Eşime kızdım fikirlerinizi merak ediyorum

Kız ortada bişey yok.Bacım hayırlısı ile al kucagına .aBunlar hep lohusalıktan.

Ben de aynı fikirdeyim iste
Dünya mali kırmaya değer mi

Bunda birsey yok ki olur arada boyle seyler bende esimle yasiyorum 5 dakika sonra unutuyoruz hakaret yok kalp kiracak birsey yok

O kadar şey yazmışsın hepsi çok güzel şeyler. Maşallah size... senin bunları yazmandaki sebep bence sen de abarttığını biliyorsun. Aynı bizim gibi düşünüyorsun " bu kadar fedakar olan bir eşin bu kadarcık kusuru da oluversin". Zaten çok uğraşmış adamla da konuşurken iyice sinir olmuştur ve ister istemez sana yansıtmıştır. Lütfen dertsiz başınıza dert aramayı bırakın , evde huzurlu olmaya bakın. Her şeyiniz gayet yerinde anlattığın kadarıyla. Azcık da sen gönül almayı, alttan almayı dene. Takma kafana çünkü takılacak hiçbir şey yok...

bence çok uzatmışsın adam bir şey yapmamış ki sana , hormonlarını suçla eşini değil.son zamanlarındasın iyice coşucak hormonların.hatta izlediysen Friends'te vardı rachel son haftasındayken ross sadece nefes alıyor diye odadan hakaret edip kovuyodu adamı. boşu boşuna kendini gazlama bence,senle alakalı bir mevzu yok camcının suçu her şey.camcının sinirini gelip bağıra çağıra senden çıkartmasını mı tercih ederdin annenin yanında hem de.valla gül gibi kocan var boş yere abartma olmayan sorunları.

Sizi bilmem ama ben olsam hiç uzatmazdım. Bence çok abartmışsıınz eşiniz sizi seviyor ve değer veriyor daha ötesi var mı

Şehir dışından eve gelip
5-6 saat tek kelime etmeden ve yüzüme bakmadan durup surat asması çok normal mi cidden düşmanıyım gibi
Dağ dağa küsmüş haberi YOk misali

Hamilelikten olsa gerek bence de biraz abartılı bir his içine girmişsiniz.

Hepimizin kötü zamanı olabilir, adam canı sıkkınken konuşmamayı tercih etmiş. Çok insani bir şey.

Bu kadarcık bir şeyden huzuru bozmayın. Eşiniz gece barış çubuğu uzatmış size, muhtemelen bugüne de yansıtmamıştır akşamki keyifsizliğini.

Bir kere tolore ediverin ne olacak?

Şehir dışından eve gelip
5-6 saat tek kelime etmeden ve yüzüme bakmadan durup surat asması çok normal mi cidden düşmanıyım gibi
Dağ dağa küsmüş haberi YOk misali
ama adam kim bilir ne bağrıştı, en yüksek parayı ödedi böyle önemsediği iyisi olsun dediği şeyde , cinleri tepesindeymiş susmuş işte.konuşsa ters şeyler söylese, ters ters konuşsa daha mı iyi? kendi haline kalmış sakinleşmiş işte.evet normal yaptığı.boş yere abartıp kendini üzmene hiç gerek yok sorun yok ortada çünkü.

Bir kere değil
Ediyorum bazı zamanlar

Esın gercekten ıyı bır adam herseyde uzerıne tıtrıyor demekkı sevgı boyle oluyor vay be sasrdım dogrusu degerını bil sende hamılelıkten bunalmıssın kolay degıl son haftalar berbar neysekı az kalmıs saglıcakla kucagına alırsın ınsalalh bebegını

Eşin bence surat asılacak biri değil. En azından bu konuda.
O kadar uğraşıp yaptırdığı cam yamulmuş olabilir canından kıymetli değil tabii ama telefonda 20 dakika tartışmış demek ki camcıyka canı çok sıkılmış. Ve sıkkınken canı konuşmak istememiş evet oturup diyebilirdi tartıştım diye orda haklısın ama yine de yumuşatmaya çalışmış gece sonunda hamişler hormonlar dan dolayı alıngan olabiliyor.. Ama uzatmayın konu çok basit ve çocukca..
Bu saate kadar barıştınız inşallah

Çık kırgın olmanı ve ona kızmanı anlıyorum, onun hassas olduğu bir konuda böyle sinirlenmedi ve içten ice seni suçlaması hatalı da olsa normal bir davranış, kişilik yapısı olabilir kendimden biliyorum. O hamilelik zamanlarını çok ararsın, kıymetini bil o uzatmadı isen sen de uzatma. Özür diledi is kabül edip hassas olduğun içn daha dikkatli olması gerektiğini söyle.bebişini kucağına aldığında prenses günlerine zamanla dönersin.
Mutluluklar....

Özür dilemedi
O uzatmadı evet ama yok yere 5-6 saat insanı moddan düşürüp sonra birsey olmamış gbi normale dönmek de çok garip
En azından kusura bakma diyebilirdi

Bakın burası çokomelli. O camlar kutsal bir kere. Eski evimize yaptırmıştı eşim. Hem de lojman olmasına rağmen :)
Yanında bir şeyi beğendiğimi söylemeye korkarım ben eşimin. Neden? Çünkü hemen gidip alan müsrif bir insandır.
Kırılanı döküleni de umursamaz.
Ama o camlar var ya ah lanet camlar. Eğer aynı camlarsa ömrümde taktıranı gördüğüm ikinci kişisiniz bizden sonra.
Sakın pencere aparatına bir şey olmasın komple değiştirmek zorunda kalırmışız diye hergün kafamı ütülerdi.
Bilemiyorum o cam balkonla aralarında kuvvetli bir bağ vardı.

Özür dilemedi
O uzatmadı evet ama yok yere 5-6 saat insanı moddan düşürüp sonra birsey olmamış gbi normale dönmek de çok garip
En azından kusura bakma diyebilirdi
Sanırım erkeklerin özür dileme şekli bu.. . Yine de kendini üzme. Sanırım camla başka bir ilişki içinde önemsediğine göre bu kadar takıyor. Sen kendine iyi bak. Üzülme arkadaşımın eşi çok önemli bir konuda onu kırmış sonra da hiçbirşey olmamış gibi davranmış bir iki gün üzüldü ama eşimin huyu bu diyerek kabul edip kendi kendine barıştı.

Albert bilmemne markası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…