600 olmaz 1000 olur mu katlanamsı için ? ya da siz ne önerirsiniz ? kaç parayla olur bu işler ?yani maaşınızla yeni bir eve geçip çocuklarınızı büyütebilecek misin hem çalışcan ailen yanında olur mu çocuklar ufak alacağın nafaka 600 tl
bak bu cümle yaşadığın herşeyin özeti. adam en başında net olmuş. senin de böyleysen esas ben kabul etmiyorum demen gerekirdi. kocan bu saatten sonra değişmez. ya sabredeceksin ya da gideceksineşim hep ben böyleyim kabul edersen dedi banaysa bendeki sevmediği huylarida hep zorbalikla değiştirmeye çalıştı böyleysen kabul etmiyorum dedi !
Niye ne fesat ne pislik insanlar evlat sahibi oluyo smdi ne alaka art nyetle cocuk olmayısının? Esirgemr kurumlarına verilen cocuklar onca ziyn olan cocuk.. hepsi iyi anne babadan oyle mi?Selamlar...
Yorumunuzu okudum da çok fevri çıkışlar yapmışsınız.Sizin gibiler derken o gibiler kısmını açabilirmisiniz rica etsem?
Bende kızıma 4 aylık hamileyken bpşanma kararı aldım ama çevre ve aile baskısı sebebiyle o iğtenç işkence dolu evliliğimi 4 yıl kadar uzatmak zorunda kaldım.Sonuç sizin gibi psikolojik olarak sıkıntılı fevri biri oldum çıktım.
Neyse evlat Allah teâlânın takdirine bağlı bir durum. Kun fe yekun ol der ve olur belki sizin için ol demiyordur belki de siz böyle ars niyetli bir kişisin diye size evlat vermiyordur belki de sizi böyle sınıyordur kimse bilemez Allah bilir sadece.
Bende 40 yaşındayım yumurta rezervlerim azaldığı için bebeğim olmuyordu ama birgün hiç aklımızda yokken hamile olduğumu öğrendim ve çok şaşırdım.
Şimdi Bebeğimi bekliyorum tabi yapılan testlerim hep kötü çıktı bebeğim özürlü olabilir vs ve eşimle ben Aşlah teâlânın bize emanetini nasıl verirse versin ona öyle sahip çıkacağız bu sebepten bebeğimizi aldırmayo düşünmedik bile.
Yani Allah herşeyin hayırlısı neyse onu versin.Sizde bu derece ard niyetli olmayın belki size de verir Rabbim.
Saygılarımla.
Yo hiç içimde kıskançlık yok ben onu lafın gelişi soyledim yoksa ben yeni evlymSizin gibiler derken ne alaka aceba? Cok ama cok kıskançca bir yorum yapiyorsunuz. Cocugunuz olmuyor diye her yorumu cocuga bağlamak zorunda misiniz?
Üstelik dertli olan birisi icin..
Kadın size korunma yollarını mi soruyor.. hata yapmış olabilir ama sizin bu hadsiz yorumlariniz daha cok eleştiriyi hakediyor.
Sevmiyorum sogudum diyosun cocuk nasıl yapıosun ben onu sordum brni haksız bulablrsnz kendnzce haklı olablrsnz madem yorumları kaldramıcaksnz soru sormayın sizden yana cıksam savunsam benden iyisi olmaz neden kendmizdeb farklı dusunenler oldıgu zaman onları bastrmaya calışırız?Bizim gibiler derken ? Ne demeye calisiysnz ? Burda anneligimi sorgulamak size düşmez . Benim çocuklarım değil mağdur olacak olan burda kadinlgimi konuşuyoruz anneligimi değil
Bence boşanmadanda çözebilirsiniz.umursamayarak bu tip erkekler kiymetinizi anca o zaman anlaya biliyorlar.2tane bebege yazik babasiz buyumesinlerBende şuanda doğumdan sonrasını düşünüp dahada umutsuzluğa düşüyorum sevinemiyorum bile :-( ozaman bosaniriz.. çünkü denedim ve sonuç baba evine gttim
Evet tek başıma bu sorumlulugu yüklendiğim içindir bu yipranmisligim !
Btti esesimsonunda becerdi ama o bunun farkında Bile değil . Smdilerde kavga ciksada bosansam diye bekliyorum sanki
+1 de bendenİllaki içki kumar mı olacak boşanmak için?
Sizin evliliğinizi Allah düşman başına vermesin
Öyle kötü yani..
