Evet aslında aradığım cvp bu galiba . Bazı yanlışlar tüm doğruları götürüyor malesef ! Eşimin iyi yönleri de var elbet ama herseye kizmasi küsmesi bunun günlerce sürmesi hakaret etmesi ve dahası .. Bunlar onun comertligini yeri geldiğinde bana yaptığı yardımları sürprizleri yok ediyo malesef ! Beni bi yere gturuyo mesela ama geri donerken bana bagirip kizinca mahfediyo o yaptgi guzelligi sonrada nankörsn oluyo ! Ama asıl içimi acitanda ne biliyo musunuz Eşimi önceden çok sevmem onun için okadar fedakarlık yapmam ve suan zerre miktarı bu isteğin olmaması ! Önceden onsuz 5 dk geçirmek istemezken smdi eve geleceği zaman huzursuz olup yine acaba ne yasycaz diye beklemek . Hep ben sarılıp kucağına oturup onunla çocuk gbi ilgilenirken smdi o bana sarildignda bi an once ondan kaçma isteği . Belkide cok ilgiden boyle oldu bilemem ! Ya ilişkiye girdgmzde bile bişey hissetmiyorum aşk adına sevgi adına . Bunun iğrenç bişey oldgnu ve bian once son vermem gerektiğini biliyorum ama neden olmuyo neyi bekliyorum onu biliyorum ! Pismanliklarimin neler olacağını düşününce cocuklarim geliyo aklıma onlar babalarını muhakkak isteyecekler ha görüşecekler de elbet ama evli oldgmuz gbi her akşam aynı evin içinde olduğu gibi olmycak malesef . Sonra bayram sabahları özel güzel günler de hep eksikliklerni hissedecekler ! Suan kirginliklarim okadar çok ki .. eşimin beni her konuda kısıtlaması yaşadığımız huzursuz luklari düşününce kendim adına asla pişman olacağımi düşünmüyorum !