tırmalarmış.
Siz de o da gergin.
Saçma şeylerden evliliği hiç etmeyin.
Gidin sarılın sevdiğinizi söyleyin keza o size yıllarca yapmış
Veya bekleyin.

Kocana haksızlık yapıyorsun. O da bir insan. Canı sıkılmış. Morali bozuk. Robot değil ki yansıtmasın. Bazen havadan bile nem kapıyorsunuz. Bir de devam edim mi diye sormuşsun. İyi yap o zaman tribini. Millet sana 20 kg aldın, burnun büyüdü dediğinde onlara yapsan tribini de, suçu olmayan adama çatmasan keşke.

Canım ben de hamileyim çok ilgili bir eşim var şükür. Bana göre fazla abartmissiniz uzatmaya kesinlikle gerek yok .ayrıca şunu da unutmamak gerek diye düşünüyorum evet biz bebeği taşıyoruz gerçekten çok etkileniyoruz ben de riskli bir hamilelik geçiriyorum ama eslerimiz de bu süreçten çok etkileniyor karnıma dokunamiyo bile olurda hafif bastirsam bile zarar görürse diye olmadık şeyler düşünüyo. Bunun üzerine evdeki bir çok sorumluluğu da eşim üstlenmiş durumda sizde ki gibi. Bazen evde de ufak tefek sorunlar oluyo ya da iş yerinde böyle olunca kafası dolu oluyo doğal olarak çok konuşmuyo beyninin sürekli düşünme halinde olduğunu fark ediyorum .benim yüzümden veya iş yüzünden her neyse biz evliyiz ve duygularını bana yansitamayacaksa kime yansıtabilir ki . Sizinle benzer durumlarda olduğumuz için anlıyorum ama eşinizi de anlıyorum hem kırgın durmak kendinizi de cezalandırmak olur ve ben kesinlikle eşimi cezalandırmak ona hislerimi anlatmak için uzaklasmam çünkü mutluluğum her şeyden önemli.
Bence çok ince düşünceli bir eşe sahipsiniz Allah bozmasın.onunda belki iş de farklı sorunlar olmuştur vs vs bir de üzerine bu olunca kafası iyice tabiri caizse bir milyon olmuştur.
Birbirinizin kıymetini öyle triplerle kırgınlıklarla birbirinizden uzaklasmayin.

Büyük ihtimalle annen olmasaydı geldiği zaman konuşacaktı ve konu kapanacaktı. Annenin yanında bişey diyememiş. Evet o kadar surat asmasaymış iyi olurmuş ama demekki fazla canı sıkılmış. İlk defa olmuş Zaten.
Bence konuşup üzüldüğünü söyle. Zaten özür diler. Sarılıp barışın

Hamiş olduğun için alınganlığın üstünde kuzum :) adam bisey yapmamış ki hatta elinden geldigince belli etmemeye çalışmış sana. Belki şiddetli atışmışlardr eşinde parayı uğraşıp kazanıyor sonuçta bu adamlar sıkıntı olnca canının sıkılması normal

Biz kadinlar moralimiz bozuk olsa bile esimize,cevremize pek yansitmiyoruz ama erkekler oyle degil.Esim gecen hafta tuttugu takim kume dusmeye biraz daha yakinlasti diye mactan sonra geldi.Agzini bicak acmadi.2 bira almis.Balkonda butun gece oturdu sigara icti.Hic bulasmadim,konusmadim bende.
Bence abartmissiniz.Bazi durumlarda eslerin kendi alanlarina dahil olmamamiz gerekiyor.Herkesin kendi kisisel bir alani var neticesinde.

Adam yilmis balkon camindan. Bazen boyle ozenirsin ,guzelini yaptirirsin burnundan gelir. Aynen esiniz de o durumda. Yapanlari aramis canini sıkmıslar da belli. Bosverin uzerinde durmayin hic. Daha bebis geleceeeeek,caninizi sıkan kimbilir neler olacaaaaaak,ohooo anlatsam burdan te size yol olur hic uzulmeyin,son gunlerin tadini cikarin ,hayatiniz bambaska bir boyuta gececek zira. Saglikli dogumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…