Eşime kızdım fikirlerinizi merak ediyorum

Kızlar merhaba
Uzun olacak sıkılacaklar okumasın lütfen.

Eşim iyi bir adamdır, evcimendir,merhametlidir
Bonkördğr , Bana karşı sevgi doludur Arar sorar
Eve gelince her akşam sarılır çok özledim seni der, ev işlerinde yardımcıdır vs vs
Birbirimizden gizli saklımız yoktur
Evde bile hep yanında olayım ister, sessiz kaldığımız zamanlarda bile aynı koltukta oturayım bana temas etsin ister konuşarak sürekli beni sever
Herneyse , hamileliğin son 3 haftasındayım
Bebeğimiz tüp bebek ve çok riskli hamilelik yaşadım , 3 aydır wc dışında dr kalkmaman gerektiğini söyledi aniden işi biraktım 3 aydır sadece evde akşamları ve h sonları eşimi görüyorum
Evde yemek temizlik bulaşık her işi 3 aydır eşim kendi isteği ile yapar.
Şikayet de etmez

Gelelim saçma konumuza
Evimizde çok büyük bir balkonumuz var
Eşim eve eşyaya çok özenldir
Balkona gittik bahçe mobilyaları aldık
Masa sandalye takımı aldık
2 senedir bu evdeyiz yeni bina evimiz
Balkonu cam balkonla kapamak istedi eşim ve bir ay cam balkon arastırdi çok titizlendi
En pahalı fiyat aldığımız yerden yaptırdı
Sıradan değil iyi bir marka ısıcamli, çift camlı , arası fırçalı özel çerçeveli falanmış ben pek anlamıyorum
Cam balkon yapım işi başkaydı ve biz firma ike cok sıkıntı yaşadık bir ay adamlar gitti geldi çamlari ayarlayamadılar sonra servis geldi vs
Eşim firma ile çok sıkıntı yasadı
Sonra yapıldı bir şekilde
Dün De evde yardımcı bayan vardı temizlik için
Cam balkonun camlarını açamadık kilitlendi kaldı
Açmaya çalışırken bir tarafı yamuldu ve öyle kaldı
O ara kapı çaldı eşim bana bir demet beyaz gül yolllamıs çok da güzel not düşmüş
Bugun evlilik yıldönümümüz ama sabırsızlanıp dinden yollamış çok sevindim aradım konustuk
Camı anlattım
Bosver ben gelince halleden akşam silerim cami dedi
Sonra birkaç kere daha aradı normal komustuk
En son akşam 8 de evde olacaktı
8 e dogru aradı geliyorum market onundeyım canın birsey istiyor mu dedi
Hayır dedim
Marketten eve gelmesi 5 dakika
Eşim 20 dak snr falann geldi
Kapıyı açtım hosgeldin dedim
Hiçbirsey demedi içeri girdi
Üstünü çıkardı balkona çıkti direkt cama baktı
Suratı beş karıs
Annem de bizde idi temizlikçi bayana yardım etti yemeklerimizi yaptı
Eşime birsey demedim
Snr yemek hazırladı annemm masaya oturduk
Eşim kafasını kaldırıp tek kelime etmedenn yemek yedi anne eline sağlık dedi kalktı
Saat gece 11 oldu eşim benle tek kelime konuşmadı
Suratını astı oturdu
5 senedir eşimi ilk defa yüzü asıl gördüm ve bu kadar saat benle ilk defa konusmadı
Sonra sinirlendim derdin ne dedim
Canım sıkkın konuşmak istenmiyorum dedi
Ben de telefonunu kurcaladım baktım eve gelmeden önce benden sonra yani
Cam balkıncuyu aramış büyük ihtimal atıstılar
Cunku yapım aşamasında da tartıştılar .

