Eşime karşı birsey hissetmiyorum !

Her şeyi senden bekliyo küfür ediyo çocuğuna bile bakmaktan aciz ama bu evlilik iyi düşünüp karar vermek lazım

O kadar güzel yazmışsınız ki bana umut oldunuz cesaret verdiniz ! Gerçekten bu evliliği bitirmek istiyorum ama cesaret im yok sanırım ! Peki babasız kizinizi büyütmek zor olmadı mı ? Kizinizin psikolojisi etkilendi mi ?

Agziniza sağlık !

Ben babasız kız çocuğu büyütmedim sadece kocasız bir kadın olarak babalı bir evlat büyüttüm
Kızımı sürekli babasıyla görüştürdüm ve boşandığım eşimle zor olsada arkadaş olmayı başardım.
Kızımın psikolojisi bozulmadı aksine parmakla gösterilen karakterli derslerinde başarılı bölüm birinci bir evladım oldu. Biz babasıyla boşandık kızımla boşanmadık.
Kızım şu anki ortam gençlerine göre Maşallah pırlanta gibi sigara kullanmaz yalanı dolanı yoktur Üniversitde istediği bölümü ilk tercihten kazandı pilot olacak inşaAllah.
Hatta dün sabah babasıyla görüştük telefonda o da çok mutlu ve gururlu.
Ben evliliğimi bitirdim insanlığımı yitimedim.
Kızımın babası ilk 2 yıl epey uğraştı benle ne derse desin umursamadım hiç kavga etmedim ailemi karıştırmadım onun aileside karışmadı biz kendi sorunlarımızı kendimiz hallettik.
Kızımı mutsuz bir ortamda yetiştirmedim en azından.
Babası maddi manevi destek oldu kızımıza arkadaş gibi.
Şimdi ben evliyim ama kızımın babası kızım yüzünden evlenmedi bu saatten sonrada zor evlenir zaten Bazen telefonda seni kimse almaz evde kaldın diyorum kızımın babasına.
Aslında benim yapıcı bir kişiliğim var.
Benden sebep Boşandıktan sonra kızımın babasıyla daha kolay iletişim kurduğumuzu fark ettim öyle de devam etti.

geçen bende bununla ilgili bir konu açmıştım benim eşimde beni çok bir yerlere göndermeyi sevmez ama kendisi gider.ben ödün vermiyorum çıkıp geziyorum size tavsiyem bu konuyu eşinizle birebir konuşmanız artık zamanı gelmiş ruhunuzun dinlenmeye ihtiyacı var.

maşallah suphanallah. Cok sevındım sızın ıcın kızınız ıcın. Hep boyle gıtsın ınsallah. Insallah darda olan herkes sızın gıbı guzel gunlere kavusur.

Tam da beni anlatmissiniz ! Ama bu pişmanlıklar zamanla sevgisizlige dönüşüyor . Öyle bi eşim var ki sanki o olmasa daha kolay olacak gibime geliyo ! EN azndan herseyime kızan 2 çocuğun üzerine daha da üzerime kendi yükünü yükleyen bi eşim olmycak . Kaynana kaynbaba derdi olmycak ki benm kaynbabam in gözleri rahatsız olduğu için bayramlarda Tatillerde hep beraber gezeriz . O ayrı mevzu tabi ama bu yüklerim olmaz diye de düşünüyorum .

Son zamanlarda dikkatimi çekiyor.
Kocasını sevmediğini söyleyenler, boşanmak isteyenler filan hep hamile!
Şaşırıyorum doğrusu, o çocuk gökten inmedi ya Meryem değilseniz.

Keşke dicem bir anlamı yok..
Hayırlısı olsun..
Ayrılmak için şiddet, kumar, aldatma vs olmasına gerek yok, sevgisizlik de bir nedendir.
Umarım gönlünüze göre olur diyorum

Masallah size ya helal olsun ! Çok sağlam durmussunuz hayata karşı ! Bende öyle düşünüyorum asla kızımı babasından koparmak gibi bi niyetim yok . Ama ondan okadar sogumusm ki onunla kizim icin dahi arkadaş olmak ister miyim bilmiyorum . Bide ikinci eşiniz ilk esinizle gorusmenize bişey demiyo mu?

Aileniz anlaşamadığınızı biliyor mu? çocuklar ufak ne rede kalıcaksınız öğretmensiniz çalışırken kim ilgilenecek bunlar önemli benim amcamın kızı boşandı 3 çocuk ailesi tekrar birleşin diyor şimdi çlışıo hala eşinin evinde bakıcı bakıo aldığı nafakayla

Zaten hamileyim yeterince hassasim böyle saygisizca yorumlar yapacaksinz hiç yapmayn kimse sizi yorum yapmaya zorlamıyor terbiyesiz ..
1.si hakaret yok mesajımda
2.si herkes konunuza sizin paşa gönlünüzü oyalıcak şeyler yazcak diye bir kural yok , kaldıramıcaksanız konu açmayacaksınız
3.sü kendi eden kendi bulur bunun hamilelikle ilgisi yok,bana çemkirceğinize kocanıza çemkirin

Saygılar

Yinede ortada evlatlar var çoğumuzun evliliğinde yokmu buna benzer bi çok sorunlar fedakarlık gerektiren bir durumdasin bence çünkü annesin..yine de senin hayatın allah yardımcın olsun..

