Eşime kızdım fikirlerinizi merak ediyorum

adam her konuda mükemmelmiş, robot değil ki sürekli ideal olsun, ayrıca evlilik yıldönümünde annenin işi ne evde...

Yahu tamam küs konuşma

Fikir almak için konu açmışsın millet olayı büyütme dedikçe ama şöyleydi ama böyleydi diyip duruyorsun
Madem öyle niye konu açtın

Zaten şuncacık şey için neden konu açtın onu hiç anlamadım

Eşin seni fazla nazlatmış şimdi hoşuna gitmeyen basit bir durum oluşunca zoruna gitti. Olan bu

Lütfen banada böyle dert edeceğim konular ve böyle bir eş lütfen lütfen aminnn
Eşin cidden anlattığın gibi biriyse çok şanslı bi kadınsın cinayetlerin aldatmaların kadına şiddetin zirve yaptığı bir dünyadada sinirlenip sadece yüzünü asan bi adam için oldukça şanslısın insanlar derler insanlar abartırlar sen anne adayısın tabiki kiloda alıcaksın hormonlarında depreşicek ben bekar olduğum halde bunların bilincindeyken çevrendeki insanların duyarsızlığı çok abartı ve sevimsiz anlattıklarına göre maşallah çok güzel bir evliliğin var sağlıkla huzurla bebeğinide kucağına alıp aileniz büyür inşallah bunlar kalıcı olsun kilo şişlik vs. gider zaten

Son düzenleme:
Balim birbinizi kirmayin allah yuvanizi nazarlardan saklasin bisey olmaz dert etme

Ben eşimin yüzü asıksa kızgınsa hiç konusmuyorum trip atmıyorum yani nasıl desem o hali gecene kadar kendımce takılıyorum evde sınırı gecınce zaten o gelıyor ne oldugunu ben sormadan anlatıyor sızınkı de oyle bence esınız sıze ozellıkle bırsey dememıs kı hamılelıkten dolayı bence alıngansınız ve hersey suan sıze tabırı yerındeyse batıyor. Onlara kızıp öfkesini size kussa bagırsa cagırsa ortalıgı yıksa amenna ama esınız boyle bırı degıl anlattıgınız kadarıyla ve davranısı cok normal hıc bu konuyu uzatmayın ve eve geldıgınde onceden nasılsanız ona karsı aynı oyle olun. Ayrıca şu kılo aldın yok şiştin bilmem ne dıyenleri de duymayın hamılesınız tabıkı kılo alacaksınız kılo almadan hamılelık mı gecırmıs o konusanlar merak edıyorum bana da dıyorlar ama duymuyorum bıle kılo benım degıl mı ıster alırım ıster verırım kıme ne bebegımız daha onemlı o yuzden moralınızı bozmayın hele boyle ufak seyler ıcın hıc bozmayın. Rabbim bebegınızı sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın

Gülücük saçsın demiyorum canım
Ama yüzüme hiç bakmadı ve 5-6 saat tek kelime etmedi
bana da yazık değil mi
Tüm gün onu bekliyorum gelsin iki kelime edelim diye

5-6 saat tek kelime etmeyip yanınıza gelip Seni seviyorum demesi yetmemiş sanırım :)
Kırmızı gül dökseydi tüh
Çok abartmışsınız. Eşiniz size en ufak bir çıkış bile yapmamış.

Sizi fazla önemsiyor diye böyle kibar bir alınganlığı çok fazla büyütüyorsunuz bence.

Bence uzatma. Adamın canı sıkılmıs ama sana bişey dememiş. Sende üstünü kapat git. Dünya malı için kendinizi ve bebeği strese sokup ,eşinizi kırmanın anlamı yok. Sonucta diğer tarafa sadece kefenle gidiyoruz. Bu kadar anlayışlı bir eşiniz var side üzmeyin

Bence uzatmayın. Siz yorgunluk, hormonlar vs fazlaca gerilmişsiniz. Eşiniz de muhtemelen usta ile atışmış. Keşke konuyu açmaya çalışmasaydınız. Bence haftasonunun, güzel havanın tadını kaçırmayın. Kapatın gitsin konuyu.