Snr benim takıldığım bir oda var evimizde oraya gectım
Uyumaya giderken yanıma geldi ben yatıcam gel dedi
Seni çok seviyorum dedi
Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedi öptü ama tek kelime etmedim
Sonra gömlek almıştı kendine internetten onu denedi geldi bana gösterdi güzelmıs dedi oldu üzerime dedi gitti
Sonra biraz konuyu actım
Bana dedi ki
O cami KAçkere actım ben bende hiç yamulmadı sen açmayı becerememişsin olsa bende de olurdU dedi
Canım daha da sıkıldı
Çnk işi yapan adam da hatasını kabul etti
1000 tl te yakın parayı eksik yatırın dedi bize

5-10 dak resmen yalvardı gel diye ama o suratı çok içime oturdu

Ne trip yaparım ne naz
Aşermdim bile
Ben de onu cok düşünürğm
Dün ben de cook yoruldum
Hamileyim 20 kilo aldım canım burnumda zaten
Her gören ne kadar şişmişsin
Burnun kocaman olmus
Kızın olacağı cok belli hamilelik seni fena vurmuş falan diyor
Neyse eşim
Geç gelecek diye annemle yemeğe onu bekledik ,annemin yanında o Tavrına aşırı bozuldum.

Bana göre canı neye sıkkın olursa olsun
Benim sucum yoktu

Bana yansıtmamalı idi hele ki annem varken

Bugun evlilik yıldönümünüz ve ben eşime cok kırgınım
Gece konuşmadım onunla
Bütün gece suratıma bakmayıp sonra birsey olmamış gbi bensiz uyumamak istememesi sinirimi bozdu

Siz bu durumda ne yapardınız?

Normalde olayları uzatmam küs kalmam
Eşim de ilk defa bana trip atıp sessiz kalmıştır

Ben de Kıyamam yelkenlerim hemen iner
Ama dün ben de çok yorgundum
Hamileyim beni bu halde üzmesi canımı sıktı
O şimdi uyuyor

Uyanınca birsey olmamış gbi konuşacak
Ben bu durUmu uzatayım mi üzerini mi örteyim
adam her konuda mükemmelmiş, robot değil ki sürekli ideal olsun, ayrıca evlilik yıldönümünde annenin işi ne evde...

Yahu tamam küs konuşma

Fikir almak için konu açmışsın millet olayı büyütme dedikçe ama şöyleydi ama böyleydi diyip duruyorsun
Madem öyle niye konu açtın

Zaten şuncacık şey için neden konu açtın onu hiç anlamadım

Eşin seni fazla nazlatmış şimdi hoşuna gitmeyen basit bir durum oluşunca zoruna gitti. Olan bu

Lütfen banada böyle dert edeceğim konular ve böyle bir eş lütfen lütfen aminnn 🙊
Eşin cidden anlattığın gibi biriyse çok şanslı bi kadınsın cinayetlerin aldatmaların kadına şiddetin zirve yaptığı bir dünyadada sinirlenip sadece yüzünü asan bi adam için oldukça şanslısın insanlar derler insanlar abartırlar sen anne adayısın tabiki kiloda alıcaksın hormonlarında depreşicek ben bekar olduğum halde bunların bilincindeyken çevrendeki insanların duyarsızlığı çok abartı ve sevimsiz anlattıklarına göre maşallah çok güzel bir evliliğin var sağlıkla huzurla bebeğinide kucağına alıp aileniz büyür inşallah bunlar kalıcı olsun kilo şişlik vs. gider zaten

Son düzenleme:
Kızlar merhaba

Eve gelince her akşam sarılır çok özledim seni der, ev işlerinde yardımcıdır vs vs
Evde bile hep yanında olayım ister, sessiz kaldığımız zamanlarda bile aynı koltukta oturayım bana temas etsin ister konuşarak sürekli beni sever
Bebeğimiz tüp bebek ve çok riskli hamilelik yaşadım , 3 aydır wc dışında dr kalkmaman gerektiğini söyledi aniden işi biraktım 3 aydır sadece evde akşamları ve h sonları eşimi görüyorum
Şikayet de etmez