Bende ilk zamanlar da sesini bile duymak istemiyordum fakat kızım için mecbur görüşmek zorunda kalacaktım çünkü henüz 4 yaşındaydı ilkokulu ortaokulu lisesi üniversitesi mezuniyetleri istemesi nişanı düğünü vs vs bir dolu şeyi olacaktı kızımın babasından mahrum etmeye hakkım yoktu ben kocamdan boşanmıştım kızımızı mağdur edemezdim öylede yaptım zaten. Duygularım olmadığı için önce kıızmın babasına en azından insan olarak saygı duymayı denedim ve olduda.Nafaka bağlatmadım ama kızımın herşeyini fazlası ile aldı bende iyi kazanıyordum kızım fabrikatör kızı gibi yetişti.
Özel okulda okuttuk en iyi markaları giydi tatilete götrüdüm yurt dışına gittik vs va hiçbir şeye aç kalmadı anne baba sevgisi aldı.
Babasıyla okuluna birlikte gittik müsamere mezuniyet okul gezileri vs kızım boşandığımızı ama arkadaş olduğumuzu biliyordu ve kızım da mutluydu.
Şimdiki eşime gelince eşim çok kıskanç bir adam olduğu halde çok anlayışlıdır.
Eşim kendisine olan aşkımı düşkünlüğümü çok iyi biliyor kıskanmak başka güvenmemek başka bir psikoloji.
Kıskanmak paylaşmamaktır asıl sorun olan güvensizliktir ki o bizde yok çok şükür.
Ve eşim beni kimseyle paylaşmadığını onu nasıl tutkuyla sevdiğimi bildiği için nihayetinde ortak bir evladımız olan ve 15 yıl geride kalmış bir adamı neden kıskansın ki?
Eski eşimi isteseydim onunla olurdum değilmi?
Geçmişe saplanıp kalan insanların asla geleceği olmaz ve mutsuz olarak ölürler
Kızım bizim yanımızda da kalıyor babasıyla da kalıyor eşim kızımı çok seviyor bir dediğini iki etmez Maşallah.
Haaa olduda eşim kızıma kötü muamele yaptı aşkından gebersem 3 çocuğum da olsa düşünmeden ayrılırdım.
Hayat benim hayatım mutlu olduğum gibi yaşamak hakkım.
Kimsenin kölesi yada kuklası olmak için doğmadım

yani maaşınızla yeni bir eve geçip çocuklarınızı büyütebilecek misin hem çalışcan ailen yanında olur mu çocuklar ufak alacağın nafaka 600 tl

içkisi kumarı karı kız alışkanlığı yok o halde neden boşanayım mantığı bir 50 sene öncesinde kalmadı mı ya? mutlu değilsen sevmiyorsan ve sevildiğini hissedemiyorsan en büyük boşanma sebebidir bu. nokta.

evlendiğimiz andan ıtıbaren sırtımıza yuklerı alıyoruz zaten.şu dedığıne çok katılıyorum bu pişmanlıklar gerçekten zamanla sevgısızlığı doğuruyor.benım çok beklentım vardı.ama farklı oldu.aslında ben kendime kızyorum yaptığım gereksız fedakarlıklardan dolayı.bu içten içe yaşadığım pimanlıklar kendime kızmalar kendime güvendizliğe kadar geldi nerdeyse.içimdeki bu negatiflik bu mutsuzluk tabiki her fırsatda kocama yansıyo.çünkü her kavgada bunlar aklıma geliyor.zaten genelde bızım her kavgamız bu memleketle yada eşimin ailesine karşı yapması gerekn vazıfeler ve bizi ıhmal etmesinden çıkıyo.
keşke il değiştirme şansın olsa.ozaman mecburen birbirnize kentleniceksınız.mecburen birbirnize daha fazla yonelıceksınız.

erklerın kafa yapısı bizden çok farklı.ana baba ne yazmışsa kafalarına genelde tüm hayatları boyunca oyle yaşıyolar.yanı programlanıyolar.eğer en baştan bu programın kodlarını değiştirebilirsen azda olsa değişiyo erkeklre.ama bi kere aynı eve girip yıllarca aynı adamla yaşayıp çok sonra değiş deyince adam afallıyor.değişmiyo anlamıyo senı.

boşanma fikrini bence kafandan suan için rafa kaldır.evletların var.kız evlat yetiştirmek babasız çok zor.ufak ufak sorumlukluk yükle.bi gun hasta ol.seninde teklıyebıleceğini anlasın.bı gun işleri aksat gucum yetmıyo artık de.

ama ayrılma.emin ol senin benım gibi ınsanlar ayrılınca daha mutsuz olur.bizim genetığımızde aşırı fedakarlık var.boşanıncada aman ben çocuklarıma nıye bunu yaptım dıye uzulursun.

Benzer şeyler bende de var ve zamanla bambaşka bi insan oluyorsun aynı yatağı bile paylaşmıyosun afedersin ilişkiye girmek bile gelmiyor bi zaman sonra insanın içinden ben boşandım bi zaman sonra pişmanım dedi tekrar barıştık ama yine aynı bende şiddet te vardı şuan şiddet yok ama yine mutsuzum benim çocuğum olmadı çocuk olunca nası düşünür insan bilemem ama hayat senin hayatın nasıl mutluysan nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa derim

Evlilik danışmanına gitmek için ikna olur mu? Bu evliliği sen kurtarmak istiyorsan onun da istemesi lazım. Çocuksa ikinizin de çocuğu sonuçta. Destek almayı öner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…