Eşime karşı birsey hissetmiyorum !

eşim hep ben böyleyim kabul edersen dedi banaysa bendeki sevmediği huylarida hep zorbalikla değiştirmeye çalıştı böyleysen kabul etmiyorum dedi !
bak bu cümle yaşadığın herşeyin özeti. adam en başında net olmuş. senin de böyleysen esas ben kabul etmiyorum demen gerekirdi. kocan bu saatten sonra değişmez. ya sabredeceksin ya da gideceksin

Niye ne fesat ne pislik insanlar evlat sahibi oluyo smdi ne alaka art nyetle cocuk olmayısının? Esirgemr kurumlarına verilen cocuklar onca ziyn olan cocuk.. hepsi iyi anne babadan oyle mi?

Eşini al karşına ciddi ciddi konuş bütün sıkıntılarını dile getir. Ya da bi mektup yaz uzun uzun dök içini ver okusun. Eğer bu durumu düzeltmezse ''hislerinin tamamen biteceğini boşanmaktan başka çare kalmayacağını'' söyle.

Kendini düzeltip çabalamazsa boşan.

Yo hiç içimde kıskançlık yok ben onu lafın gelişi soyledim yoksa ben yeni evlym bi arkaadsımın oyle konuşması uzerine o cumleyi kurdum bu bir ikincisi ise size fikrinizi sormadım yorumuma karısmayın hem eşimi sevmyorum sogudum deyip hem cocuk yapan insanlardan bahsedyoruz neyni savunuyosaan

Bizim gibiler derken ? Ne demeye calisiysnz ? Burda anneligimi sorgulamak size düşmez . Benim çocuklarım değil mağdur olacak olan burda kadinlgimi konuşuyoruz anneligimi değil
Sevmiyorum sogudum diyosun cocuk nasıl yapıosun ben onu sordum brni haksız bulablrsnz kendnzce haklı olablrsnz madem yorumları kaldramıcaksnz soru sormayın sizden yana cıksam savunsam benden iyisi olmaz neden kendmizdeb farklı dusunenler oldıgu zaman onları bastrmaya calışırız?

Esiniz cok saygısız kendini de böyle kabul ettirmiş size. Sizde cokkkk pasifsiniz benim gördüğüm.
Yani bunları başka kadın olsa ya olay çıkarır odunu yontar azcik ya bosar ama siz onu anasinin evindeki gibi el bebek gül bebek geçirdiriyosunuz masallah

hamilesiniz ve çocuk var beyefendi rahatini bozmuyor sizde maşallah can hiras her seye kosuyosunuz yani! yapma arkadaşim gitsin baska yerde yesin sen disarda ye gel mesela ?

Eminim eve de yemek yok ev isi bekler diye koşa koşa geliyonuzdur ahh ne diyim bu kadınlara sen caninin kiymetini bilmezsen bu adam değişmez

Bende şuanda doğumdan sonrasını düşünüp dahada umutsuzluğa düşüyorum sevinemiyorum bile :-( ozaman bosaniriz.. çünkü denedim ve sonuç baba evine gttim
Bence boşanmadanda çözebilirsiniz.umursamayarak bu tip erkekler kiymetinizi anca o zaman anlaya biliyorlar.2tane bebege yazik babasiz buyumesinler

Evet tek başıma bu sorumlulugu yüklendiğim içindir bu yipranmisligim !

Ay sizi hatirladim,onceki konunuzdan.. el.iyisi kocanizdn orda da bahsetmistiniz. Of isiniz zor. Ickici kumarci dayakci olsa daha kolay bosanirdiniz. Smdi acaba mi diyip durcaksiniz. E hamilesiniz de..bence kafa dinlemevakti. Ailenizin yanina gidin,gerekcesi de esim bana yardimci olmayip turlu turlu isler bekliyor dersiniz. Bi aure ayri kalin olmadi. Ama izin meselesini cozebilir misiniz,aileniz uzakta mi nerede,gideilcek durumda misiniz yani?

Konuşun ciddi ciddi bence eşinizle, herşeyi iş hayatı ev işi çocuk bakımı vs.. tek başına yapmaya kalkarsan 10 sene sonra çökersin kocan sana her işinde yardımcı olmalı !