Gelelim saçma konumuza
Balkonu cam balkonla kapamak istedi eşim ve bir ay cam balkon arastırdi çok titizlendi
Sıradan değil iyi bir marka ısıcamli, çift camlı , arası fırçalı özel çerçeveli falanmış ben pek anlamıyorum
Cam balkon yapım işi başkaydı ve biz firma ike cok sıkıntı yaşadık bir ay adamlar gitti geldi çamlari ayarlayamadılar sonra servis geldi vs
O ara kapı çaldı eşim bana bir demet beyaz gül yolllamıs çok da güzel not düşmüş
Bugun evlilik yıldönümümüz ama sabırsızlanıp dinden yollamış çok sevindim aradım konustuk
Camı anlattım
Hayır dedim
Suratı beş karıs
Eşime birsey demedim
Eşim kafasını kaldırıp tek kelime etmedenn yemek yedi anne eline sağlık dedi kalktı
Suratını astı oturdu
5 senedir eşimi ilk defa yüzü asıl gördüm ve bu kadar saat benle ilk defa konusmadı

Seni çok seviyorum dedi
Sonra gömlek almıştı kendine internetten onu denedi geldi bana gösterdi güzelmıs dedi oldu üzerime dedi gitti
Sonra biraz konuyu actım
Bana dedi ki
O cami KAçkere actım ben bende hiç yamulmadı sen açmayı becerememişsin olsa bende de olurdU dedi
Canım daha da sıkıldı

Ne trip yaparım ne naz
Aşermdim bile
Ben de onu cok düşünürğm
Dün ben de cook yoruldum
Burnun kocaman olmus
Neyse eşim
Geç gelecek diye annemle yemeğe onu bekledik ,annemin yanında o Tavrına aşırı bozuldum.

Benim sucum yoktu

Gece konuşmadım onunla
Bütün gece suratıma bakmayıp sonra birsey olmamış gbi bensiz uyumamak istememesi sinirimi bozdu

O şimdi uyuyor

Balim birbinizi kirmayin allah yuvanizi nazarlardan saklasin bisey olmaz dert etme

Kızlar merhaba

Şikayet de etmez

Gelelim saçma konumuza
Camı anlattım
Hayır dedim
Suratı beş karıs
Eşime birsey demedim
Suratını astı oturdu

Seni çok seviyorum dedi
Sonra biraz konuyu actım
Bana dedi ki
Canım daha da sıkıldı

Ne trip yaparım ne naz
Aşermdim bile
Ben de onu cok düşünürğm
Dün ben de cook yoruldum
Burnun kocaman olmus
Neyse eşim

Benim sucum yoktu

Gece konuşmadım onunla

O şimdi uyuyor

Ben eşimin yüzü asıksa kızgınsa hiç konusmuyorum trip atmıyorum yani nasıl desem o hali gecene kadar kendımce takılıyorum evde sınırı gecınce zaten o gelıyor ne oldugunu ben sormadan anlatıyor sızınkı de oyle bence esınız sıze ozellıkle bırsey dememıs kı hamılelıkten dolayı bence alıngansınız ve hersey suan sıze tabırı yerındeyse batıyor. Onlara kızıp öfkesini size kussa bagırsa cagırsa ortalıgı yıksa amenna ama esınız boyle bırı degıl anlattıgınız kadarıyla ve davranısı cok normal hıc bu konuyu uzatmayın ve eve geldıgınde onceden nasılsanız ona karsı aynı oyle olun. Ayrıca şu kılo aldın yok şiştin bilmem ne dıyenleri de duymayın hamılesınız tabıkı kılo alacaksınız kılo almadan hamılelık mı gecırmıs o konusanlar merak edıyorum bana da dıyorlar ama duymuyorum bıle kılo benım degıl mı ıster alırım ıster verırım kıme ne bebegımız daha onemlı o yuzden moralınızı bozmayın hele boyle ufak seyler ıcın hıc bozmayın. Rabbim bebegınızı sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın

Gülücük saçsın demiyorum canım
Ama yüzüme hiç bakmadı ve 5-6 saat tek kelime etmedi
bana da yazık değil mi
Tüm gün onu bekliyorum gelsin iki kelime edelim diye

5-6 saat tek kelime etmeyip yanınıza gelip Seni seviyorum demesi yetmemiş sanırım :)
Kırmızı gül dökseydi tüh :p
Çok abartmışsınız. Eşiniz size en ufak bir çıkış bile yapmamış.

