Eşime karşı birsey hissetmiyorum !

Pişman olmanız doğal, fakat daha önce de dediğim gibi bu durum çocugunuza yansıdıkça maalesef pişmanlıklarınızın daha da artacagını düşünüyorum.
Bayramlarda babalarını görmelerine engel olan bir durum da yok bence.

Size bagırıp hakaret eden, her tartışmada annenin evine git diyen biriyle sabır ve fedakarlık üzerine kurulu bir evliliği bugune kadar yeterince uzatmışsınız...
Ayrılmak için nedenim yok demeyin boşuna. Saygı ve sevginin olmaması başlı başına bir neden zaten.

Eşiniz "annenin evine git" derken acaba bayramları, sizin emeklerinizi vs düşünüyor muydu?
Madem sizi ve evliliğinizi bu kadar kolay gözden çıkarabiliyor... boş yere ona sürekli şans vererek zaman kaybetmeyin.

Çocuğunuzu kucağınıza bir alın ondan sonra da bir konuşma yapın. Bir süre gözlemleyin. Daha sonra da düzelmez ise o zaman boşanma konusunda konuşun. O konuşmaya göre tamam ya da devam diyin. Anladığım kadarıyla işiniz gücünüz de var. Bu hayatı çekmek zorunda değilsiniz.

hukukçu var mı konuya bakan bilmiyorum da şiddetli geçimsizlik sadece işte vücuda uygulanan şiddetle daha doğru bir tabirle darp edilmekle olmuyor . Sizin ki bana şiddetli geçimsizlik gibi geldi ... bide o kadar içiniz soğudu. neden 2 çocuk ?onlarda küçük ve anne karnında olsalar da psikolojik , bilinç altı olarak etkileniyorlar sonuçta .

3 ay olmuş konu açılalı acaba sonuç ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…