Eşin ömür törpüsüymüş..boşanmak için daha ne sebep olacak ki..evlilik müstereketir..herşeyi paylaşmaktir..sevgiyi de sorumlulugu da emek vermeyi fedakarligi da paylasacaksiniz..bu iliskide ödün veren hep sen olmuşsun ve sonuç olarak benliğini kaybetmissin..eski ben degilim diyorsun.bunun sorumlusu eşin.ayni böyle bize anlattiğin gibi eşine anlat her şeyi..çok ciddi ve gözdaği veren bi konuşma olsun..kendine céki düzen verme niyetinde olursa bi şans ver orali olmazsa da boşan gitsin..hıc kimse mutsuz bi evliliği haketmez.ve buna katlanmak zorunda değil.bi ömur mutsuzluga neden mahkum edesin kendini..

Bence de eşinize şu yazdıklarınızdan sonra birşey hissetmiyor oluşunuz büyük problem.
Hakaret eden, size yarımcı olmayan, bencil, çocuguna babalık yapmaktan aciz, sizi sürekli aşagılayan, size saygısı güveni olmayan, kölesiymişsiniz gibi davranan bir kisiye karşı sağlıklı bir insanın duygusu vardır; öfke, nefret vs. vs.
Hayatınızdan çıkarmak için varınızı yoğunuzu ortaya koymanız gerekirken siz eskisi gibi sevemiyorum diye üzülüyorsunuz.

Boşuna ayrılık nedenimiz yok demeyin,
şu adamın yaptıklarına odunluk diyip o halini bile sevmiştim diyebiliyorsanız içkisi kumarı vs. olsa da ayrılmazdınız.

Çocuğunuzu nasıl bir ortamda büyütmek istediğinize biran önce karar verin,
Doğru olanı yapın, davayı açın.

Ayrıca mutsuzluktan insan ölür de. Psikoloji tüm saglıgı etkileyebilen birsey.
Üstelik o durumda çocuğunuzu yetistirecek tek insan kalmış olur o da eşiniz.

Ben sorununa falan cevap vermiyceğim ama şuna takıldım ,1 çocuğu varmış 2. Hamileymiş kime ne? Kadın size evliliğim sorunlu 2. Yapsam mı dememiş ki, o an bişeyler hissediyordur yapmıştır ne alaka neler yazılmış ya, insanlar biraz hadlerini bilmeli diye düşünüyorum. Bakacak olan kendisi ayrılsa da ayrılmasa da bakacak olan kendisi, kendisi verir kararı, ayrıca evliliği çok iyi giden 3 çocuğu olan 4. Hamile olan kadına bile laf edenler var, kime ne yahu siz mi bakıyorsunuz
Evlat en güzel şey ayrılacak bile olsanız iyi ki yapmışsınız ikinci çocuğunuzu da size en iyi dost onlara olacak

Boşanmak için elde tutulur bir sebep yokmu??

Sebepler;
- Hakaret
- Eş ile iletişim sıfır
- ilgisiz
- Sorumsuz
- En önemlisi de sen MUTSUZSUN!!

Fazlasıyla yeterli sebepler bunlar bence, kafanda bitirdiysen eğer zaten sağlıklı bi şekilde devam edemezsin ki...

Benim dikkatimi çeken bu kadar huzursuz mutsuz şunuz ama hamilesiniz hemde 2 nci ve üç yıllık evlilik.boyle merhametsiz bir koca ya.üzgünüm suç sizde çok yüz verip böyle alıştırmışsınız eşinizi.ve çalışan bir bayan siniz çok çok vahim bir durum.cocuk evlilikleri çok sarsar bunu öğrendim ben.6 yıl ugrastim bebek için ama çok zor ya bebek bakmak hele kocalar hiç gelemiyor zora.hem mutluluk sebebi hem zor bir imtihan ama suç sizde yumruğumuzu masa ya vurun artık sessiz kalmayın başka çare yok veya üçüncü çocuğu yapın belki düzelir size kalmış...

Peki bunu bir anda mı fark ettiniz? Hamilesiniz ya o yuzden sordum. Daha önce bir sebep varsa neden tekrar cocuk yaptınız? Bence esin kesinlikle hicbir degeri hak etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…