Sizi fazla önemsiyor diye böyle kibar bir alınganlığı çok fazla büyütüyorsunuz bence.

Bence uzatma. Adamın canı sıkılmıs ama sana bişey dememiş. Sende üstünü kapat git. Dünya malı için kendinizi ve bebeği strese sokup ,eşinizi kırmanın anlamı yok. Sonucta diğer tarafa sadece kefenle gidiyoruz. Bu kadar anlayışlı bir eşiniz var side üzmeyin

Bence uzatmayın. Siz yorgunluk, hormonlar vs fazlaca gerilmişsiniz. Eşiniz de muhtemelen usta ile atışmış. Keşke konuyu açmaya çalışmasaydınız. Bence haftasonunun, güzel havanın tadını kaçırmayın. Kapatın gitsin konuyu.

Sizi fazla nazladigi için şuan normal şartlarda verebilme hakkı olan tepkileri verdiğinde eşinize kiziyorsunuz. Tüp bebekle hamile kaldığınız ve hormonal degisimlerinizden dolayı sizi el üstünde tutuyor ne güzel ama fazla naz aşık usandırır. Bunu doğumdan sonra anlayacaksıniz.

Oysa sen açarken becerememişsin
E yani yalan değil ki, siz camı açamadığınız için olmadı mı bunlar. Ha becerememişte olabilirsiniz , sonuçta hepimiz "insanız" ve herkes herşeyi yapamayabilir.
Eşiniz de "insan" olduğu için olaydan etkilenmiş ve bir yükselme yaşamış, İnsanların duygusal iniş ve çıkışları olabilir ki bana kalırsa size bunu minimum düzeyde yansıtmış, özürünü de dilemiş. Sizde de biraz piremses sendromu olduğu için kaldıramımşsınız ama adama haksızlık ediyorsunuz, uzatmayın derim.

Balkon cami konusunda sıkıntı yaşamış öncesinde zaten, eve gelmeden de konuşup tartıştıysa morali bozulmuştur, sinirlenmiştir. Sessiz kalmak istemiştir. Sonradan gelip özür de dilemiş. Her an her koşulda istediğiniz gibi davranmaya bilir eşinizde, ben böyle meseleleri hiç uzatmayan biriyim, kendi adıma da işi tatlıya bağlamış uyumuş olurdum zaten.

Güzel gününüzü bu kadar olay için heder etmeyin bence. Sağlıkla gelsin yavrunuz.
Özür dilemedi
Sen açmayı becerememişsin sende olmus
Ben kaçksre açtım olsa bende olurdu dedi

Adam yilmis balkon camindan. Bazen boyle ozenirsin ,guzelini yaptirirsin burnundan gelir. Aynen esiniz de o durumda. Yapanlari aramis canini sıkmıslar da belli. Bosverin uzerinde durmayin hic. Daha bebis geleceeeeek,caninizi sıkan kimbilir neler olacaaaaaak,ohooo anlatsam burdan te size yol olur :KK66: hic uzulmeyin,son gunlerin tadini cikarin ,hayatiniz bambaska bir boyuta gececek zira. Saglikli dogumlar dilerim

Oy hiç açma konuyu..
Çocuktan önce sakin sakin yaşayan biz, çocuktan sonra bir şurup içirme mevzusundan kora kor çatışan yine biz.. :KK70:

Hamiş olduğun için alınganlığın üstünde kuzum :) adam bisey yapmamış ki hatta elinden geldigince belli etmemeye çalışmış sana. Belki şiddetli atışmışlardr eşinde parayı uğraşıp kazanıyor sonuçta bu adamlar sıkıntı olnca canının sıkılması normal
Ben de calısıyorum
Ben de kazanıyorum sıkıntı evimizde yani ben de yaşamış oluyorum :)