Sizi fazla nazladigi için şuan normal şartlarda verebilme hakkı olan tepkileri verdiğinde eşinize kiziyorsunuz. Tüp bebekle hamile kaldığınız ve hormonal degisimlerinizden dolayı sizi el üstünde tutuyor ne güzel ama fazla naz aşık usandırır. Bunu doğumdan sonra anlayacaksıniz.

Oysa sen açarken becerememişsin
E yani yalan değil ki, siz camı açamadığınız için olmadı mı bunlar. Ha becerememişte olabilirsiniz , sonuçta hepimiz "insanız" ve herkes herşeyi yapamayabilir.
Eşiniz de "insan" olduğu için olaydan etkilenmiş ve bir yükselme yaşamış, İnsanların duygusal iniş ve çıkışları olabilir ki bana kalırsa size bunu minimum düzeyde yansıtmış, özürünü de dilemiş. Sizde de biraz piremses sendromu olduğu için kaldıramımşsınız ama adama haksızlık ediyorsunuz, uzatmayın derim.

Özür dilemedi
Sen açmayı becerememişsin sende olmus
Ben kaçksre açtım olsa bende olurdu dedi

Oy hiç açma konuyu..
Çocuktan önce sakin sakin yaşayan biz, çocuktan sonra bir şurup içirme mevzusundan kora kor çatışan yine biz..

Ben de calısıyorum
Ben de kazanıyorum sıkıntı evimizde yani ben de yaşamış oluyorum :)

İşte benim açımdan bakınca da dünya mali için can sıkan huzur kacıran o anlatabildim mi
Ben hosgeldinnnn deyince hosbukduk canım deyip her zamanki gbş sarılanilirdi
Kin kusar gibi yokmuşum gbi surat asıp oturmak yerine

Özür dilemedi
Ayrıca cam zaten sorunsuz teslilm edilmedi
O açarken de olabilirdi
Prenses sendromunda takılan en son kişi benimdir emin olun
Bu halimde dr yatış verdiğ halde hala işi gücü elimden geldiğince oturarak yaparım
Eşim de yoruluyor tüm yük ona kalmasın diye
Prenses sendromunda olan kadınlardan da hoşlanmam
Doğmamış çocuğuma bile prenses nasıl diyenleri uyarıyorum hoşuma gitmıyor

Anlattıklarınızdan yola çıkarak eşinizin yorulduğunu , sabrının da azaldığını düşündüm.Hiç surat asmazdı diyorsunuz , demek ki bazı şeylere artık dayanamıyor ve yine de yanınıza gelip sizinle konuşmuş güzel şeyler söylemiş.Hormonlardan olabilir , abartıyorsunuz.Bence nazın niyazın dozajını iyi ayarlayın.Sabır biterse patlamaları fena olabilir.

adama destek olabilirdiniz madem atıştığını düşünüyorsunuz. titizmiş de bu konularda. ben tribinizi gereksiz buldum açıkçası.

Ilgili, tatli dilli, ev isi yapan karisini her defasinda sevdigini soyleyen, dokunmadan duramayan, evin eksikleriyle ilgilenen bir adam. Diyecek başka sözüm yok

Tabi siz de oylesinizdir karsilikli olur saygi sevgi ama esiniz iyi bir es ve olay da buyutulecek bisey degil.

Yazınızdan yanlış intiba edinmişim, tamam siz piremses değilsiniz.
Demem o ki; aman ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey modundayım ben.
Şimdi oturalım sakin olalım, hayat kısa kuşlar uçuyor, aldığımız nefesi vermenin garantisi yokken , kırgınlığı uzatmaya gerek yok gibi, eşiniz anlattığınız gibi bir adamsa durumu telafi eder. Güzelim cumartesi gününün tadı çıkarın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…