• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı tavrım

sansebastiancake

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
7
0
1
27
Hanımlar herkes eşinin ilgisizliğinden bahseder ama bu sefer kendimden bahsedeceğim eşime karşı çok ilgili davranamıyorum sevgimi gösteremiyorum 2 senelik evliyiz severek evlendik eşimi seviyorum ama ince düşünemiyorum ona karşı .bir gün çok güzel şeyler oluyor , bir gün hiçbir şey hissetmiyorum sebebi ne olabilir bu da onu yıpratıyor farkındayım.Psikolojik bir problemden kaynaklı olabilir mi eğer öyleyse yardım da alırım bu tür şeylere açığım.

Hanımlar herkes eşinin ilgisizliğinden bahseder ama bu sefer kendimden bahsedeceğim eşime karşı çok ilgili davranamıyorum sevgimi gösteremiyorum 2 senelik evliyiz severek evlendik eşimi seviyorum ama ince düşünemiyorum ona karşı .bir gün çok güzel şeyler oluyor , bir gün hiçbir şey hissetmiyorum sebebi ne olabilir bu da onu yıpratıyor farkındayım.Psikolojik bir problemden kaynaklı olabilir mi eğer öyleyse yardım da alırım bu tür şeylere açığım.
Bir psikiyatriste basvursaniz iyi olur. Duygu dalgalanmaları yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Başka sorunlarda varsa pskiyatrist karar verip tedavi başlayacaktır. Belkide basit bir sorundur. Uzman yardımı ve görüşü çok önemli.

Hergün eşit derecede kocasını seven var mı ki ?
Ben bigün bağrıma basasım geliyor ertesi gün boğasım geliyor sorun olarak düşünmedim hiç
Yorumları okuyum sorunsa bende icabına bakarım
Eşiniz size karşı nasıl peki sürekli iyi davranıyorsa bu gibi şeyler onu yormaz mı sorun olur tabiki onun açısından

Bazen boğmak istiyorum bazen içime sokmak istiyorum. Aynı gün içinde de yaşanabiliyor. Bence normal :D

Hergün eşit derecede kocasını seven var mı ki ?
Ben bigün bağrıma basasım geliyor ertesi gün boğasım geliyor sorun olarak düşünmedim hiç
Yorumları okuyum sorunsa bende icabına bakarım
Ben de ben de 😁 bir gün kocişkooo diyorum, sonra bir gün geliyorum seni boğarım ben ya bakışı atıyorum adama. Bence de normal bu😂

Back
X