Bence uzatma. Adamın canı sıkılmıs ama sana bişey dememiş. Sende üstünü kapat git. Dünya malı için kendinizi ve bebeği strese sokup ,eşinizi kırmanın anlamı yok. Sonucta diğer tarafa sadece kefenle gidiyoruz. Bu kadar anlayışlı bir eşiniz var side üzmeyin
İşte benim açımdan bakınca da dünya mali için can sıkan huzur kacıran o anlatabildim mi
Ben hosgeldinnnn deyince hosbukduk canım deyip her zamanki gbş sarılanilirdi
Kin kusar gibi yokmuşum gbi surat asıp oturmak yerine

E yani yalan değil ki, siz camı açamadığınız için olmadı mı bunlar. Ha becerememişte olabilirsiniz , sonuçta hepimiz "insanız" ve herkes herşeyi yapamayabilir.
Eşiniz de "insan" olduğu için olaydan etkilenmiş ve bir yükselme yaşamış, İnsanların duygusal iniş ve çıkışları olabilir ki bana kalırsa size bunu minimum düzeyde yansıtmış, özürünü de dilemiş. Sizde de biraz piremses sendromu olduğu için kaldıramımşsınız ama adama haksızlık ediyorsunuz, uzatmayın derim.
Özür dilemedi
Ayrıca cam zaten sorunsuz teslilm edilmedi
O açarken de olabilirdi
Prenses sendromunda takılan en son kişi benimdir emin olun
Bu halimde dr yatış verdiğ halde hala işi gücü elimden geldiğince oturarak yaparım
Eşim de yoruluyor tüm yük ona kalmasın diye
Prenses sendromunda olan kadınlardan da hoşlanmam
Doğmamış çocuğuma bile prenses nasıl diyenleri uyarıyorum hoşuma gitmıyor

İşte benim açımdan bakınca da dünya mali için can sıkan huzur kacıran o anlatabildim mi
Ben hosgeldinnnn deyince hosbukduk canım deyip her zamanki gbş sarılanilirdi
Kin kusar gibi yokmuşum gbi surat asıp oturmak yerine
Anlattıklarınızdan yola çıkarak eşinizin yorulduğunu , sabrının da azaldığını düşündüm.Hiç surat asmazdı diyorsunuz , demek ki bazı şeylere artık dayanamıyor ve yine de yanınıza gelip sizinle konuşmuş güzel şeyler söylemiş.Hormonlardan olabilir , abartıyorsunuz.Bence nazın niyazın dozajını iyi ayarlayın.Sabır biterse patlamaları fena olabilir.

adama destek olabilirdiniz madem atıştığını düşünüyorsunuz. titizmiş de bu konularda. ben tribinizi gereksiz buldum açıkçası.

Ilgili, tatli dilli, ev isi yapan karisini her defasinda sevdigini soyleyen, dokunmadan duramayan, evin eksikleriyle ilgilenen bir adam. Diyecek başka sözüm yok 😅😅😅

Tabi siz de oylesinizdir karsilikli olur saygi sevgi ama esiniz iyi bir es ve olay da buyutulecek bisey degil.

Özür dilemedi
Ayrıca cam zaten sorunsuz teslilm edilmedi
O açarken de olabilirdi
Prenses sendromunda takılan en son kişi benimdir emin olun
Bu halimde dr yatış verdiğ halde hala işi gücü elimden geldiğince oturarak yaparım
Eşim de yoruluyor tüm yük ona kalmasın diye
Prenses sendromunda olan kadınlardan da hoşlanmam
Doğmamış çocuğuma bile prenses nasıl diyenleri uyarıyorum hoşuma gitmıyor
Yazınızdan yanlış intiba edinmişim, tamam siz piremses değilsiniz.
Demem o ki; aman ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey modundayım ben.
Şimdi oturalım sakin olalım, hayat kısa kuşlar uçuyor, aldığımız nefesi vermenin garantisi yokken , kırgınlığı uzatmaya gerek yok gibi, eşiniz anlattığınız gibi bir adamsa durumu telafi eder. Güzelim cumartesi gününün tadı çıkarın derim.

X