Ilk başlarda suskun odun halinide seviyodum ama artık çok batmaya başladı onunla vakit geçirmek istemiyorum onun yanında çok skliyorum . Öyle ki eşime karşı hiçbişey hissetmiyorum sarılıyor öpüyor buz gbiym hiçbir heyecan yok ona karşı bakıp ta seviyorum be dediğim hiçbi an yokuzun zamandır bu halim devam ediyo ve bu durum beni çok üzüyor . Boşanmak için elime çok fırsat geçti ama salak gbi bosanmadim değişir dedim Smdiyse boşanmak istiyorum ama ortada sebep yok . Çünkü ickisi kumari dayağı aldatma gbi sorunlarımız yok ama onun bu vurdumduymazlgi beni cildirtiyo ayrıca merhametsizligi beni tek başıma hiç bi yere yollamaması herseye kızıp sinirlenmesi beni kendinden çok soğuttu. Bi ömür bu şekilde surebilirim mutsuzluktan ölmem ama istemiyorum huzursuz sevgisiz bi ortamda Çocuklarımı büyütmek bi ömrümü geçirmek istemiyorum . Bosanaym desem ortada elle tutulur bi sebep yok !
Peki bunu bir anda mı fark ettiniz? Hamilesiniz ya o yuzden sordum. Daha önce bir sebep varsa neden tekrar cocuk yaptınız? Bence esin kesinlikle hicbir degeri hak etmiyor.Öncelikle herkese hayırlı cumalar .. Eşimle 3 sene dir süren bi evliligimiz var ve bu 3 senede eşimle çok gelgitler yaşadık eşim hep ben böyleyim kabul edersen dedi banaysa bendeki sevmediği huylarida hep zorbalikla değiştirmeye çalıştı böyleysen kabul etmiyorum dedi ! Ben hep kendimden ödün verdim smdi eski benden eser yok ben kimim sorusuna bile cvp veremiyorum ! Oyle ki yaşam dolu olan ben artık hiçbişey yapmak istemiyorum . Ne zaman tartissak hep alttan alan ben oldum o hep kırdı döktü Bağırdı çağırdı beni dinlemedi güzellikle konuşmaya çalıştığım zamanlardaysa bidaha sinirlendigi kavga ortamı olduğu için oda çözüm olmadı :-( sevmediğim bi yönü De sinirlendigi zman direk bana gerizekalı aptal beyinsiz diye hakaretler etmesi ! Ayrıca benimle muhabbet etmeyi de sevmez yani bişeyler anlatrm öyle dinler ama çoğu muhabbetlerimde sorularima cvp bile vermez . Mesela 1 saat yolculugumz sürer hep ben konuşurum kendisi ya evet der ya Hayır . Normalde arkadaşlarının yanında neşeli Şakacı sakin adam benim yanımda sessiz sıkıcı sinirli birine dönüşüyor ! Ev islerinde bana hic yardimci olmaz cok nadir dir yani bi elin 5 parmagni gecmez . Çalışan bi bayanim ve yardım a çok ihtycm oluyo ancak anne evinde el bebek gül bebek büyüyen eşim hiç yanasmiyo öyle ki hamileyim kendi suan tatilde calismiyor ben hergün sabah ise gidip akşam geldiğim halde yine yardimci olmuyo bi bebegimz var onun yükü de benim üzerimde niye bana yardım etmiyosun dedigimde yapma ozaman diyo artık psikolojimin iyi olmadgni dusunuyorum ona sinirlenip 1 yasndaki kizima kiziyorum sonradan vicdan azabı hissediyorum lavaboya gittgimde dahi arkamdan çabuk ol der ben gelene kadar o çocuk ağlar kalkıp susturaym demez çok düşkün dür rahatına. Ilk başlarda suskun odun halinide seviyodum ama artık çok batmaya başladı onunla vakit geçirmek istemiyorum onun yanında çok skliyorum . Öyle ki eşime karşı hiçbişey hissetmiyorum sarılıyor öpüyor buz gbiym hiçbir heyecan yok ona karşı bakıp ta seviyorum be dediğim hiçbi an yokuzun zamandır bu halim devam ediyo ve bu durum beni çok üzüyor . Boşanmak için elime çok fırsat geçti ama salak gbi bosanmadim değişir dedim Smdiyse boşanmak istiyorum ama ortada sebep yok . Çünkü ickisi kumari dayağı aldatma gbi sorunlarımız yok ama onun bu vurdumduymazlgi beni cildirtiyo ayrıca merhametsizligi beni tek başıma hiç bi yere yollamaması herseye kızıp sinirlenmesi beni kendinden çok soğuttu. Bi ömür bu şekilde surebilirim mutsuzluktan ölmem ama istemiyorum huzursuz sevgisiz bi ortamda Çocuklarımı büyütmek bi ömrümü geçirmek istemiyorum . Bosanaym desem ortada elle tutulur bi sebep yok ! Siz söyleyin ben napim ? Eşime karşı olan bu soğukluğum geçer mi ? Yoksa bi ömür sevmediğim adamla mi yaslanacam